Lunchroom Woonboulevard Oss in Oss

Cafetaria-Lunchroom Fekken in Muntendam

Cafetaria-Lunchroom Fekken

Kerkstraat 31

9649 GN Muntendam

598613022

Informatie over Cafetaria-Lunchroom Fekken in Muntendam

Om alvast wat informatie in te winnen over Cafetaria-Lunchroom Fekken kun je even de webpagina van de brasserie in Muntendam bekijken. Hier vind je de menukaart, zo kun je alvast even spieken wat Cafetaria-Lunchroom Fekken je te bieden heeft. Je kunt er terecht voor een snelle hap en of een lekker lang geniet moment en bij Cafetaria-Lunchroom Fekken kun je zowel in de winter als in de zomer terecht voor een lunch. Ben je opzoek naar een goede plek om je zakelijke deal te kunnen sluiten tijdens een lekkere lunch, ook daarvoor kun je bij brasserie in Muntendam terecht. Door het design van het Cafetaria-Lunchroom Fekken in Muntendam is het geschikt voor zowel een luchtige gezellige lunch als een wat serieuzere zakenlunch.

Top lunchplek in Muntendam

Als je een gezellig dagje gaat shoppen of een fietsritje gaat maken in of rondom Muntendam, is het leuk om even een pitstop te maken. Of het nou winter of zomer is, even een gezellige lunch meepikken is altijd leuk. In Muntendam is een ruime keuze aan brasseries en grand cafés waar je even een snelle hap kunt krijgen, maar ook uitgebreid kunt lunchen. Voor de echte levensgenieters of de snelle zakenlunch bij Cafetaria-Lunchroom Fekken in Muntendam is er voor ieder wat wils. De keuze voor het juiste lunchplekje is vaak wat lastig, daarom helpen wij je hier een handje.

Cafetaria-Lunchroom Fekken in Muntendam om gezellige te lunchen

Een goed voorbeeld van zo’n gezellige lunchroom is Cafetaria-Lunchroom Fekken. Wanneer je hier gaat lunchen, voel je je ook echt welkom. Door de luchtige en relaxte sfeer die er hangt, voel je je welkom zodra je over de drempel bent. Cafetaria-Lunchroom Fekken is een ware hotspot. Je kan gezellig even met z’n tweeën een middagmaal scoren, maar ook voor een hele groep is de brasserie Cafetaria-Lunchroom Fekken zeer geschikt. Je kunt bij Cafetaria-Lunchroom Fekken zowel doordeweeks als in het weekend terecht voor een smakelijke lunch. Bovendien heeft brasserie in Muntendam een top ligging en is hierdoor makkelijk bereikbaar. Zo ben je makkelijk en snel weer op weg.

Cafetaria-Lunchroom Fekken in Muntendam

Alvast de sfeer proeven voor je lunch in Muntendam

Voor een kleine sfeerimpressie van de brasserie in Muntendam kun je voor dat je gaat lunchen in Muntendam alvast even op de website kijken. Zo kun je alvast de sfeer proeven en kun je vaak wel inschatten of Cafetaria-Lunchroom Fekken in Muntendam voor jou de juiste keuze is. Daarnaast kun je op de website vinden welke gerechten voor jou te eten zijn wanneer je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten. Bij deze gerechten staan symbolen, waaraan je kunt herkennen wat je veilig zonder zorgen kunt bestellen.

Contact met Cafetaria-Lunchroom Fekken in Muntendam

Vind hier de contactgegevens van Cafetaria-Lunchroom Fekken aan de Kerkstraat 31 in Muntendam heerlijke lunchroom. Aangezien het echt wel een zeer goed bezochte plek is vooral in de zomer, kun je het beste even een tafeltje boeken zodat je verzekert bent van een plekje op het gezellige terras. Je kunt via de webpagina reserveren of gewoon even bellen 598613022 om een tafeltje te bespreken. Op de webpagina van Cafetaria-Lunchroom Fekken kun je ook de openingstijden vinden en de dagen dat Cafetaria-Lunchroom Fekken geopend is. Ook kun je op de website de recentste deals voor in Muntendam vinden, want wie houdt er nu niet van een mooie aanbieding? Op de website vind je alles wat Cafetaria-Lunchroom Fekken te bieden heeft om jouw lunch gezellig te maken.

Kijk wat anderen van Cafetaria-Lunchroom Fekken in Muntendam vinden

Naast alle informatie van Cafetaria-Lunchroom Fekken kun je op de webpagina ook reviews vinden van klanten die jou al voorgingen. Deze kunnen erg nuttig zijn bij je keuze voor Cafetaria-Lunchroom Fekken in Muntendam. Jouw voorgangers weten precies hoe het er aan toe gaat bij brasserie in Muntendam en hebben al handig voor je online opgeschreven hoe zij het hebben beleefd. Op de website zie je de hele verzameling van reviews zodat jij weet wat je mag verwachten als je bij Cafetaria-Lunchroom Fekken gaat lunchen. Als je langs ben geweest bij de lunchroom in Muntendam, geef dan zelf ook even een review van je ervaringen. Hier kunnen toekomstige bezoekers veel aan hebben bij hun beslissing, maar ook Cafetaria-Lunchroom Fekken kan lering trekken uit de positieve en eventuele negatieve reviews.

Gezellig lunchen bij: Cafetaria-Lunchroom Fekken aan de Kerkstraat 31  in Muntendam. Bel 598613022 om te reserveren. Of kom gezellig langs.