KFC Almere in Almere

VOF Lunchroom Sandy in Rijswijk

VOF Lunchroom Sandy

Pr Johan Friso Promenade 19

2284 DD Rijswijk

070-3941918

VOF Lunchroom Sandy in Rijswijk om gezellige te lunchen

Een goed voorbeeld van zo’n gezellige lunchroom is VOF Lunchroom Sandy. Wanneer je hier gaat lunchen, voel je je ook echt welkom. Door de luchtige en relaxte sfeer die er hangt, voel je je welkom zodra je over de drempel bent. VOF Lunchroom Sandy is een ware hotspot. Je kan gezellig even met z’n tweeën een middagmaal scoren, maar ook voor een hele groep is de brasserie VOF Lunchroom Sandy zeer geschikt. Je kunt bij VOF Lunchroom Sandy zowel doordeweeks als in het weekend terecht voor een smakelijke lunch. Bovendien heeft brasserie in Rijswijk een top ligging en is hierdoor makkelijk bereikbaar. Zo ben je makkelijk en snel weer op weg.

Top lunchroom in Rijswijk

Als je een gezellig dagje gaat shoppen of een fietsritje gaat maken in of rondom Rijswijk, is het leuk om even een pitstop te maken. Of het nou winter of zomer is, even een gezellige lunch meepikken is altijd leuk. In Rijswijk is een ruime keuze aan brasseries en grand cafés waar je even een snelle hap kunt krijgen, maar ook uitgebreid kunt lunchen. Voor de echte levensgenieters of de snelle zakenlunch bij VOF Lunchroom Sandy in Rijswijk is er voor ieder wat wils. De keuze voor het juiste lunchplekje is vaak wat lastig, daarom helpen wij je hier een handje.

VOF Lunchroom Sandy in Rijswijk

Info over VOF Lunchroom Sandy in Rijswijk

Om alvast wat informatie in te winnen over VOF Lunchroom Sandy kun je even de webpagina van de brasserie in Rijswijk bekijken. Hier vind je de menukaart, zo kun je alvast even spieken wat VOF Lunchroom Sandy je te bieden heeft. Je kunt er terecht voor een snelle hap en of een lekker lang geniet moment en bij VOF Lunchroom Sandy kun je zowel in de winter als in de zomer terecht voor een lunch. Ben je opzoek naar een goede plek om je zakelijke deal te kunnen sluiten tijdens een lekkere lunch, ook daarvoor kun je bij brasserie in Rijswijk terecht. Door het design van het VOF Lunchroom Sandy in Rijswijk is het geschikt voor zowel een luchtige gezellige lunch als een wat serieuzere zakenlunch.

Proef de sfeer alvast voor je lunch in Rijswijk

Voor een kleine sfeerimpressie van de brasserie in Rijswijk kun je voor dat je gaat lunchen in Rijswijk alvast even op de website kijken. Zo kun je alvast de sfeer proeven en kun je vaak wel inschatten of VOF Lunchroom Sandy in Rijswijk voor jou de juiste keuze is. Daarnaast kun je op de website vinden welke gerechten voor jou te eten zijn wanneer je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten. Bij deze gerechten staan symbolen, waaraan je kunt herkennen wat je veilig zonder zorgen kunt bestellen.

Contact opnemen met VOF Lunchroom Sandy in Rijswijk

Vind hier de contactgegevens van VOF Lunchroom Sandy aan de Pr Johan Friso Promenade 19 in Rijswijk heerlijke lunchroom. Aangezien het echt wel een zeer goed bezochte plek is vooral in de zomer, kun je het beste even een tafeltje boeken zodat je verzekert bent van een plekje op het gezellige terras. Je kunt via de webpagina reserveren of gewoon even bellen 070-3941918 om een tafeltje te bespreken. Op de webpagina van VOF Lunchroom Sandy kun je ook de openingstijden vinden en de dagen dat VOF Lunchroom Sandy geopend is. Ook kun je op de website de recentste deals voor in Rijswijk vinden, want wie houdt er nu niet van een mooie aanbieding? Op de website vind je alles wat VOF Lunchroom Sandy te bieden heeft om jouw lunch gezellig te maken.

Kijk wat andere mensen van VOF Lunchroom Sandy in Rijswijk vonden

Naast alle informatie van VOF Lunchroom Sandy kun je op de webpagina ook reviews vinden van klanten die jou al voorgingen. Deze kunnen erg nuttig zijn bij je keuze voor VOF Lunchroom Sandy in Rijswijk. Jouw voorgangers weten precies hoe het er aan toe gaat bij brasserie in Rijswijk en hebben al handig voor je online opgeschreven hoe zij het hebben beleefd. Op de website zie je de hele verzameling van reviews zodat jij weet wat je mag verwachten als je bij VOF Lunchroom Sandy gaat lunchen. Als je langs ben geweest bij de lunchroom in Rijswijk, geef dan zelf ook even een review van je ervaringen. Hier kunnen toekomstige bezoekers veel aan hebben bij hun beslissing, maar ook VOF Lunchroom Sandy kan lering trekken uit de positieve en eventuele negatieve reviews.

Gezellig lunchen bij: VOF Lunchroom Sandy aan de Pr Johan Friso Promenade 19  in Rijswijk. Bel 070-3941918 om te reserveren. Of kom gezellig langs.