simpel verhuizen 

Snel en simpel verhuizen 

Gemiddeld verhuizen wij Nederlanders zo’n zeven keer in ons leven. Dat komt neer op ongeveer één verhuizing in elke tien jaar. Eigenlijk is dit nog best veel, zeker als je weet wat er allemaal bij komt kijken. Of je nu een huis huurt of koopt, je kunt altijd rekenen op een enorme papieren rompslomp. Heb je dit allemaal geregeld, dan moet je ook nog eens al je persoonlijke bezittingen verhuizen. Gelukkig kun je hier eenvoudig hulp voor inschakelen. Van je vrienden, familie en collega’s of gewoon van een gespecialiseerd verhuisbureau. De keuze is helemaal aan jou. 

Verhuizen met je vrienden 

In Nederland kiezen behoorlijk wat mensen ervoor om zelf hun verhuizing te regelen. Vaak wordt er dan een busje gehuurd en worden vrienden of familieleden gevraagd om mee te helpen. Het enige wat hier tegenover staat, is een lekkere fles wijn, een kratje bier of een lekkere barbecue bij het nieuwe huis. Deze manier van verhuizen is heel voordelig, maar daar staat tegenover dat je ook echt alles zelf moet doen. Bij zelf verhuizen moet je dus wel minimaal een paar vrije dagen tot je beschikking hebben. 

Verhuisbedrijf inhuren 

Wil je dat je verhuizing volledig wordt geregeld, van het inpakken en transporteren tot het uitladen en monteren in je nieuwe woning? Dan kun je het beste een Verhuisbedrijf Oegstgeest inhuren. Een erkend verhuisbedrijf is niet alleen ontzettend geroutineerd in veilige verhuizingen, maar ook zijn ze enorm betrouwbaar. Bovendien is je inboedel bij een erkende verhuizer altijd goed verzekerd. Wil je een verhuisbedrijf inhuren? Dan kun je eenvoudig offertes aanvragen bij meerdere bedrijven. 

Tijdelijke opslag regelen voor je inboedel 

Moet je binnenkort je huidige huis achterlaten, maar kun je nog niet direct over naar je nieuwe woning? Dan heb je misschien nu al angst voor je dierbare spulletjes. Gelukkig is er altijd een oplossing. Zo kun je een opslagruimte huren binnen een beveiligd complex. Vaak is dit ook mogelijk voor een korte periode. Daarnaast kun je ook bij je plaatselijke Verhuisbedrijf Noordwijk of elders in het land terecht. Steeds meer verhuisbedrijven bieden je de mogelijkheid om je inboedel tijdelijk op te slaan. Uiteraard wordt hierbij gezorgd voor een veilige opslag, zowel met betrekking tot diefstal als de elementen. Je zit immers niet te wachten op verregende meubels of spulletjes die door de zon verkleuren.