KFC Almere in Almere

Brasserie De Kroon in Assen

Brasserie De Kroon

Brink 18

9401 HT Assen

0592-312625

Brasserie De Kroon in Assen om gezellige te lunchen

Een goed voorbeeld van zo’n gezellige lunchroom is Brasserie De Kroon. Wanneer je hier gaat lunchen, voel je je ook echt welkom. Door de luchtige en relaxte sfeer die er hangt, voel je je welkom zodra je over de drempel bent. Brasserie De Kroon is een ware hotspot. Je kan gezellig even met z’n tweeën een middagmaal scoren, maar ook voor een hele groep is de brasserie Brasserie De Kroon zeer geschikt. Je kunt bij Brasserie De Kroon zowel doordeweeks als in het weekend terecht voor een smakelijke lunch. Bovendien heeft brasserie in Assen een top ligging en is hierdoor makkelijk bereikbaar. Zo ben je makkelijk en snel weer op weg.

Top lunchroom in Assen

Als je een gezellig dagje gaat shoppen of een fietsritje gaat maken in of rondom Assen, is het leuk om even een pitstop te maken. Of het nou winter of zomer is, even een gezellige lunch meepikken is altijd leuk. In Assen is een ruime keuze aan brasseries en grand cafés waar je even een snelle hap kunt krijgen, maar ook uitgebreid kunt lunchen. Voor de echte levensgenieters of de snelle zakenlunch bij Brasserie De Kroon in Assen is er voor ieder wat wils. De keuze voor het juiste lunchplekje is vaak wat lastig, daarom helpen wij je hier een handje.

Brasserie De Kroon in Assen

Info over Brasserie De Kroon in Assen

Om alvast wat informatie in te winnen over Brasserie De Kroon kun je even de webpagina van de brasserie in Assen bekijken. Hier vind je de menukaart, zo kun je alvast even spieken wat Brasserie De Kroon je te bieden heeft. Je kunt er terecht voor een snelle hap en of een lekker lang geniet moment en bij Brasserie De Kroon kun je zowel in de winter als in de zomer terecht voor een lunch. Ben je opzoek naar een goede plek om je zakelijke deal te kunnen sluiten tijdens een lekkere lunch, ook daarvoor kun je bij brasserie in Assen terecht. Door het design van het Brasserie De Kroon in Assen is het geschikt voor zowel een luchtige gezellige lunch als een wat serieuzere zakenlunch.

Proef de sfeer alvast voor je lunch in Assen

Voor een kleine sfeerimpressie van de brasserie in Assen kun je voor dat je gaat lunchen in Assen alvast even op de website kijken. Zo kun je alvast de sfeer proeven en kun je vaak wel inschatten of Brasserie De Kroon in Assen voor jou de juiste keuze is. Daarnaast kun je op de website vinden welke gerechten voor jou te eten zijn wanneer je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten. Bij deze gerechten staan symbolen, waaraan je kunt herkennen wat je veilig zonder zorgen kunt bestellen.

Contact opnemen met Brasserie De Kroon in Assen

Vind hier de contactgegevens van Brasserie De Kroon aan de Brink 18 in Assen heerlijke lunchroom. Aangezien het echt wel een zeer goed bezochte plek is vooral in de zomer, kun je het beste even een tafeltje boeken zodat je verzekert bent van een plekje op het gezellige terras. Je kunt via de webpagina reserveren of gewoon even bellen 0592-312625 om een tafeltje te bespreken. Op de webpagina van Brasserie De Kroon kun je ook de openingstijden vinden en de dagen dat Brasserie De Kroon geopend is. Ook kun je op de website de recentste deals voor in Assen vinden, want wie houdt er nu niet van een mooie aanbieding? Op de website vind je alles wat Brasserie De Kroon te bieden heeft om jouw lunch gezellig te maken.

Kijk wat andere mensen van Brasserie De Kroon in Assen vonden

Naast alle informatie van Brasserie De Kroon kun je op de webpagina ook reviews vinden van klanten die jou al voorgingen. Deze kunnen erg nuttig zijn bij je keuze voor Brasserie De Kroon in Assen. Jouw voorgangers weten precies hoe het er aan toe gaat bij brasserie in Assen en hebben al handig voor je online opgeschreven hoe zij het hebben beleefd. Op de website zie je de hele verzameling van reviews zodat jij weet wat je mag verwachten als je bij Brasserie De Kroon gaat lunchen. Als je langs ben geweest bij de lunchroom in Assen, geef dan zelf ook even een review van je ervaringen. Hier kunnen toekomstige bezoekers veel aan hebben bij hun beslissing, maar ook Brasserie De Kroon kan lering trekken uit de positieve en eventuele negatieve reviews.

Gezellig lunchen bij: Brasserie De Kroon aan de Brink 18  in Assen. Bel 0592-312625 om te reserveren. Of kom gezellig langs.