KFC Almere in Almere

Brasserie Danthé in Waalwijk

Brasserie Danthé

De Els 7 /A-9

5141 HH Waalwijk

0416-343833

Brasserie Danthé in Waalwijk om gezellige te lunchen

Een goed voorbeeld van zo’n gezellige lunchroom is Brasserie Danthé. Wanneer je hier gaat lunchen, voel je je ook echt welkom. Door de luchtige en relaxte sfeer die er hangt, voel je je welkom zodra je over de drempel bent. Brasserie Danthé is een ware hotspot. Je kan gezellig even met z’n tweeën een middagmaal scoren, maar ook voor een hele groep is de brasserie Brasserie Danthé zeer geschikt. Je kunt bij Brasserie Danthé zowel doordeweeks als in het weekend terecht voor een smakelijke lunch. Bovendien heeft brasserie in Waalwijk een top ligging en is hierdoor makkelijk bereikbaar. Zo ben je makkelijk en snel weer op weg.

Top lunchroom in Waalwijk

Als je een gezellig dagje gaat shoppen of een fietsritje gaat maken in of rondom Waalwijk, is het leuk om even een pitstop te maken. Of het nou winter of zomer is, even een gezellige lunch meepikken is altijd leuk. In Waalwijk is een ruime keuze aan brasseries en grand cafés waar je even een snelle hap kunt krijgen, maar ook uitgebreid kunt lunchen. Voor de echte levensgenieters of de snelle zakenlunch bij Brasserie Danthé in Waalwijk is er voor ieder wat wils. De keuze voor het juiste lunchplekje is vaak wat lastig, daarom helpen wij je hier een handje.

Brasserie Danthé in Waalwijk

Info over Brasserie Danthé in Waalwijk

Om alvast wat informatie in te winnen over Brasserie Danthé kun je even de webpagina van de brasserie in Waalwijk bekijken. Hier vind je de menukaart, zo kun je alvast even spieken wat Brasserie Danthé je te bieden heeft. Je kunt er terecht voor een snelle hap en of een lekker lang geniet moment en bij Brasserie Danthé kun je zowel in de winter als in de zomer terecht voor een lunch. Ben je opzoek naar een goede plek om je zakelijke deal te kunnen sluiten tijdens een lekkere lunch, ook daarvoor kun je bij brasserie in Waalwijk terecht. Door het design van het Brasserie Danthé in Waalwijk is het geschikt voor zowel een luchtige gezellige lunch als een wat serieuzere zakenlunch.

Proef de sfeer alvast voor je lunch in Waalwijk

Voor een kleine sfeerimpressie van de brasserie in Waalwijk kun je voor dat je gaat lunchen in Waalwijk alvast even op de website kijken. Zo kun je alvast de sfeer proeven en kun je vaak wel inschatten of Brasserie Danthé in Waalwijk voor jou de juiste keuze is. Daarnaast kun je op de website vinden welke gerechten voor jou te eten zijn wanneer je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten. Bij deze gerechten staan symbolen, waaraan je kunt herkennen wat je veilig zonder zorgen kunt bestellen.

Contact opnemen met Brasserie Danthé in Waalwijk

Vind hier de contactgegevens van Brasserie Danthé aan de De Els 7 /A-9 in Waalwijk heerlijke lunchroom. Aangezien het echt wel een zeer goed bezochte plek is vooral in de zomer, kun je het beste even een tafeltje boeken zodat je verzekert bent van een plekje op het gezellige terras. Je kunt via de webpagina reserveren of gewoon even bellen 0416-343833 om een tafeltje te bespreken. Op de webpagina van Brasserie Danthé kun je ook de openingstijden vinden en de dagen dat Brasserie Danthé geopend is. Ook kun je op de website de recentste deals voor in Waalwijk vinden, want wie houdt er nu niet van een mooie aanbieding? Op de website vind je alles wat Brasserie Danthé te bieden heeft om jouw lunch gezellig te maken.

Kijk wat andere mensen van Brasserie Danthé in Waalwijk vonden

Naast alle informatie van Brasserie Danthé kun je op de webpagina ook reviews vinden van klanten die jou al voorgingen. Deze kunnen erg nuttig zijn bij je keuze voor Brasserie Danthé in Waalwijk. Jouw voorgangers weten precies hoe het er aan toe gaat bij brasserie in Waalwijk en hebben al handig voor je online opgeschreven hoe zij het hebben beleefd. Op de website zie je de hele verzameling van reviews zodat jij weet wat je mag verwachten als je bij Brasserie Danthé gaat lunchen. Als je langs ben geweest bij de lunchroom in Waalwijk, geef dan zelf ook even een review van je ervaringen. Hier kunnen toekomstige bezoekers veel aan hebben bij hun beslissing, maar ook Brasserie Danthé kan lering trekken uit de positieve en eventuele negatieve reviews.

Gezellig lunchen bij: Brasserie Danthé aan de De Els 7 /A-9 in Waalwijk. Bel 0416-343833 om te reserveren. Of kom gezellig langs.