Contactgegevens van 't Witte Peerd in Nieuwleusen

Cafe De Gelegenheid in Drachten

Cafe De Gelegenheid

Stationsweg 120

9201 GS Drachten

512544060

Stappen in Drachten. Kan gezellig bij Cafe De Gelegenheid in Drachten

Vroeger was een café een plek waar je koffie dronk gaande de jaren is dit veranderd in een plek waar je je favoriete biertje, wijntje of mixdrankje kunt drinken. Het typische beeld van een cafe ken je wel. De vaste kroeggasten zitten altijd op dezelfde plek aan het schap. Vertellen hun dagelijkse sores en bespreken de dorps of stadszaken met hun favoriete drankje in de hand. Ook in café in Drachten is dit het geval. Het gezellige Cafe De Gelegenheid is een gezellige kroeg. Waar je zeer welkom bent en zo binnen kunt lopen. Je zult je gelijk op je gemak voelen zodra je binnenloopt in cafe Cafe De Gelegenheid. En je zult er makkelijk in gesprek komen met de dorpelingen die in Cafe De Gelegenheid in Drachten de gezelligheid op komen zoeken.

Contact opnemen met Cafe De Gelegenheid in het sfeervolle Drachten

Als je in contact wil komen met Cafe De Gelegenheid kun je via de website een contactformulier invullen, een email sturen. Of gewoon even de telefoon oppakken en bellen 512544060. Zo kan cafe in Drachten al je vragen beantwoorden en al deze contactinformatie staat ook op de webpagina van Cafe De Gelegenheid. Op de website kun je ook eventuele evenementen vinden die gehouden worden. Bij Cafe De Gelegenheid aan de Stationsweg 120 in Drachten. Zo wordt er naast gewone muziek in de bar in Drachten soms ook live muziek gespeeld en speciale thema avonden gehouden. In de agenda kun je precies zien wat er te doen is en kun je kiezen wat jij bij wilt wonen.

Cafe De Gelegenheid in Drachten

Bar in Drachten voor een leuke avond uit

Naast het café Cafe De Gelegenheid in Drachten. Is net zoals het cafe een uitgaansgelegenheid, maar hier kun je naast gezellig kletsen ook nog een dansje wagen. Cafe De Gelegenheid draait plezierige muziek. Maar wel op zo’n geluidsniveau dat je toch nog goed met elkaar kunt blijven praten. Bar Cafe De Gelegenheid is de ideale uitgaansplek om even gezellig een drankje te doen en even een lekker relaxt avondje uit te beleven. Ook al is het in bar in Drachten wel ons kent ons, de gasten staan wel open voor outsiders. Je kunt heel makkelijk met de locals een gesprek aangaan onder het genot van een heerlijk drankje in Drachten.

Cafe De Gelegenheid in Drachten heeft voor elk wat lekkers te drinken!

In Cafe De Gelegenheid ben je aan het juiste adres als je van een lekker biertje houdt. In café in Drachten hebben ze een ruim assortiment aan biertjes, dus er zit altijd wel iets tussen wat jou kan bekoren. Ook heeft Cafe De Gelegenheid een uitgebreide wijnkaart en kun je zelf de juiste wijn uitkiezen. Ook wijn waar je tenminste geen koppijn van krijgt de volgende ochtend. Zijn bier en wijn niet helemaal jouw smaak? Geen probleem, ook voor mixdrankjes ben je bij Cafe De Gelegenheid op de juiste plek.

Of jouw voorkeur nu uitgaat naar binnenlands- of buitenlands gedistilleerd, bij Cafe De Gelegenheid is er altijd iets wat jou zal smaken. Ben je de BOB? Ook dan heb je een ruime keuze uit verschillende soorten frisdrank en alcohovrije drankjes. Zo kun jij met een gerust hart achter het stuur kruipen, terwijl je wel een ontzettend leuke avond hebt gehad bij Cafe De Gelegenheid in Drachten.

Reviews online van Cafe De Gelegenheid in Drachten

Om je te helpen te zoeken naar een Cafe in Drachten hebben bezoekers van Cafe De Gelegenheid beoordelingen online geplaatst. Om potentiële gasten een idee te geven hoe Cafe De Gelegenheid in Drachten is. Voor je keuze is natuurlijk van belang dat een cafe of bar in Drachten gastvrij is. En wie kan dat beter beoordelen dan de gasten zelf. Op de website van Cafe De Gelegenheid en verscheidene vergelijkingswebsites kun je reviews vinden. Waarin je alles kunt vinden wat jij nodig bent om je keuze voor Cafe De Gelegenheid te maken.

Ook Cafe De Gelegenheid bekijkt deze reviews. En haalt hier zaken uit waardoor Cafe De Gelegenheid bijvoorbeeld verbeteringen toe kan passen in het cafe. Daarom is het van belang om zelf na je bezoek aan Cafe De Gelegenheid een review te schrijven. Niet alleen om soortgelijke mensen een idee te geven van cafe in Drachten. Maar ook om Cafe De Gelegenheid voort te helpen. Schrijf hieronder je review.

Zin in een avondje stappen? Kom gezellig naar Cafe De Gelegenheid aan de Stationsweg 120  in het prachtige Drachten. Biertje, baco of wijntje wij hebben het klaarstaan! Vragen? Bel ons op: 512544060.