Chinees Indisch Restaurant "HOI Shan" in Roelofarendsveen

Wing Wah in Beuningen

Wing Wah

Koolzaadveld 67 

6641 SV Beuningen

246775634

Gezellig wat eten in Beuningen

Of je nu even gezellig wat wilt eten met z’n tweeën of een uitgebreid maal met de familie wilt nuttigen, bij Wing Wah in Beuningen ben je aan het juiste adres. Doordat Wing Wah een erg uitgebreide dinerkaart heeft, staat er altijd wel iets op het menu dat aansluit bij jouw voorkeuren. Ook voor de kinderen heeft Wing Wah in Beuningen een goedgevulde kinderkaart, zo beleven zowel jij als je kroost een avond vol heerlijke gerechten. Kortom, voor een gezellig en lekker avondje uit moet je bij Wing Wah zijn.

Kom meer te weten over Wing Wah in Beuningen kijk op hun website

Als je opzoek bent naar informatie over Wing Wah in Beuningen is online erg veel te vinden. Wing Wah heeft een website waar je alvast van te voren kunt bekijken welke lekkere gerechten Wing Wah te bieden heeft. Daar kun je ook gelijk kijken of Wing Wah eventuele arrangementen of aanbiedingen heeft. Eveneens kun je gelijk een inkijkje krijgen over wat de kosten van een avondje eten zijn. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan en kun je met een gerust hart smullen van het menu van Wing Wah in het mooie Beuningen.

Kom genieten bij Wing Wah van Beuningen

Moeilijk is dat altijd hè een keuze te maken waar je uit eten moet gaan? Het is vaak een hele zoektocht om het juiste restaurant te vinden. Zoek niet verder! Als je nog niet bij Wing Wah bent geweest, wordt het de hoogste tijd een bezoekje te plannen. Wing Wah is namelijk het beste restaurant van Beuningen! Wing Wah heeft de meest overheerlijke gerechten op de kaart staan en zodra je het restaurant betreedt, voel je je gelijk op je gemak en begint voor jouw een avondje ontstressen. Wing Wah gelegen in Beuningen is the place to be. De locatie, de sfeer, het eten en de goede service is wat Wing Wah het beste restaurant van Beuningen maakt.

Wing Wah in Beuningen

Contactgegevens van Wing Wah in Beuningen

Voor het reserveren bij kun je online terecht. Op de website van Wing Wah vind je alles wat je nodig bent. De adresgegevens Koolzaadveld 67 in Beuningen om in te voeren in de navigatie, het telefoonnummer 246775634 om te reserveren, het email-adres  en natuurlijk de menukaart. Wanneer je allergieën hebt is het van belang dit door te geven aan Wing Wah zodat de chef koks hier rekening mee kunnen houden. Je kunt op de menukaart van Wing Wah zien welke gerechten geschikt zijn voor jou door de aangegeven symbolen. Ook kun je op de website vinden van hoe laat tot hoe laat Wing Wah open is en op welke dagen ze eventueel gesloten is. Voorkom teleurstellingen en informeer alvast online.

Erfaar de sfeer bij Wing Wah in het prachtige Beuningen

Op de website van Wing Wah in het prachtige Beuningen kun je ook alvast een kijkje binnen nemen. Door middel van sfeerbeelden heb je alvast een idee hoe het restaurant eruit ziet en kun je alvast een keuze maken wat voor tafel je graag wil in Beuningen, bijvoorbeeld een ronde tafel of een warm en gezellig plekje aan het raam. Wees wel op tijd met reserveren, Wing Wah is een veel bezocht restaurant en om een tegenvaller te voorkomen kun je beter even een tafeltje vastleggen voor jouw diner.

Reviews online van Wing Wah in Beuningen

Mochten we via onze website je nog niet genoeg overtuigt hebben om te gaan eten bij Wing Wah kijk dan eens online naar alle reviews die er over Wing Wah geschreven zijn. Als je ons niet op ons woord vertrouwt, vertrouw dan op de vele bezoekers die wel al hebben mogen verwelkomen in Wing Wah. Veel gasten zijn je al voorgegaan en hebben hun mening over Wing Wah online gezet om jou voort te helpen met jouw keuze voor het juiste restaurant.

Hierbij moet je niet alleen denken aan het eten zelf, maar ook of Wing Wah in Beuningen goed bereikbaar is, hoe de parkeergelegenheid is, hoe de sfeer is en of er voor de kids ook genoeg te doen is.Wing Wah zou het waarderen als jij ook na je bezoek even een review achterlaat. Zo kun jij ook weer toekomstige gasten het juiste idee geven over Wing Wah. Net als jij zullen namelijk potentiële eters online kijken hoe Wing Wah gewaardeerd wordt door bezoekers.

Gezellig uit eten bij: Wing Wah aan de Koolzaadveld 67  in Beuningen. Bel 246775634 om te reserveren.