Contactgegevens van Snoeks CafÈ en Snookercenter in Venray

Cafe De Pelikaan in Breda

Cafe De Pelikaan

Mastbosstraat 2

4813 GT Breda

076-5215765

Cafe De Pelikaan in Breda heeft voor elk wat wils!

In Cafe De Pelikaan ben je aan het juiste adres als je van een lekker biertje houdt. In café in Breda hebben ze een ruim assortiment aan biertjes, dus er zit altijd wel iets tussen wat jou kan bekoren. Ook heeft Cafe De Pelikaan een uitgebreide wijnkaart en kun je zelf de juiste wijn uitkiezen. Ook wijn waar je tenminste geen koppijn van krijgt de volgende ochtend. Zijn bier en wijn niet helemaal jouw smaak? Geen probleem, ook voor mixdrankjes ben je bij Cafe De Pelikaan op de juiste plek.

Of jouw voorkeur nu uitgaat naar binnenlands- of buitenlands gedistilleerd, bij Cafe De Pelikaan is er altijd iets wat jou zal smaken. Ben je de BOB? Ook dan heb je een ruime keuze uit verschillende soorten frisdrank en alcohovrije drankjes. Zo kun jij met een gerust hart achter het stuur kruipen, terwijl je wel een ontzettend leuke avond hebt gehad bij Cafe De Pelikaan in Breda.

Voor een avond stappen in Breda ga je naar Cafe De Pelikaan in Breda

Vroeger was een café een plek waar je koffie dronk gaande de jaren is dit veranderd in een plek waar je je favoriete biertje, wijntje of mixdrankje kunt drinken. Het typische beeld van een cafe ken je wel. De vaste kroeggasten zitten altijd op dezelfde plek aan het schap. Vertellen hun dagelijkse sores en bespreken de dorps of stadszaken met hun favoriete drankje in de hand. Ook in café in Breda is dit het geval. Het gezellige Cafe De Pelikaan is een gezellige kroeg. Waar je zeer welkom bent en zo binnen kunt lopen. Je zult je gelijk op je gemak voelen zodra je binnenloopt in cafe Cafe De Pelikaan. En je zult er makkelijk in gesprek komen met de dorpelingen die in Cafe De Pelikaan in Breda de gezelligheid op komen zoeken.

Bar in Breda voor een leuk avondje uit

Naast het café Cafe De Pelikaan in Breda. Is net zoals het cafe een uitgaansgelegenheid, maar hier kun je naast gezellig kletsen ook nog een dansje wagen. Cafe De Pelikaan draait plezierige muziek. Maar wel op zo’n geluidsniveau dat je toch nog goed met elkaar kunt blijven praten. Bar Cafe De Pelikaan is de ideale uitgaansplek om even gezellig een drankje te doen en even een lekker relaxt avondje uit te beleven. Ook al is het in bar in Breda wel ons kent ons, de gasten staan wel open voor outsiders. Je kunt heel makkelijk met de locals een gesprek aangaan onder het genot van een heerlijk drankje in Breda.

Cafe De Pelikaan in Breda

Contact opnemen met Cafe De Pelikaan in het mooie Breda

Als je in contact wil komen met Cafe De Pelikaan kun je via de website een contactformulier invullen, een email sturen. Of gewoon even de telefoon oppakken en bellen 076-5215765. Zo kan cafe in Breda al je vragen beantwoorden en al deze contactinformatie staat ook op de webpagina van Cafe De Pelikaan. Op de website kun je ook eventuele evenementen vinden die gehouden worden. Bij Cafe De Pelikaan aan de Mastbosstraat 2 in Breda. Zo wordt er naast gewone muziek in de bar in Breda soms ook live muziek gespeeld en speciale thema avonden gehouden. In de agenda kun je precies zien wat er te doen is en kun je kiezen wat jij bij wilt wonen.

Reviews van Cafe De Pelikaan in Breda

Om je te helpen te zoeken naar een Cafe in Breda hebben bezoekers van Cafe De Pelikaan beoordelingen online geplaatst. Om potentiële gasten een idee te geven hoe Cafe De Pelikaan in het mooie Breda is. Voor je keuze is natuurlijk van belang dat een cafe of bar in Breda gastvrij is. En wie kan dat beter beoordelen dan de gasten zelf. Op de website van Cafe De Pelikaan en verscheidene vergelijkingswebsites kun je reviews vinden. Waarin je alles kunt vinden wat jij nodig bent om je keuze voor Cafe De Pelikaan te maken.

Ook Cafe De Pelikaan bekijkt deze reviews. En haalt hier zaken uit waardoor Cafe De Pelikaan bijvoorbeeld verbeteringen toe kan passen in het cafe. Daarom is het van belang om zelf na je bezoek aan Cafe De Pelikaan een review te schrijven. Niet alleen om soortgelijke mensen een idee te geven van cafe in Breda. Maar ook om Cafe De Pelikaan voort te helpen. Schrijf hieronder je review.

Zin in een avondje stappen? Kom gezellig naar Cafe De Pelikaan aan de Mastbosstraat 2  in het prachtige Breda. Biertje, baco of wijntje wij hebben het klaarstaan! Vragen? Bel ons op: 076-5215765.