Contactgegevens van Tapperij Atjeh in Den Haag

Café “Palermo” in

Café “Palermo”

4

1861 KP

072-5813964

Voor een gezellige avond in : Café “Palermo” in

Vroeger was een café een plek waar je koffie dronk gaande de jaren is dit veranderd in een plek waar je je favoriete biertje, wijntje of mixdrankje kunt drinken. Het typische beeld van een cafe ken je wel. De vaste kroeggasten zitten altijd op dezelfde plek aan het schap. Vertellen hun dagelijkse sores en bespreken de dorps of stadszaken met hun favoriete drankje in de hand. Ook in café in is dit het geval. Het gezellige Café “Palermo” is een gezellige kroeg. Waar je zeer welkom bent en zo binnen kunt lopen. Je zult je gelijk op je gemak voelen zodra je binnenloopt in cafe Café “Palermo”. En je zult er makkelijk in gesprek komen met de dorpelingen die in Café “Palermo” in de gezelligheid op komen zoeken.

Bar in voor een gezellig avondje uit

Naast het café Café “Palermo” in . Is net zoals het cafe een uitgaansgelegenheid, maar hier kun je naast gezellig kletsen ook nog een dansje wagen. Café “Palermo” draait plezierige muziek. Maar wel op zo’n geluidsniveau dat je toch nog goed met elkaar kunt blijven praten. Bar Café “Palermo” is de ideale uitgaansplek om even gezellig een drankje te doen en even een lekker relaxt avondje uit te beleven. Ook al is het in bar in wel ons kent ons, de gasten staan wel open voor outsiders. Je kunt heel makkelijk met de locals een gesprek aangaan onder het genot van een heerlijk drankje in .

Café

Café “Palermo” in heeft voor elk wat wils!

In Café “Palermo” ben je aan het juiste adres als je van een lekker biertje houdt. In café in hebben ze een ruim assortiment aan biertjes, dus er zit altijd wel iets tussen wat jou kan bekoren. Ook heeft Café “Palermo” een uitgebreide wijnkaart en kun je zelf de juiste wijn uitkiezen. Ook wijn waar je tenminste geen koppijn van krijgt de volgende ochtend. Zijn bier en wijn niet helemaal jouw smaak? Geen probleem, ook voor mixdrankjes ben je bij Café “Palermo” op de juiste plek.

Of jouw voorkeur nu uitgaat naar binnenlands- of buitenlands gedistilleerd, bij Café “Palermo” is er altijd iets wat jou zal smaken. Ben je de BOB? Ook dan heb je een ruime keuze uit verschillende soorten frisdrank en alcohovrije drankjes. Zo kun jij met een gerust hart achter het stuur kruipen, terwijl je wel een ontzettend leuke avond hebt gehad bij Café “Palermo” in .

Contactgegevens van Café “Palermo” in het mooie

Als je in contact wil komen met Café “Palermo” kun je via de website een contactformulier invullen, een email sturen. Of gewoon even de telefoon oppakken en bellen 072-5813964. Zo kan cafe in al je vragen beantwoorden en al deze contactinformatie staat ook op de webpagina van Café “Palermo”. Op de website kun je ook eventuele evenementen vinden die gehouden worden. Bij Café “Palermo” aan de 4 in . Zo wordt er naast gewone muziek in de bar in soms ook live muziek gespeeld en speciale thema avonden gehouden. In de agenda kun je precies zien wat er te doen is en kun je kiezen wat jij bij wilt wonen.

Reviews online te vinden van Café “Palermo” in

Om je te helpen te zoeken naar een Cafe in hebben bezoekers van Café “Palermo” beoordelingen online geplaatst. Om potentiële gasten een idee te geven hoe Café “Palermo” in is. Voor je keuze is natuurlijk van belang dat een cafe of bar in gastvrij is. En wie kan dat beter beoordelen dan de gasten zelf. Op de website van Café “Palermo” en verscheidene vergelijkingswebsites kun je reviews vinden. Waarin je alles kunt vinden wat jij nodig bent om je keuze voor Café “Palermo” te maken.

Ook Café “Palermo” bekijkt deze reviews. En haalt hier zaken uit waardoor Café “Palermo” bijvoorbeeld verbeteringen toe kan passen in het cafe. Daarom is het van belang om zelf na je bezoek aan Café “Palermo” een review te schrijven. Niet alleen om soortgelijke mensen een idee te geven van cafe in . Maar ook om Café “Palermo” voort te helpen. Schrijf hieronder je review.

Zin in een avondje stappen? Kom gezellig naar Café “Palermo” aan de 4  in het prachtige . Biertje, baco of wijntje wij hebben het klaarstaan! Vragen? Bel ons op: 072-5813964.