Contactgegevens van Snoeks CafÈ en Snookercenter in Venray

Black Lite in Rotterdam

Black Lite

Westblaak 80

3012 KM Rotterdam

Black Lite in Rotterdam heeft voor elk wat wils!

In Black Lite ben je aan het juiste adres als je van een lekker biertje houdt. In café in Rotterdam hebben ze een ruim assortiment aan biertjes, dus er zit altijd wel iets tussen wat jou kan bekoren. Ook heeft Black Lite een uitgebreide wijnkaart en kun je zelf de juiste wijn uitkiezen. Ook wijn waar je tenminste geen koppijn van krijgt de volgende ochtend. Zijn bier en wijn niet helemaal jouw smaak? Geen probleem, ook voor mixdrankjes ben je bij Black Lite op de juiste plek.

Of jouw voorkeur nu uitgaat naar binnenlands- of buitenlands gedistilleerd, bij Black Lite is er altijd iets wat jou zal smaken. Ben je de BOB? Ook dan heb je een ruime keuze uit verschillende soorten frisdrank en alcohovrije drankjes. Zo kun jij met een gerust hart achter het stuur kruipen, terwijl je wel een ontzettend leuke avond hebt gehad bij Black Lite in Rotterdam.

Voor een avond stappen in Rotterdam ga je naar Black Lite in Rotterdam

Vroeger was een café een plek waar je koffie dronk gaande de jaren is dit veranderd in een plek waar je je favoriete biertje, wijntje of mixdrankje kunt drinken. Het typische beeld van een cafe ken je wel. De vaste kroeggasten zitten altijd op dezelfde plek aan het schap. Vertellen hun dagelijkse sores en bespreken de dorps of stadszaken met hun favoriete drankje in de hand. Ook in café in Rotterdam is dit het geval. Het gezellige Black Lite is een gezellige kroeg. Waar je zeer welkom bent en zo binnen kunt lopen. Je zult je gelijk op je gemak voelen zodra je binnenloopt in cafe Black Lite. En je zult er makkelijk in gesprek komen met de dorpelingen die in Black Lite in Rotterdam de gezelligheid op komen zoeken.

Bar in Rotterdam voor een leuk avondje uit

Naast het café Black Lite in Rotterdam. Is net zoals het cafe een uitgaansgelegenheid, maar hier kun je naast gezellig kletsen ook nog een dansje wagen. Black Lite draait plezierige muziek. Maar wel op zo’n geluidsniveau dat je toch nog goed met elkaar kunt blijven praten. Bar Black Lite is de ideale uitgaansplek om even gezellig een drankje te doen en even een lekker relaxt avondje uit te beleven. Ook al is het in bar in Rotterdam wel ons kent ons, de gasten staan wel open voor outsiders. Je kunt heel makkelijk met de locals een gesprek aangaan onder het genot van een heerlijk drankje in Rotterdam.

Black Lite in Rotterdam

Contact opnemen met Black Lite in het mooie Rotterdam

Als je in contact wil komen met Black Lite kun je via de website een contactformulier invullen, een email sturen. Of gewoon even de telefoon oppakken en bellen . Zo kan cafe in Rotterdam al je vragen beantwoorden en al deze contactinformatie staat ook op de webpagina van Black Lite. Op de website kun je ook eventuele evenementen vinden die gehouden worden. Bij Black Lite aan de Westblaak 80 in Rotterdam. Zo wordt er naast gewone muziek in de bar in Rotterdam soms ook live muziek gespeeld en speciale thema avonden gehouden. In de agenda kun je precies zien wat er te doen is en kun je kiezen wat jij bij wilt wonen.

Reviews van Black Lite in Rotterdam

Om je te helpen te zoeken naar een Cafe in Rotterdam hebben bezoekers van Black Lite beoordelingen online geplaatst. Om potentiële gasten een idee te geven hoe Black Lite in het mooie Rotterdam is. Voor je keuze is natuurlijk van belang dat een cafe of bar in Rotterdam gastvrij is. En wie kan dat beter beoordelen dan de gasten zelf. Op de website van Black Lite en verscheidene vergelijkingswebsites kun je reviews vinden. Waarin je alles kunt vinden wat jij nodig bent om je keuze voor Black Lite te maken.

Ook Black Lite bekijkt deze reviews. En haalt hier zaken uit waardoor Black Lite bijvoorbeeld verbeteringen toe kan passen in het cafe. Daarom is het van belang om zelf na je bezoek aan Black Lite een review te schrijven. Niet alleen om soortgelijke mensen een idee te geven van cafe in Rotterdam. Maar ook om Black Lite voort te helpen. Schrijf hieronder je review.

Zin in een avondje stappen? Kom gezellig naar Black Lite aan de Westblaak 80  in het prachtige Rotterdam. Biertje, baco of wijntje wij hebben het klaarstaan! Vragen? Bel ons op: .