Contactgegevens van Snoeks CafÈ en Snookercenter in Venray

Cafe De Ouwe Leemkoel in Bocholtz

Cafe De Ouwe Leemkoel

Dr. Nolensstraat 12

6351 GM Bocholtz

045-5441268

Cafe De Ouwe Leemkoel in Bocholtz heeft voor elk wat wils!

In Cafe De Ouwe Leemkoel ben je aan het juiste adres als je van een lekker biertje houdt. In café in Bocholtz hebben ze een ruim assortiment aan biertjes, dus er zit altijd wel iets tussen wat jou kan bekoren. Ook heeft Cafe De Ouwe Leemkoel een uitgebreide wijnkaart en kun je zelf de juiste wijn uitkiezen. Ook wijn waar je tenminste geen koppijn van krijgt de volgende ochtend. Zijn bier en wijn niet helemaal jouw smaak? Geen probleem, ook voor mixdrankjes ben je bij Cafe De Ouwe Leemkoel op de juiste plek.

Of jouw voorkeur nu uitgaat naar binnenlands- of buitenlands gedistilleerd, bij Cafe De Ouwe Leemkoel is er altijd iets wat jou zal smaken. Ben je de BOB? Ook dan heb je een ruime keuze uit verschillende soorten frisdrank en alcohovrije drankjes. Zo kun jij met een gerust hart achter het stuur kruipen, terwijl je wel een ontzettend leuke avond hebt gehad bij Cafe De Ouwe Leemkoel in Bocholtz.

Voor een avond stappen in Bocholtz ga je naar Cafe De Ouwe Leemkoel in Bocholtz

Vroeger was een café een plek waar je koffie dronk gaande de jaren is dit veranderd in een plek waar je je favoriete biertje, wijntje of mixdrankje kunt drinken. Het typische beeld van een cafe ken je wel. De vaste kroeggasten zitten altijd op dezelfde plek aan het schap. Vertellen hun dagelijkse sores en bespreken de dorps of stadszaken met hun favoriete drankje in de hand. Ook in café in Bocholtz is dit het geval. Het gezellige Cafe De Ouwe Leemkoel is een gezellige kroeg. Waar je zeer welkom bent en zo binnen kunt lopen. Je zult je gelijk op je gemak voelen zodra je binnenloopt in cafe Cafe De Ouwe Leemkoel. En je zult er makkelijk in gesprek komen met de dorpelingen die in Cafe De Ouwe Leemkoel in Bocholtz de gezelligheid op komen zoeken.

Bar in Bocholtz voor een leuk avondje uit

Naast het café Cafe De Ouwe Leemkoel in Bocholtz. Is net zoals het cafe een uitgaansgelegenheid, maar hier kun je naast gezellig kletsen ook nog een dansje wagen. Cafe De Ouwe Leemkoel draait plezierige muziek. Maar wel op zo’n geluidsniveau dat je toch nog goed met elkaar kunt blijven praten. Bar Cafe De Ouwe Leemkoel is de ideale uitgaansplek om even gezellig een drankje te doen en even een lekker relaxt avondje uit te beleven. Ook al is het in bar in Bocholtz wel ons kent ons, de gasten staan wel open voor outsiders. Je kunt heel makkelijk met de locals een gesprek aangaan onder het genot van een heerlijk drankje in Bocholtz.

Cafe De Ouwe Leemkoel in Bocholtz

Contact opnemen met Cafe De Ouwe Leemkoel in het mooie Bocholtz

Als je in contact wil komen met Cafe De Ouwe Leemkoel kun je via de website een contactformulier invullen, een email sturen. Of gewoon even de telefoon oppakken en bellen 045-5441268. Zo kan cafe in Bocholtz al je vragen beantwoorden en al deze contactinformatie staat ook op de webpagina van Cafe De Ouwe Leemkoel. Op de website kun je ook eventuele evenementen vinden die gehouden worden. Bij Cafe De Ouwe Leemkoel aan de Dr. Nolensstraat 12 in Bocholtz. Zo wordt er naast gewone muziek in de bar in Bocholtz soms ook live muziek gespeeld en speciale thema avonden gehouden. In de agenda kun je precies zien wat er te doen is en kun je kiezen wat jij bij wilt wonen.

Reviews van Cafe De Ouwe Leemkoel in Bocholtz

Om je te helpen te zoeken naar een Cafe in Bocholtz hebben bezoekers van Cafe De Ouwe Leemkoel beoordelingen online geplaatst. Om potentiële gasten een idee te geven hoe Cafe De Ouwe Leemkoel in het mooie Bocholtz is. Voor je keuze is natuurlijk van belang dat een cafe of bar in Bocholtz gastvrij is. En wie kan dat beter beoordelen dan de gasten zelf. Op de website van Cafe De Ouwe Leemkoel en verscheidene vergelijkingswebsites kun je reviews vinden. Waarin je alles kunt vinden wat jij nodig bent om je keuze voor Cafe De Ouwe Leemkoel te maken.

Ook Cafe De Ouwe Leemkoel bekijkt deze reviews. En haalt hier zaken uit waardoor Cafe De Ouwe Leemkoel bijvoorbeeld verbeteringen toe kan passen in het cafe. Daarom is het van belang om zelf na je bezoek aan Cafe De Ouwe Leemkoel een review te schrijven. Niet alleen om soortgelijke mensen een idee te geven van cafe in Bocholtz. Maar ook om Cafe De Ouwe Leemkoel voort te helpen. Schrijf hieronder je review.

Zin in een avondje stappen? Kom gezellig naar Cafe De Ouwe Leemkoel aan de Dr. Nolensstraat 12  in het prachtige Bocholtz. Biertje, baco of wijntje wij hebben het klaarstaan! Vragen? Bel ons op: 045-5441268.