Contactgegevens van Microbar in Weert

CafÈ De Hook in Bingelrade

CafÈ De Hook

Dorpsstraat 185

6456 AC Bingelrade

622691202

Gezelligheid in Bingelrade. Denk eens aan CafÈ De Hook in Bingelrade

Vroeger was een café een plek waar je koffie dronk gaande de jaren is dit veranderd in een plek waar je je favoriete biertje, wijntje of mixdrankje kunt drinken. Het typische beeld van een cafe ken je wel. De vaste kroeggasten zitten altijd op dezelfde plek aan het schap. Vertellen hun dagelijkse sores en bespreken de dorps of stadszaken met hun favoriete drankje in de hand. Ook in café in Bingelrade is dit het geval. Het gezellige CafÈ De Hook is een gezellige kroeg. Waar je zeer welkom bent en zo binnen kunt lopen. Je zult je gelijk op je gemak voelen zodra je binnenloopt in cafe CafÈ De Hook. En je zult er makkelijk in gesprek komen met de dorpelingen die in CafÈ De Hook in Bingelrade de gezelligheid op komen zoeken.

CafÈ De Hook in Bingelrade heeft ruim assortiment!

In CafÈ De Hook ben je aan het juiste adres als je van een lekker biertje houdt. In café in Bingelrade hebben ze een ruim assortiment aan biertjes, dus er zit altijd wel iets tussen wat jou kan bekoren. Ook heeft CafÈ De Hook een uitgebreide wijnkaart en kun je zelf de juiste wijn uitkiezen. Ook wijn waar je tenminste geen koppijn van krijgt de volgende ochtend. Zijn bier en wijn niet helemaal jouw smaak? Geen probleem, ook voor mixdrankjes ben je bij CafÈ De Hook op de juiste plek.

Of jouw voorkeur nu uitgaat naar binnenlands- of buitenlands gedistilleerd, bij CafÈ De Hook is er altijd iets wat jou zal smaken. Ben je de BOB? Ook dan heb je een ruime keuze uit verschillende soorten frisdrank en alcohovrije drankjes. Zo kun jij met een gerust hart achter het stuur kruipen, terwijl je wel een ontzettend leuke avond hebt gehad bij CafÈ De Hook in Bingelrade.

Bar in Bingelrade voor een gezellig avondje met vrienden

Naast het café CafÈ De Hook in Bingelrade. Is net zoals het cafe een uitgaansgelegenheid, maar hier kun je naast gezellig kletsen ook nog een dansje wagen. CafÈ De Hook draait plezierige muziek. Maar wel op zo’n geluidsniveau dat je toch nog goed met elkaar kunt blijven praten. Bar CafÈ De Hook is de ideale uitgaansplek om even gezellig een drankje te doen en even een lekker relaxt avondje uit te beleven. Ook al is het in bar in Bingelrade wel ons kent ons, de gasten staan wel open voor outsiders. Je kunt heel makkelijk met de locals een gesprek aangaan onder het genot van een heerlijk drankje in Bingelrade.

CafÈ De Hook in Bingelrade

 

Contact met CafÈ De Hook in het leuke Bingelrade

Als je in contact wil komen met CafÈ De Hook kun je via de website een contactformulier invullen, een email sturen. Of gewoon even de telefoon oppakken en bellen 622691202. Zo kan cafe in Bingelrade al je vragen beantwoorden en al deze contactinformatie staat ook op de webpagina van CafÈ De Hook. Op de website kun je ook eventuele evenementen vinden die gehouden worden. Bij CafÈ De Hook aan de Dorpsstraat 185 in Bingelrade. Zo wordt er naast gewone muziek in de bar in Bingelrade soms ook live muziek gespeeld en speciale thema avonden gehouden. In de agenda kun je precies zien wat er te doen is en kun je kiezen wat jij bij wilt wonen.

Reviews lezen en schrijven over CafÈ De Hook in Bingelrade

Om je te helpen te zoeken naar een Cafe in Bingelrade hebben bezoekers van CafÈ De Hook beoordelingen online geplaatst. Om potentiële gasten een idee te geven hoe CafÈ De Hook in Bingelrade is. Voor je keuze is natuurlijk van belang dat een cafe of bar in Bingelrade gastvrij is. En wie kan dat beter beoordelen dan de gasten zelf. Op de website van CafÈ De Hook en verscheidene vergelijkingswebsites kun je reviews vinden. Waarin je alles kunt vinden wat jij nodig bent om je keuze voor CafÈ De Hook te maken.

Ook CafÈ De Hook bekijkt deze reviews. En haalt hier zaken uit waardoor CafÈ De Hook bijvoorbeeld verbeteringen toe kan passen in het cafe. Daarom is het van belang om zelf na je bezoek aan CafÈ De Hook een review te schrijven. Niet alleen om soortgelijke mensen een idee te geven van cafe in Bingelrade. Maar ook om CafÈ De Hook voort te helpen. Schrijf hieronder je review.

Zin in een avondje stappen? Kom gezellig naar CafÈ De Hook aan de Dorpsstraat 185  in het prachtige Bingelrade. Biertje, baco of wijntje wij hebben het klaarstaan! Vragen? Bel ons op: 622691202.