Contactgegevens van Microbar in Weert

De Willie Bar Stramproy in Stramproy

De Willie Bar Stramproy

Julianastraat 20

6039 AJ Stramproy

650227488

Gezelligheid in Stramproy. Denk eens aan De Willie Bar Stramproy in Stramproy

Vroeger was een café een plek waar je koffie dronk gaande de jaren is dit veranderd in een plek waar je je favoriete biertje, wijntje of mixdrankje kunt drinken. Het typische beeld van een cafe ken je wel. De vaste kroeggasten zitten altijd op dezelfde plek aan het schap. Vertellen hun dagelijkse sores en bespreken de dorps of stadszaken met hun favoriete drankje in de hand. Ook in café in Stramproy is dit het geval. Het gezellige De Willie Bar Stramproy is een gezellige kroeg. Waar je zeer welkom bent en zo binnen kunt lopen. Je zult je gelijk op je gemak voelen zodra je binnenloopt in cafe De Willie Bar Stramproy. En je zult er makkelijk in gesprek komen met de dorpelingen die in De Willie Bar Stramproy in Stramproy de gezelligheid op komen zoeken.

De Willie Bar Stramproy in Stramproy heeft ruim assortiment!

In De Willie Bar Stramproy ben je aan het juiste adres als je van een lekker biertje houdt. In café in Stramproy hebben ze een ruim assortiment aan biertjes, dus er zit altijd wel iets tussen wat jou kan bekoren. Ook heeft De Willie Bar Stramproy een uitgebreide wijnkaart en kun je zelf de juiste wijn uitkiezen. Ook wijn waar je tenminste geen koppijn van krijgt de volgende ochtend. Zijn bier en wijn niet helemaal jouw smaak? Geen probleem, ook voor mixdrankjes ben je bij De Willie Bar Stramproy op de juiste plek.

Of jouw voorkeur nu uitgaat naar binnenlands- of buitenlands gedistilleerd, bij De Willie Bar Stramproy is er altijd iets wat jou zal smaken. Ben je de BOB? Ook dan heb je een ruime keuze uit verschillende soorten frisdrank en alcohovrije drankjes. Zo kun jij met een gerust hart achter het stuur kruipen, terwijl je wel een ontzettend leuke avond hebt gehad bij De Willie Bar Stramproy in Stramproy.

Bar in Stramproy voor een gezellig avondje met vrienden

Naast het café De Willie Bar Stramproy in Stramproy. Is net zoals het cafe een uitgaansgelegenheid, maar hier kun je naast gezellig kletsen ook nog een dansje wagen. De Willie Bar Stramproy draait plezierige muziek. Maar wel op zo’n geluidsniveau dat je toch nog goed met elkaar kunt blijven praten. Bar De Willie Bar Stramproy is de ideale uitgaansplek om even gezellig een drankje te doen en even een lekker relaxt avondje uit te beleven. Ook al is het in bar in Stramproy wel ons kent ons, de gasten staan wel open voor outsiders. Je kunt heel makkelijk met de locals een gesprek aangaan onder het genot van een heerlijk drankje in Stramproy.

De Willie Bar Stramproy in Stramproy

 

Contact met De Willie Bar Stramproy in het leuke Stramproy

Als je in contact wil komen met De Willie Bar Stramproy kun je via de website een contactformulier invullen, een email sturen. Of gewoon even de telefoon oppakken en bellen 650227488. Zo kan cafe in Stramproy al je vragen beantwoorden en al deze contactinformatie staat ook op de webpagina van De Willie Bar Stramproy. Op de website kun je ook eventuele evenementen vinden die gehouden worden. Bij De Willie Bar Stramproy aan de Julianastraat 20 in Stramproy. Zo wordt er naast gewone muziek in de bar in Stramproy soms ook live muziek gespeeld en speciale thema avonden gehouden. In de agenda kun je precies zien wat er te doen is en kun je kiezen wat jij bij wilt wonen.

Reviews lezen en schrijven over De Willie Bar Stramproy in Stramproy

Om je te helpen te zoeken naar een Cafe in Stramproy hebben bezoekers van De Willie Bar Stramproy beoordelingen online geplaatst. Om potentiële gasten een idee te geven hoe De Willie Bar Stramproy in Stramproy is. Voor je keuze is natuurlijk van belang dat een cafe of bar in Stramproy gastvrij is. En wie kan dat beter beoordelen dan de gasten zelf. Op de website van De Willie Bar Stramproy en verscheidene vergelijkingswebsites kun je reviews vinden. Waarin je alles kunt vinden wat jij nodig bent om je keuze voor De Willie Bar Stramproy te maken.

Ook De Willie Bar Stramproy bekijkt deze reviews. En haalt hier zaken uit waardoor De Willie Bar Stramproy bijvoorbeeld verbeteringen toe kan passen in het cafe. Daarom is het van belang om zelf na je bezoek aan De Willie Bar Stramproy een review te schrijven. Niet alleen om soortgelijke mensen een idee te geven van cafe in Stramproy. Maar ook om De Willie Bar Stramproy voort te helpen. Schrijf hieronder je review.

Zin in een avondje stappen? Kom gezellig naar De Willie Bar Stramproy aan de Julianastraat 20  in het prachtige Stramproy. Biertje, baco of wijntje wij hebben het klaarstaan! Vragen? Bel ons op: 650227488.