Contactgegevens van Microbar in Weert

CafÈ -Zomer-Terras Mariahoef in Belfeld

CafÈ -Zomer-Terras Mariahoef

Broekstraat 43

5951 BX Belfeld

774751686

Gezelligheid in Belfeld. Denk eens aan CafÈ -Zomer-Terras Mariahoef in Belfeld

Vroeger was een café een plek waar je koffie dronk gaande de jaren is dit veranderd in een plek waar je je favoriete biertje, wijntje of mixdrankje kunt drinken. Het typische beeld van een cafe ken je wel. De vaste kroeggasten zitten altijd op dezelfde plek aan het schap. Vertellen hun dagelijkse sores en bespreken de dorps of stadszaken met hun favoriete drankje in de hand. Ook in café in Belfeld is dit het geval. Het gezellige CafÈ -Zomer-Terras Mariahoef is een gezellige kroeg. Waar je zeer welkom bent en zo binnen kunt lopen. Je zult je gelijk op je gemak voelen zodra je binnenloopt in cafe CafÈ -Zomer-Terras Mariahoef. En je zult er makkelijk in gesprek komen met de dorpelingen die in CafÈ -Zomer-Terras Mariahoef in Belfeld de gezelligheid op komen zoeken.

CafÈ -Zomer-Terras Mariahoef in Belfeld heeft ruim assortiment!

In CafÈ -Zomer-Terras Mariahoef ben je aan het juiste adres als je van een lekker biertje houdt. In café in Belfeld hebben ze een ruim assortiment aan biertjes, dus er zit altijd wel iets tussen wat jou kan bekoren. Ook heeft CafÈ -Zomer-Terras Mariahoef een uitgebreide wijnkaart en kun je zelf de juiste wijn uitkiezen. Ook wijn waar je tenminste geen koppijn van krijgt de volgende ochtend. Zijn bier en wijn niet helemaal jouw smaak? Geen probleem, ook voor mixdrankjes ben je bij CafÈ -Zomer-Terras Mariahoef op de juiste plek.

Of jouw voorkeur nu uitgaat naar binnenlands- of buitenlands gedistilleerd, bij CafÈ -Zomer-Terras Mariahoef is er altijd iets wat jou zal smaken. Ben je de BOB? Ook dan heb je een ruime keuze uit verschillende soorten frisdrank en alcohovrije drankjes. Zo kun jij met een gerust hart achter het stuur kruipen, terwijl je wel een ontzettend leuke avond hebt gehad bij CafÈ -Zomer-Terras Mariahoef in Belfeld.

Bar in Belfeld voor een gezellig avondje met vrienden

Naast het café CafÈ -Zomer-Terras Mariahoef in Belfeld. Is net zoals het cafe een uitgaansgelegenheid, maar hier kun je naast gezellig kletsen ook nog een dansje wagen. CafÈ -Zomer-Terras Mariahoef draait plezierige muziek. Maar wel op zo’n geluidsniveau dat je toch nog goed met elkaar kunt blijven praten. Bar CafÈ -Zomer-Terras Mariahoef is de ideale uitgaansplek om even gezellig een drankje te doen en even een lekker relaxt avondje uit te beleven. Ook al is het in bar in Belfeld wel ons kent ons, de gasten staan wel open voor outsiders. Je kunt heel makkelijk met de locals een gesprek aangaan onder het genot van een heerlijk drankje in Belfeld.

CafÈ -Zomer-Terras Mariahoef in Belfeld

 

Contact met CafÈ -Zomer-Terras Mariahoef in het leuke Belfeld

Als je in contact wil komen met CafÈ -Zomer-Terras Mariahoef kun je via de website een contactformulier invullen, een email sturen. Of gewoon even de telefoon oppakken en bellen 774751686. Zo kan cafe in Belfeld al je vragen beantwoorden en al deze contactinformatie staat ook op de webpagina van CafÈ -Zomer-Terras Mariahoef. Op de website kun je ook eventuele evenementen vinden die gehouden worden. Bij CafÈ -Zomer-Terras Mariahoef aan de Broekstraat 43 in Belfeld. Zo wordt er naast gewone muziek in de bar in Belfeld soms ook live muziek gespeeld en speciale thema avonden gehouden. In de agenda kun je precies zien wat er te doen is en kun je kiezen wat jij bij wilt wonen.

Reviews lezen en schrijven over CafÈ -Zomer-Terras Mariahoef in Belfeld

Om je te helpen te zoeken naar een Cafe in Belfeld hebben bezoekers van CafÈ -Zomer-Terras Mariahoef beoordelingen online geplaatst. Om potentiële gasten een idee te geven hoe CafÈ -Zomer-Terras Mariahoef in Belfeld is. Voor je keuze is natuurlijk van belang dat een cafe of bar in Belfeld gastvrij is. En wie kan dat beter beoordelen dan de gasten zelf. Op de website van CafÈ -Zomer-Terras Mariahoef en verscheidene vergelijkingswebsites kun je reviews vinden. Waarin je alles kunt vinden wat jij nodig bent om je keuze voor CafÈ -Zomer-Terras Mariahoef te maken.

Ook CafÈ -Zomer-Terras Mariahoef bekijkt deze reviews. En haalt hier zaken uit waardoor CafÈ -Zomer-Terras Mariahoef bijvoorbeeld verbeteringen toe kan passen in het cafe. Daarom is het van belang om zelf na je bezoek aan CafÈ -Zomer-Terras Mariahoef een review te schrijven. Niet alleen om soortgelijke mensen een idee te geven van cafe in Belfeld. Maar ook om CafÈ -Zomer-Terras Mariahoef voort te helpen. Schrijf hieronder je review.

Zin in een avondje stappen? Kom gezellig naar CafÈ -Zomer-Terras Mariahoef aan de Broekstraat 43  in het prachtige Belfeld. Biertje, baco of wijntje wij hebben het klaarstaan! Vragen? Bel ons op: 774751686.