Contactgegevens van Snoeks CafÈ en Snookercenter in Venray

VOF Eetcafe De Poppekast in Den Haag

VOF Eetcafe De Poppekast

Teunisbloemplein 19 /A

2555 AA Den Haag

070-3251974

VOF Eetcafe De Poppekast in Den Haag heeft voor elk wat wils!

In VOF Eetcafe De Poppekast ben je aan het juiste adres als je van een lekker biertje houdt. In café in Den Haag hebben ze een ruim assortiment aan biertjes, dus er zit altijd wel iets tussen wat jou kan bekoren. Ook heeft VOF Eetcafe De Poppekast een uitgebreide wijnkaart en kun je zelf de juiste wijn uitkiezen. Ook wijn waar je tenminste geen koppijn van krijgt de volgende ochtend. Zijn bier en wijn niet helemaal jouw smaak? Geen probleem, ook voor mixdrankjes ben je bij VOF Eetcafe De Poppekast op de juiste plek.

Of jouw voorkeur nu uitgaat naar binnenlands- of buitenlands gedistilleerd, bij VOF Eetcafe De Poppekast is er altijd iets wat jou zal smaken. Ben je de BOB? Ook dan heb je een ruime keuze uit verschillende soorten frisdrank en alcohovrije drankjes. Zo kun jij met een gerust hart achter het stuur kruipen, terwijl je wel een ontzettend leuke avond hebt gehad bij VOF Eetcafe De Poppekast in Den Haag.

Voor een avond stappen in Den Haag ga je naar VOF Eetcafe De Poppekast in Den Haag

Vroeger was een café een plek waar je koffie dronk gaande de jaren is dit veranderd in een plek waar je je favoriete biertje, wijntje of mixdrankje kunt drinken. Het typische beeld van een cafe ken je wel. De vaste kroeggasten zitten altijd op dezelfde plek aan het schap. Vertellen hun dagelijkse sores en bespreken de dorps of stadszaken met hun favoriete drankje in de hand. Ook in café in Den Haag is dit het geval. Het gezellige VOF Eetcafe De Poppekast is een gezellige kroeg. Waar je zeer welkom bent en zo binnen kunt lopen. Je zult je gelijk op je gemak voelen zodra je binnenloopt in cafe VOF Eetcafe De Poppekast. En je zult er makkelijk in gesprek komen met de dorpelingen die in VOF Eetcafe De Poppekast in Den Haag de gezelligheid op komen zoeken.

Bar in Den Haag voor een leuk avondje uit

Naast het café VOF Eetcafe De Poppekast in Den Haag. Is net zoals het cafe een uitgaansgelegenheid, maar hier kun je naast gezellig kletsen ook nog een dansje wagen. VOF Eetcafe De Poppekast draait plezierige muziek. Maar wel op zo’n geluidsniveau dat je toch nog goed met elkaar kunt blijven praten. Bar VOF Eetcafe De Poppekast is de ideale uitgaansplek om even gezellig een drankje te doen en even een lekker relaxt avondje uit te beleven. Ook al is het in bar in Den Haag wel ons kent ons, de gasten staan wel open voor outsiders. Je kunt heel makkelijk met de locals een gesprek aangaan onder het genot van een heerlijk drankje in Den Haag.

VOF Eetcafe De Poppekast in Den Haag

Contact opnemen met VOF Eetcafe De Poppekast in het mooie Den Haag

Als je in contact wil komen met VOF Eetcafe De Poppekast kun je via de website een contactformulier invullen, een email sturen. Of gewoon even de telefoon oppakken en bellen 070-3251974. Zo kan cafe in Den Haag al je vragen beantwoorden en al deze contactinformatie staat ook op de webpagina van VOF Eetcafe De Poppekast. Op de website kun je ook eventuele evenementen vinden die gehouden worden. Bij VOF Eetcafe De Poppekast aan de Teunisbloemplein 19 /A in Den Haag. Zo wordt er naast gewone muziek in de bar in Den Haag soms ook live muziek gespeeld en speciale thema avonden gehouden. In de agenda kun je precies zien wat er te doen is en kun je kiezen wat jij bij wilt wonen.

Reviews van VOF Eetcafe De Poppekast in Den Haag

Om je te helpen te zoeken naar een Cafe in Den Haag hebben bezoekers van VOF Eetcafe De Poppekast beoordelingen online geplaatst. Om potentiële gasten een idee te geven hoe VOF Eetcafe De Poppekast in het mooie Den Haag is. Voor je keuze is natuurlijk van belang dat een cafe of bar in Den Haag gastvrij is. En wie kan dat beter beoordelen dan de gasten zelf. Op de website van VOF Eetcafe De Poppekast en verscheidene vergelijkingswebsites kun je reviews vinden. Waarin je alles kunt vinden wat jij nodig bent om je keuze voor VOF Eetcafe De Poppekast te maken.

Ook VOF Eetcafe De Poppekast bekijkt deze reviews. En haalt hier zaken uit waardoor VOF Eetcafe De Poppekast bijvoorbeeld verbeteringen toe kan passen in het cafe. Daarom is het van belang om zelf na je bezoek aan VOF Eetcafe De Poppekast een review te schrijven. Niet alleen om soortgelijke mensen een idee te geven van cafe in Den Haag. Maar ook om VOF Eetcafe De Poppekast voort te helpen. Schrijf hieronder je review.

Zin in een avondje stappen? Kom gezellig naar VOF Eetcafe De Poppekast aan de Teunisbloemplein 19 /A in het prachtige Den Haag. Biertje, baco of wijntje wij hebben het klaarstaan! Vragen? Bel ons op: 070-3251974.