Contactgegevens van Microbar in Weert

CafÈ Herberg Het Anker in Stramproy

CafÈ Herberg Het Anker

Julianastraat 10

6039 AJ Stramproy

495561362

Gezelligheid in Stramproy. Denk eens aan CafÈ Herberg Het Anker in Stramproy

Vroeger was een café een plek waar je koffie dronk gaande de jaren is dit veranderd in een plek waar je je favoriete biertje, wijntje of mixdrankje kunt drinken. Het typische beeld van een cafe ken je wel. De vaste kroeggasten zitten altijd op dezelfde plek aan het schap. Vertellen hun dagelijkse sores en bespreken de dorps of stadszaken met hun favoriete drankje in de hand. Ook in café in Stramproy is dit het geval. Het gezellige CafÈ Herberg Het Anker is een gezellige kroeg. Waar je zeer welkom bent en zo binnen kunt lopen. Je zult je gelijk op je gemak voelen zodra je binnenloopt in cafe CafÈ Herberg Het Anker. En je zult er makkelijk in gesprek komen met de dorpelingen die in CafÈ Herberg Het Anker in Stramproy de gezelligheid op komen zoeken.

CafÈ Herberg Het Anker in Stramproy heeft ruim assortiment!

In CafÈ Herberg Het Anker ben je aan het juiste adres als je van een lekker biertje houdt. In café in Stramproy hebben ze een ruim assortiment aan biertjes, dus er zit altijd wel iets tussen wat jou kan bekoren. Ook heeft CafÈ Herberg Het Anker een uitgebreide wijnkaart en kun je zelf de juiste wijn uitkiezen. Ook wijn waar je tenminste geen koppijn van krijgt de volgende ochtend. Zijn bier en wijn niet helemaal jouw smaak? Geen probleem, ook voor mixdrankjes ben je bij CafÈ Herberg Het Anker op de juiste plek.

Of jouw voorkeur nu uitgaat naar binnenlands- of buitenlands gedistilleerd, bij CafÈ Herberg Het Anker is er altijd iets wat jou zal smaken. Ben je de BOB? Ook dan heb je een ruime keuze uit verschillende soorten frisdrank en alcohovrije drankjes. Zo kun jij met een gerust hart achter het stuur kruipen, terwijl je wel een ontzettend leuke avond hebt gehad bij CafÈ Herberg Het Anker in Stramproy.

Bar in Stramproy voor een gezellig avondje met vrienden

Naast het café CafÈ Herberg Het Anker in Stramproy. Is net zoals het cafe een uitgaansgelegenheid, maar hier kun je naast gezellig kletsen ook nog een dansje wagen. CafÈ Herberg Het Anker draait plezierige muziek. Maar wel op zo’n geluidsniveau dat je toch nog goed met elkaar kunt blijven praten. Bar CafÈ Herberg Het Anker is de ideale uitgaansplek om even gezellig een drankje te doen en even een lekker relaxt avondje uit te beleven. Ook al is het in bar in Stramproy wel ons kent ons, de gasten staan wel open voor outsiders. Je kunt heel makkelijk met de locals een gesprek aangaan onder het genot van een heerlijk drankje in Stramproy.

CafÈ Herberg Het Anker in Stramproy

 

Contact met CafÈ Herberg Het Anker in het leuke Stramproy

Als je in contact wil komen met CafÈ Herberg Het Anker kun je via de website een contactformulier invullen, een email sturen. Of gewoon even de telefoon oppakken en bellen 495561362. Zo kan cafe in Stramproy al je vragen beantwoorden en al deze contactinformatie staat ook op de webpagina van CafÈ Herberg Het Anker. Op de website kun je ook eventuele evenementen vinden die gehouden worden. Bij CafÈ Herberg Het Anker aan de Julianastraat 10 in Stramproy. Zo wordt er naast gewone muziek in de bar in Stramproy soms ook live muziek gespeeld en speciale thema avonden gehouden. In de agenda kun je precies zien wat er te doen is en kun je kiezen wat jij bij wilt wonen.

Reviews lezen en schrijven over CafÈ Herberg Het Anker in Stramproy

Om je te helpen te zoeken naar een Cafe in Stramproy hebben bezoekers van CafÈ Herberg Het Anker beoordelingen online geplaatst. Om potentiële gasten een idee te geven hoe CafÈ Herberg Het Anker in Stramproy is. Voor je keuze is natuurlijk van belang dat een cafe of bar in Stramproy gastvrij is. En wie kan dat beter beoordelen dan de gasten zelf. Op de website van CafÈ Herberg Het Anker en verscheidene vergelijkingswebsites kun je reviews vinden. Waarin je alles kunt vinden wat jij nodig bent om je keuze voor CafÈ Herberg Het Anker te maken.

Ook CafÈ Herberg Het Anker bekijkt deze reviews. En haalt hier zaken uit waardoor CafÈ Herberg Het Anker bijvoorbeeld verbeteringen toe kan passen in het cafe. Daarom is het van belang om zelf na je bezoek aan CafÈ Herberg Het Anker een review te schrijven. Niet alleen om soortgelijke mensen een idee te geven van cafe in Stramproy. Maar ook om CafÈ Herberg Het Anker voort te helpen. Schrijf hieronder je review.

Zin in een avondje stappen? Kom gezellig naar CafÈ Herberg Het Anker aan de Julianastraat 10  in het prachtige Stramproy. Biertje, baco of wijntje wij hebben het klaarstaan! Vragen? Bel ons op: 495561362.