Contactgegevens van Microbar in Weert

EetcafÈ De Buren in Leek

EetcafÈ De Buren

Tolberterstraat 13

9351 BB Leek

594512353

Gezelligheid in Leek. Denk eens aan EetcafÈ De Buren in Leek

Vroeger was een café een plek waar je koffie dronk gaande de jaren is dit veranderd in een plek waar je je favoriete biertje, wijntje of mixdrankje kunt drinken. Het typische beeld van een cafe ken je wel. De vaste kroeggasten zitten altijd op dezelfde plek aan het schap. Vertellen hun dagelijkse sores en bespreken de dorps of stadszaken met hun favoriete drankje in de hand. Ook in café in Leek is dit het geval. Het gezellige EetcafÈ De Buren is een gezellige kroeg. Waar je zeer welkom bent en zo binnen kunt lopen. Je zult je gelijk op je gemak voelen zodra je binnenloopt in cafe EetcafÈ De Buren. En je zult er makkelijk in gesprek komen met de dorpelingen die in EetcafÈ De Buren in Leek de gezelligheid op komen zoeken.

EetcafÈ De Buren in Leek heeft ruim assortiment!

In EetcafÈ De Buren ben je aan het juiste adres als je van een lekker biertje houdt. In café in Leek hebben ze een ruim assortiment aan biertjes, dus er zit altijd wel iets tussen wat jou kan bekoren. Ook heeft EetcafÈ De Buren een uitgebreide wijnkaart en kun je zelf de juiste wijn uitkiezen. Ook wijn waar je tenminste geen koppijn van krijgt de volgende ochtend. Zijn bier en wijn niet helemaal jouw smaak? Geen probleem, ook voor mixdrankjes ben je bij EetcafÈ De Buren op de juiste plek.

Of jouw voorkeur nu uitgaat naar binnenlands- of buitenlands gedistilleerd, bij EetcafÈ De Buren is er altijd iets wat jou zal smaken. Ben je de BOB? Ook dan heb je een ruime keuze uit verschillende soorten frisdrank en alcohovrije drankjes. Zo kun jij met een gerust hart achter het stuur kruipen, terwijl je wel een ontzettend leuke avond hebt gehad bij EetcafÈ De Buren in Leek.

Bar in Leek voor een gezellig avondje met vrienden

Naast het café EetcafÈ De Buren in Leek. Is net zoals het cafe een uitgaansgelegenheid, maar hier kun je naast gezellig kletsen ook nog een dansje wagen. EetcafÈ De Buren draait plezierige muziek. Maar wel op zo’n geluidsniveau dat je toch nog goed met elkaar kunt blijven praten. Bar EetcafÈ De Buren is de ideale uitgaansplek om even gezellig een drankje te doen en even een lekker relaxt avondje uit te beleven. Ook al is het in bar in Leek wel ons kent ons, de gasten staan wel open voor outsiders. Je kunt heel makkelijk met de locals een gesprek aangaan onder het genot van een heerlijk drankje in Leek.

EetcafÈ De Buren in Leek

 

Contact met EetcafÈ De Buren in het leuke Leek

Als je in contact wil komen met EetcafÈ De Buren kun je via de website een contactformulier invullen, een email sturen. Of gewoon even de telefoon oppakken en bellen 594512353. Zo kan cafe in Leek al je vragen beantwoorden en al deze contactinformatie staat ook op de webpagina van EetcafÈ De Buren. Op de website kun je ook eventuele evenementen vinden die gehouden worden. Bij EetcafÈ De Buren aan de Tolberterstraat 13 in Leek. Zo wordt er naast gewone muziek in de bar in Leek soms ook live muziek gespeeld en speciale thema avonden gehouden. In de agenda kun je precies zien wat er te doen is en kun je kiezen wat jij bij wilt wonen.

Reviews lezen en schrijven over EetcafÈ De Buren in Leek

Om je te helpen te zoeken naar een Cafe in Leek hebben bezoekers van EetcafÈ De Buren beoordelingen online geplaatst. Om potentiële gasten een idee te geven hoe EetcafÈ De Buren in Leek is. Voor je keuze is natuurlijk van belang dat een cafe of bar in Leek gastvrij is. En wie kan dat beter beoordelen dan de gasten zelf. Op de website van EetcafÈ De Buren en verscheidene vergelijkingswebsites kun je reviews vinden. Waarin je alles kunt vinden wat jij nodig bent om je keuze voor EetcafÈ De Buren te maken.

Ook EetcafÈ De Buren bekijkt deze reviews. En haalt hier zaken uit waardoor EetcafÈ De Buren bijvoorbeeld verbeteringen toe kan passen in het cafe. Daarom is het van belang om zelf na je bezoek aan EetcafÈ De Buren een review te schrijven. Niet alleen om soortgelijke mensen een idee te geven van cafe in Leek. Maar ook om EetcafÈ De Buren voort te helpen. Schrijf hieronder je review.

Zin in een avondje stappen? Kom gezellig naar EetcafÈ De Buren aan de Tolberterstraat 13  in het prachtige Leek. Biertje, baco of wijntje wij hebben het klaarstaan! Vragen? Bel ons op: 594512353.