Zoekresultaten

{{ searchResult.title }}

{{ searchResult.title }}

{{ searchResult.description }}


{{ message.message }}

Algemene informatie


Naam
Marienberg
Type
restaurant
Keuken
Nederlands
Sterren
3 sterren (34 beoordelingen)
Adres
Benschopperstraat 43
3401 DG IJsselstein
Telefoon
030 6888161


Openingsuren

Maandag nog niet bekend
Dinsdag nog niet bekend
Woensdag nog niet bekend
Donderdag nog niet bekend
Vrijdag nog niet bekend
Zaterdag nog niet bekend
Zondag nog niet bekend

Promoties

restaurant Marienberg heeft momenteel geen promoties.

Betalingsmogelijkheden

Cash
Visa
Maestro
Master Card
American Express
Diners Club

Foto's


Reacties van bezoekers

Suzanne-Ijsselstein
Suzanne-Ijsselstein

20-06-2012 12:12

Allereerst moet ik zeggen dat ik zelden kritisch ben in restaurants en ook nooit ingewikkelde menu’s bestel, ik ben geduldig en vriendelijk maar dit is toch voor het eerst dat ik zwaar teleurgesteld in een restaurant ben en een recensie schrijf. 

Voor de 3e keer heb ik op het terras bij dit restaurant wat gegeten en gedronken en het was ook zeker de laatste keer.

De 1e keer viel al zwaar tegen doordat ik bijna 3 kwartier op een verse jus moest wachten en de koffie van mijn moeder was slap en lauw. Het personeel kwam ook zeer amateuristisch en chaotisch op ons over, ze maakten ook geen oogcontact.

De 2e keer precies hetzelfde verhaal en de glazen werden met de vingers aan de bovenrand aangegeven (hoezo geen horeca ervaring?!), en de drankjes waren gemorst. Ik was al redelijk klaar met deze horeca gelegenheid maar door de leuke ligging en setting toch met mijn vriend weer op het terras in het heerlijke zonnetje aangeschoven.

We hadden een cappuchino, een verse jus, een kloosterbroodje en een tosti KAAS besteld. Er waren drie tafeltjes bezet. Het duurde maar en het duurde maar. Het personeel (jonge, klungelige onverzorgde studenten) liep langs wederom zonder oogcontact te maken. Op een gegeven moment keken mijn vriend en ik elkaar aan en we zeiden tegen elkaar: “De bestelling moet zeker uit Spanje komen.” Mijn vriend wilde naar binnen lopen toen de jongen waar we de bestelling bij hadden opgenomen gehaast naar buiten kwam lopen en quasi ‘grappig/ bijdehand’ riep: “Ja het komt eraan hoor, een kloosterbroodje en een tosti HAM-KAAS.” Waarop ik direct vriendelijk corrigeerde: “Een tosti KAAS.”  “Ohja..kaas,” zei de jongen.
Een vrouw die kennelijk contacten met het personeel vh restaurant had, die achter ons voor het raam zat keek mijn vriend en mij ook nog geergerd aan. Vervolgens moesten we weer wachten….wachten….wachten en werd ons verteld dat er iets mis was gegaan met de bestelling en het eten er elk moment aan kwam. Toen het vervolgens op tafel werd gezet en ik een hap van mijn tosti nam zag ik direct dat er toch ook ham op zat! Mijn vriend liep naar binnen en vertelde dat ik vegetarier ben en dat ik duidelijk 2 maal had gevraagd om een tosti KAAS. De vrouw achter ons smoeste met het personeel en keek met onweer boven haar hoofd naar ons. Natuurlijk begon ik langzamerhand een licht chagerijnig gezicht te trekken maar ik bleef beleefd. Ik had enorme trek en dit duurde nu al een uur.

Toen uiteindelijk de jongen de tosti kwam brengen verontschuldigde hij zich met een sarcastische toon en lach en vertelde dat de ‘kok’ iets mis had gedaan en wenste ons alsnog smakelijk eten.
Toen ik vervolgens een hap van de tosti nam proefde ik meteen een ham smaak alsof de ham er gewoon even tussenuit was gehaald. Ik was er helemaal klaar mee en liet de tosti staan.
Mijn vriend had zijn broodje natuurlijk allang op en heeft afgerekend bij een oudere (dan de studenten) blonde man en die vertelde dat het inderdaad niet netjes was en hij niet voor de tosti hoefde te betalen. En weg gingen we, om er vervolgens nooit meer terug te komen….
Andere restaurants in de buurt

restaurant Marienberg 3401 DG IJsselstein

Marienberg

restaurant te 3401 DG IJsselstein

restaurant Les Arcades 3401 DL IJsselstein

Les Arcades

restaurant te 3401 DL IJsselstein

restaurant Ridder St. Joris 3401 DL IJsselstein

Ridder St. Joris

restaurant te 3401 DL IJsselstein

restaurant Piccola Italia 3401 CW IJsselstein

Piccola Italia

restaurant te 3401 CW IJsselstein

restaurant Malle Molen 3401 CW IJsselstein

Malle Molen

restaurant te 3401 CW IJsselstein

restaurant 't Karrad 3401 DC IJsselstein

't Karrad

restaurant te 3401 DC IJsselstein

restaurant Restaurant Rood 3401 dc

Restaurant Rood

restaurant te 3401 dc

restaurant Azië IJsselstein

Azië

restaurant te IJsselstein

 El Greco 3401 CM IJsselstein

El Greco

te 3401 CM IJsselstein

restaurant Bella Galabria IJsselstein

Bella Galabria

restaurant te IJsselstein

restaurant Olympus 3401 CS IJsselstein

Olympus

restaurant te 3401 CS IJsselstein

Aanbevolen