Vennootschap Onder Firma Ekkersplaza in Son En Breugel

Zusjes Lunch in Dordrecht

Zusjes Lunch

Voorstraat 431

3311 CT Dordrecht

786351106

Contactgegevens van Zusjes Lunch in Dordrecht

Vind hier de contactgegevens van Zusjes Lunch aan de Voorstraat 431 in Dordrecht heerlijke lunchroom. Aangezien het echt wel een zeer goed bezochte plek is vooral in de zomer, kun je het beste even een tafeltje boeken zodat je verzekert bent van een plekje op het gezellige terras. Je kunt via de webpagina reserveren of gewoon even bellen 786351106 om een tafeltje te bespreken. Op de webpagina van Zusjes Lunch kun je ook de openingstijden vinden en de dagen dat Zusjes Lunch geopend is. Ook kun je op de website de recentste deals voor in Dordrecht vinden, want wie houdt er nu niet van een mooie aanbieding? Op de website vind je alles wat Zusjes Lunch te bieden heeft om jouw lunch gezellig te maken.

Zusjes Lunch in Dordrecht voor een super lekkere lunch

Een goed voorbeeld van zo’n gezellige lunchroom is Zusjes Lunch. Wanneer je hier gaat lunchen, voel je je ook echt welkom. Door de luchtige en relaxte sfeer die er hangt, voel je je welkom zodra je over de drempel bent. Zusjes Lunch is een ware hotspot. Je kan gezellig even met z’n tweeën een middagmaal scoren, maar ook voor een hele groep is de brasserie Zusjes Lunch zeer geschikt. Je kunt bij Zusjes Lunch zowel doordeweeks als in het weekend terecht voor een smakelijke lunch. Bovendien heeft brasserie in Dordrecht een top ligging en is hierdoor makkelijk bereikbaar. Zo ben je makkelijk en snel weer op weg.

Zusjes Lunch in Dordrecht

Top brasserie in Dordrecht

Als je een gezellig dagje gaat shoppen of een fietsritje gaat maken in of rondom Dordrecht, is het leuk om even een pitstop te maken. Of het nou winter of zomer is, even een gezellige lunch meepikken is altijd leuk. In Dordrecht is een ruime keuze aan brasseries en grand cafés waar je even een snelle hap kunt krijgen, maar ook uitgebreid kunt lunchen. Voor de echte levensgenieters of de snelle zakenlunch bij Zusjes Lunch in Dordrecht is er voor ieder wat wils. De keuze voor het juiste lunchplekje is vaak wat lastig, daarom helpen wij je hier een handje.

Proef de sfeer voor je lunch in Dordrecht bij Zusjes Lunch

Voor een kleine sfeerimpressie van de brasserie in Dordrecht kun je voor dat je gaat lunchen in Dordrecht alvast even op de website kijken. Zo kun je alvast de sfeer proeven en kun je vaak wel inschatten of Zusjes Lunch in Dordrecht voor jou de juiste keuze is. Daarnaast kun je op de website vinden welke gerechten voor jou te eten zijn wanneer je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten. Bij deze gerechten staan symbolen, waaraan je kunt herkennen wat je veilig zonder zorgen kunt bestellen.

Informatie over Zusjes Lunch in Dordrecht

Om alvast wat informatie in te winnen over Zusjes Lunch kun je even de webpagina van de brasserie in Dordrecht bekijken. Hier vind je de menukaart, zo kun je alvast even spieken wat Zusjes Lunch je te bieden heeft. Je kunt er terecht voor een snelle hap en of een lekker lang geniet moment en bij Zusjes Lunch kun je zowel in de winter als in de zomer terecht voor een lunch. Ben je opzoek naar een goede plek om je zakelijke deal te kunnen sluiten tijdens een lekkere lunch, ook daarvoor kun je bij brasserie in Dordrecht terecht. Door het design van het Zusjes Lunch in Dordrecht is het geschikt voor zowel een luchtige gezellige lunch als een wat serieuzere zakenlunch.

Kijk wat andere gasten van Zusjes Lunch in Dordrecht vinden

Naast alle informatie van Zusjes Lunch kun je op de webpagina ook reviews vinden van klanten die jou al voorgingen. Deze kunnen erg nuttig zijn bij je keuze voor Zusjes Lunch in Dordrecht. Jouw voorgangers weten precies hoe het er aan toe gaat bij brasserie in Dordrecht en hebben al handig voor je online opgeschreven hoe zij het hebben beleefd. Op de website zie je de hele verzameling van reviews zodat jij weet wat je mag verwachten als je bij Zusjes Lunch gaat lunchen. Als je langs ben geweest bij de lunchroom in Dordrecht, geef dan zelf ook even een review van je ervaringen. Hier kunnen toekomstige bezoekers veel aan hebben bij hun beslissing, maar ook Zusjes Lunch kan lering trekken uit de positieve en eventuele negatieve reviews.

Gezellig lunchen bij: Zusjes Lunch aan de Voorstraat 431  in Dordrecht. Bel 786351106 om te reserveren. Of kom gezellig langs.