KFC Almere in Almere

C.S.I. de PirAmide in Makkum

C.S.I. de PirAmide

De Gearen 11

8754 KC Makkum

515232583

C.S.I. de PirAmide in Makkum om gezellige te lunchen

Een goed voorbeeld van zo’n gezellige lunchroom is C.S.I. de PirAmide. Wanneer je hier gaat lunchen, voel je je ook echt welkom. Door de luchtige en relaxte sfeer die er hangt, voel je je welkom zodra je over de drempel bent. C.S.I. de PirAmide is een ware hotspot. Je kan gezellig even met z’n tweeën een middagmaal scoren, maar ook voor een hele groep is de brasserie C.S.I. de PirAmide zeer geschikt. Je kunt bij C.S.I. de PirAmide zowel doordeweeks als in het weekend terecht voor een smakelijke lunch. Bovendien heeft brasserie in Makkum een top ligging en is hierdoor makkelijk bereikbaar. Zo ben je makkelijk en snel weer op weg.

Top lunchroom in Makkum

Als je een gezellig dagje gaat shoppen of een fietsritje gaat maken in of rondom Makkum, is het leuk om even een pitstop te maken. Of het nou winter of zomer is, even een gezellige lunch meepikken is altijd leuk. In Makkum is een ruime keuze aan brasseries en grand cafés waar je even een snelle hap kunt krijgen, maar ook uitgebreid kunt lunchen. Voor de echte levensgenieters of de snelle zakenlunch bij C.S.I. de PirAmide in Makkum is er voor ieder wat wils. De keuze voor het juiste lunchplekje is vaak wat lastig, daarom helpen wij je hier een handje.

C.S.I. de PirAmide in Makkum

Info over C.S.I. de PirAmide in Makkum

Om alvast wat informatie in te winnen over C.S.I. de PirAmide kun je even de webpagina van de brasserie in Makkum bekijken. Hier vind je de menukaart, zo kun je alvast even spieken wat C.S.I. de PirAmide je te bieden heeft. Je kunt er terecht voor een snelle hap en of een lekker lang geniet moment en bij C.S.I. de PirAmide kun je zowel in de winter als in de zomer terecht voor een lunch. Ben je opzoek naar een goede plek om je zakelijke deal te kunnen sluiten tijdens een lekkere lunch, ook daarvoor kun je bij brasserie in Makkum terecht. Door het design van het C.S.I. de PirAmide in Makkum is het geschikt voor zowel een luchtige gezellige lunch als een wat serieuzere zakenlunch.

Proef de sfeer alvast voor je lunch in Makkum

Voor een kleine sfeerimpressie van de brasserie in Makkum kun je voor dat je gaat lunchen in Makkum alvast even op de website kijken. Zo kun je alvast de sfeer proeven en kun je vaak wel inschatten of C.S.I. de PirAmide in Makkum voor jou de juiste keuze is. Daarnaast kun je op de website vinden welke gerechten voor jou te eten zijn wanneer je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten. Bij deze gerechten staan symbolen, waaraan je kunt herkennen wat je veilig zonder zorgen kunt bestellen.

Contact opnemen met C.S.I. de PirAmide in Makkum

Vind hier de contactgegevens van C.S.I. de PirAmide aan de De Gearen 11 in Makkum heerlijke lunchroom. Aangezien het echt wel een zeer goed bezochte plek is vooral in de zomer, kun je het beste even een tafeltje boeken zodat je verzekert bent van een plekje op het gezellige terras. Je kunt via de webpagina reserveren of gewoon even bellen 515232583 om een tafeltje te bespreken. Op de webpagina van C.S.I. de PirAmide kun je ook de openingstijden vinden en de dagen dat C.S.I. de PirAmide geopend is. Ook kun je op de website de recentste deals voor in Makkum vinden, want wie houdt er nu niet van een mooie aanbieding? Op de website vind je alles wat C.S.I. de PirAmide te bieden heeft om jouw lunch gezellig te maken.

Kijk wat andere mensen van C.S.I. de PirAmide in Makkum vonden

Naast alle informatie van C.S.I. de PirAmide kun je op de webpagina ook reviews vinden van klanten die jou al voorgingen. Deze kunnen erg nuttig zijn bij je keuze voor C.S.I. de PirAmide in Makkum. Jouw voorgangers weten precies hoe het er aan toe gaat bij brasserie in Makkum en hebben al handig voor je online opgeschreven hoe zij het hebben beleefd. Op de website zie je de hele verzameling van reviews zodat jij weet wat je mag verwachten als je bij C.S.I. de PirAmide gaat lunchen. Als je langs ben geweest bij de lunchroom in Makkum, geef dan zelf ook even een review van je ervaringen. Hier kunnen toekomstige bezoekers veel aan hebben bij hun beslissing, maar ook C.S.I. de PirAmide kan lering trekken uit de positieve en eventuele negatieve reviews.

Gezellig lunchen bij: C.S.I. de PirAmide aan de De Gearen 11  in Makkum. Bel 515232583 om te reserveren. Of kom gezellig langs.