Pizza Casa Het Pizzahuis in Uden

Bakkerij Lunchroom Prins in Voorburg

Bakkerij Lunchroom Prins

Wielemakersslop 2

2271 CZ Voorburg

703863482

Top lunchplekjes in Voorburg

Als je een gezellig dagje gaat shoppen of een fietsritje gaat maken in of rondom Voorburg, is het leuk om even een pitstop te maken. Of het nou winter of zomer is, even een gezellige lunch meepikken is altijd leuk. In Voorburg is een ruime keuze aan brasseries en grand cafés waar je even een snelle hap kunt krijgen, maar ook uitgebreid kunt lunchen. Voor de echte levensgenieters of de snelle zakenlunch bij Bakkerij Lunchroom Prins in Voorburg is er voor ieder wat wils. De keuze voor het juiste lunchplekje is vaak wat lastig, daarom helpen wij je hier een handje.

Bakkerij Lunchroom Prins in Voorburg voor een gezellige lunch

Een goed voorbeeld van zo’n gezellige lunchroom is Bakkerij Lunchroom Prins. Wanneer je hier gaat lunchen, voel je je ook echt welkom. Door de luchtige en relaxte sfeer die er hangt, voel je je welkom zodra je over de drempel bent. Bakkerij Lunchroom Prins is een ware hotspot. Je kan gezellig even met z’n tweeën een middagmaal scoren, maar ook voor een hele groep is de brasserie Bakkerij Lunchroom Prins zeer geschikt. Je kunt bij Bakkerij Lunchroom Prins zowel doordeweeks als in het weekend terecht voor een smakelijke lunch. Bovendien heeft brasserie in Voorburg een top ligging en is hierdoor makkelijk bereikbaar. Zo ben je makkelijk en snel weer op weg.

Bakkerij Lunchroom Prins in Voorburg

Informatie over Bakkerij Lunchroom Prins in Voorburg

Om alvast wat informatie in te winnen over Bakkerij Lunchroom Prins kun je even de webpagina van de brasserie in Voorburg bekijken. Hier vind je de menukaart, zo kun je alvast even spieken wat Bakkerij Lunchroom Prins je te bieden heeft. Je kunt er terecht voor een snelle hap en of een lekker lang geniet moment en bij Bakkerij Lunchroom Prins kun je zowel in de winter als in de zomer terecht voor een lunch. Ben je opzoek naar een goede plek om je zakelijke deal te kunnen sluiten tijdens een lekkere lunch, ook daarvoor kun je bij brasserie in Voorburg terecht. Door het design van het Bakkerij Lunchroom Prins in Voorburg is het geschikt voor zowel een luchtige gezellige lunch als een wat serieuzere zakenlunch.

Contactgegevens van Bakkerij Lunchroom Prins in Voorburg

Vind hier de contactgegevens van Bakkerij Lunchroom Prins aan de Wielemakersslop 2 in Voorburg heerlijke lunchroom. Aangezien het echt wel een zeer goed bezochte plek is vooral in de zomer, kun je het beste even een tafeltje boeken zodat je verzekert bent van een plekje op het gezellige terras. Je kunt via de webpagina reserveren of gewoon even bellen 703863482 om een tafeltje te bespreken. Op de webpagina van Bakkerij Lunchroom Prins kun je ook de openingstijden vinden en de dagen dat Bakkerij Lunchroom Prins geopend is. Ook kun je op de website de recentste deals voor in Voorburg vinden, want wie houdt er nu niet van een mooie aanbieding? Op de website vind je alles wat Bakkerij Lunchroom Prins te bieden heeft om jouw lunch gezellig te maken.

Proef de sfeer alvast voor je lunch in Voorburg

Voor een kleine sfeerimpressie van de brasserie in Voorburg kun je voor dat je gaat lunchen in Voorburg alvast even op de website kijken. Zo kun je alvast de sfeer proeven en kun je vaak wel inschatten of Bakkerij Lunchroom Prins in Voorburg voor jou de juiste keuze is. Daarnaast kun je op de website vinden welke gerechten voor jou te eten zijn wanneer je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten. Bij deze gerechten staan symbolen, waaraan je kunt herkennen wat je veilig zonder zorgen kunt bestellen.

Kijk wat andere gasten van Bakkerij Lunchroom Prins in Voorburg vinden

Naast alle informatie van Bakkerij Lunchroom Prins kun je op de webpagina ook reviews vinden van klanten die jou al voorgingen. Deze kunnen erg nuttig zijn bij je keuze voor Bakkerij Lunchroom Prins in Voorburg. Jouw voorgangers weten precies hoe het er aan toe gaat bij brasserie in Voorburg en hebben al handig voor je online opgeschreven hoe zij het hebben beleefd. Op de website zie je de hele verzameling van reviews zodat jij weet wat je mag verwachten als je bij Bakkerij Lunchroom Prins gaat lunchen. Als je langs ben geweest bij de lunchroom in Voorburg, geef dan zelf ook even een review van je ervaringen. Hier kunnen toekomstige bezoekers veel aan hebben bij hun beslissing, maar ook Bakkerij Lunchroom Prins kan lering trekken uit de positieve en eventuele negatieve reviews.

Gezellig lunchen bij: Bakkerij Lunchroom Prins aan de Wielemakersslop 2  in Voorburg. Bel 703863482 om te reserveren. Of kom gezellig langs.