Contactgegevens van Tapperij Atjeh in Den Haag

Café Bruheze in Helmond

Café Bruheze

Peeleik 1

5704 AP Helmond

0492-511149

Voor een gezellige avond in Helmond: Café Bruheze in Helmond

Vroeger was een café een plek waar je koffie dronk gaande de jaren is dit veranderd in een plek waar je je favoriete biertje, wijntje of mixdrankje kunt drinken. Het typische beeld van een cafe ken je wel. De vaste kroeggasten zitten altijd op dezelfde plek aan het schap. Vertellen hun dagelijkse sores en bespreken de dorps of stadszaken met hun favoriete drankje in de hand. Ook in café in Helmond is dit het geval. Het gezellige Café Bruheze is een gezellige kroeg. Waar je zeer welkom bent en zo binnen kunt lopen. Je zult je gelijk op je gemak voelen zodra je binnenloopt in cafe Café Bruheze. En je zult er makkelijk in gesprek komen met de dorpelingen die in Café Bruheze in Helmond de gezelligheid op komen zoeken.

Bar in Helmond voor een gezellig avondje uit

Naast het café Café Bruheze in Helmond. Is net zoals het cafe een uitgaansgelegenheid, maar hier kun je naast gezellig kletsen ook nog een dansje wagen. Café Bruheze draait plezierige muziek. Maar wel op zo’n geluidsniveau dat je toch nog goed met elkaar kunt blijven praten. Bar Café Bruheze is de ideale uitgaansplek om even gezellig een drankje te doen en even een lekker relaxt avondje uit te beleven. Ook al is het in bar in Helmond wel ons kent ons, de gasten staan wel open voor outsiders. Je kunt heel makkelijk met de locals een gesprek aangaan onder het genot van een heerlijk drankje in Helmond.

Café Bruheze in Helmond

Café Bruheze in Helmond heeft voor elk wat wils!

In Café Bruheze ben je aan het juiste adres als je van een lekker biertje houdt. In café in Helmond hebben ze een ruim assortiment aan biertjes, dus er zit altijd wel iets tussen wat jou kan bekoren. Ook heeft Café Bruheze een uitgebreide wijnkaart en kun je zelf de juiste wijn uitkiezen. Ook wijn waar je tenminste geen koppijn van krijgt de volgende ochtend. Zijn bier en wijn niet helemaal jouw smaak? Geen probleem, ook voor mixdrankjes ben je bij Café Bruheze op de juiste plek.

Of jouw voorkeur nu uitgaat naar binnenlands- of buitenlands gedistilleerd, bij Café Bruheze is er altijd iets wat jou zal smaken. Ben je de BOB? Ook dan heb je een ruime keuze uit verschillende soorten frisdrank en alcohovrije drankjes. Zo kun jij met een gerust hart achter het stuur kruipen, terwijl je wel een ontzettend leuke avond hebt gehad bij Café Bruheze in Helmond.

Contactgegevens van Café Bruheze in het mooie Helmond

Als je in contact wil komen met Café Bruheze kun je via de website een contactformulier invullen, een email sturen. Of gewoon even de telefoon oppakken en bellen 0492-511149. Zo kan cafe in Helmond al je vragen beantwoorden en al deze contactinformatie staat ook op de webpagina van Café Bruheze. Op de website kun je ook eventuele evenementen vinden die gehouden worden. Bij Café Bruheze aan de Peeleik 1 in Helmond. Zo wordt er naast gewone muziek in de bar in Helmond soms ook live muziek gespeeld en speciale thema avonden gehouden. In de agenda kun je precies zien wat er te doen is en kun je kiezen wat jij bij wilt wonen.

Reviews online te vinden van Café Bruheze in Helmond

Om je te helpen te zoeken naar een Cafe in Helmond hebben bezoekers van Café Bruheze beoordelingen online geplaatst. Om potentiële gasten een idee te geven hoe Café Bruheze in Helmond is. Voor je keuze is natuurlijk van belang dat een cafe of bar in Helmond gastvrij is. En wie kan dat beter beoordelen dan de gasten zelf. Op de website van Café Bruheze en verscheidene vergelijkingswebsites kun je reviews vinden. Waarin je alles kunt vinden wat jij nodig bent om je keuze voor Café Bruheze te maken.

Ook Café Bruheze bekijkt deze reviews. En haalt hier zaken uit waardoor Café Bruheze bijvoorbeeld verbeteringen toe kan passen in het cafe. Daarom is het van belang om zelf na je bezoek aan Café Bruheze een review te schrijven. Niet alleen om soortgelijke mensen een idee te geven van cafe in Helmond. Maar ook om Café Bruheze voort te helpen. Schrijf hieronder je review.

Zin in een avondje stappen? Kom gezellig naar Café Bruheze aan de Peeleik 1  in het prachtige Helmond. Biertje, baco of wijntje wij hebben het klaarstaan! Vragen? Bel ons op: 0492-511149.