Lunchroom Woonboulevard Oss in Oss

Brasserie Lunchroom De Burcht in Breda

Brasserie Lunchroom De Burcht

De Burcht 41

4834 HK Breda

765141947

Informatie over Brasserie Lunchroom De Burcht in Breda

Om alvast wat informatie in te winnen over Brasserie Lunchroom De Burcht kun je even de webpagina van de brasserie in Breda bekijken. Hier vind je de menukaart, zo kun je alvast even spieken wat Brasserie Lunchroom De Burcht je te bieden heeft. Je kunt er terecht voor een snelle hap en of een lekker lang geniet moment en bij Brasserie Lunchroom De Burcht kun je zowel in de winter als in de zomer terecht voor een lunch. Ben je opzoek naar een goede plek om je zakelijke deal te kunnen sluiten tijdens een lekkere lunch, ook daarvoor kun je bij brasserie in Breda terecht. Door het design van het Brasserie Lunchroom De Burcht in Breda is het geschikt voor zowel een luchtige gezellige lunch als een wat serieuzere zakenlunch.

Top lunchplek in Breda

Als je een gezellig dagje gaat shoppen of een fietsritje gaat maken in of rondom Breda, is het leuk om even een pitstop te maken. Of het nou winter of zomer is, even een gezellige lunch meepikken is altijd leuk. In Breda is een ruime keuze aan brasseries en grand cafés waar je even een snelle hap kunt krijgen, maar ook uitgebreid kunt lunchen. Voor de echte levensgenieters of de snelle zakenlunch bij Brasserie Lunchroom De Burcht in Breda is er voor ieder wat wils. De keuze voor het juiste lunchplekje is vaak wat lastig, daarom helpen wij je hier een handje.

Brasserie Lunchroom De Burcht in Breda om gezellige te lunchen

Een goed voorbeeld van zo’n gezellige lunchroom is Brasserie Lunchroom De Burcht. Wanneer je hier gaat lunchen, voel je je ook echt welkom. Door de luchtige en relaxte sfeer die er hangt, voel je je welkom zodra je over de drempel bent. Brasserie Lunchroom De Burcht is een ware hotspot. Je kan gezellig even met z’n tweeën een middagmaal scoren, maar ook voor een hele groep is de brasserie Brasserie Lunchroom De Burcht zeer geschikt. Je kunt bij Brasserie Lunchroom De Burcht zowel doordeweeks als in het weekend terecht voor een smakelijke lunch. Bovendien heeft brasserie in Breda een top ligging en is hierdoor makkelijk bereikbaar. Zo ben je makkelijk en snel weer op weg.

Brasserie Lunchroom De Burcht in Breda

Alvast de sfeer proeven voor je lunch in Breda

Voor een kleine sfeerimpressie van de brasserie in Breda kun je voor dat je gaat lunchen in Breda alvast even op de website kijken. Zo kun je alvast de sfeer proeven en kun je vaak wel inschatten of Brasserie Lunchroom De Burcht in Breda voor jou de juiste keuze is. Daarnaast kun je op de website vinden welke gerechten voor jou te eten zijn wanneer je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten. Bij deze gerechten staan symbolen, waaraan je kunt herkennen wat je veilig zonder zorgen kunt bestellen.

Contact met Brasserie Lunchroom De Burcht in Breda

Vind hier de contactgegevens van Brasserie Lunchroom De Burcht aan de De Burcht 41 in Breda heerlijke lunchroom. Aangezien het echt wel een zeer goed bezochte plek is vooral in de zomer, kun je het beste even een tafeltje boeken zodat je verzekert bent van een plekje op het gezellige terras. Je kunt via de webpagina reserveren of gewoon even bellen 765141947 om een tafeltje te bespreken. Op de webpagina van Brasserie Lunchroom De Burcht kun je ook de openingstijden vinden en de dagen dat Brasserie Lunchroom De Burcht geopend is. Ook kun je op de website de recentste deals voor in Breda vinden, want wie houdt er nu niet van een mooie aanbieding? Op de website vind je alles wat Brasserie Lunchroom De Burcht te bieden heeft om jouw lunch gezellig te maken.

Kijk wat anderen van Brasserie Lunchroom De Burcht in Breda vinden

Naast alle informatie van Brasserie Lunchroom De Burcht kun je op de webpagina ook reviews vinden van klanten die jou al voorgingen. Deze kunnen erg nuttig zijn bij je keuze voor Brasserie Lunchroom De Burcht in Breda. Jouw voorgangers weten precies hoe het er aan toe gaat bij brasserie in Breda en hebben al handig voor je online opgeschreven hoe zij het hebben beleefd. Op de website zie je de hele verzameling van reviews zodat jij weet wat je mag verwachten als je bij Brasserie Lunchroom De Burcht gaat lunchen. Als je langs ben geweest bij de lunchroom in Breda, geef dan zelf ook even een review van je ervaringen. Hier kunnen toekomstige bezoekers veel aan hebben bij hun beslissing, maar ook Brasserie Lunchroom De Burcht kan lering trekken uit de positieve en eventuele negatieve reviews.

Gezellig lunchen bij: Brasserie Lunchroom De Burcht aan de De Burcht 41  in Breda. Bel 765141947 om te reserveren. Of kom gezellig langs.