Lunchroom Woonboulevard Oss in Oss

De Fifties in Enschede

De Fifties

Campelhofhoek 40

7546 BL Enschede

053-4761281

Informatie over De Fifties in Enschede

Om alvast wat informatie in te winnen over De Fifties kun je even de webpagina van de brasserie in Enschede bekijken. Hier vind je de menukaart, zo kun je alvast even spieken wat De Fifties je te bieden heeft. Je kunt er terecht voor een snelle hap en of een lekker lang geniet moment en bij De Fifties kun je zowel in de winter als in de zomer terecht voor een lunch. Ben je opzoek naar een goede plek om je zakelijke deal te kunnen sluiten tijdens een lekkere lunch, ook daarvoor kun je bij brasserie in Enschede terecht. Door het design van het De Fifties in Enschede is het geschikt voor zowel een luchtige gezellige lunch als een wat serieuzere zakenlunch.

Top lunchplek in Enschede

Als je een gezellig dagje gaat shoppen of een fietsritje gaat maken in of rondom Enschede, is het leuk om even een pitstop te maken. Of het nou winter of zomer is, even een gezellige lunch meepikken is altijd leuk. In Enschede is een ruime keuze aan brasseries en grand cafés waar je even een snelle hap kunt krijgen, maar ook uitgebreid kunt lunchen. Voor de echte levensgenieters of de snelle zakenlunch bij De Fifties in Enschede is er voor ieder wat wils. De keuze voor het juiste lunchplekje is vaak wat lastig, daarom helpen wij je hier een handje.

De Fifties in Enschede om gezellige te lunchen

Een goed voorbeeld van zo’n gezellige lunchroom is De Fifties. Wanneer je hier gaat lunchen, voel je je ook echt welkom. Door de luchtige en relaxte sfeer die er hangt, voel je je welkom zodra je over de drempel bent. De Fifties is een ware hotspot. Je kan gezellig even met z’n tweeën een middagmaal scoren, maar ook voor een hele groep is de brasserie De Fifties zeer geschikt. Je kunt bij De Fifties zowel doordeweeks als in het weekend terecht voor een smakelijke lunch. Bovendien heeft brasserie in Enschede een top ligging en is hierdoor makkelijk bereikbaar. Zo ben je makkelijk en snel weer op weg.

De Fifties in Enschede

Alvast de sfeer proeven voor je lunch in Enschede

Voor een kleine sfeerimpressie van de brasserie in Enschede kun je voor dat je gaat lunchen in Enschede alvast even op de website kijken. Zo kun je alvast de sfeer proeven en kun je vaak wel inschatten of De Fifties in Enschede voor jou de juiste keuze is. Daarnaast kun je op de website vinden welke gerechten voor jou te eten zijn wanneer je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten. Bij deze gerechten staan symbolen, waaraan je kunt herkennen wat je veilig zonder zorgen kunt bestellen.

Contact met De Fifties in Enschede

Vind hier de contactgegevens van De Fifties aan de Campelhofhoek 40 in Enschede heerlijke lunchroom. Aangezien het echt wel een zeer goed bezochte plek is vooral in de zomer, kun je het beste even een tafeltje boeken zodat je verzekert bent van een plekje op het gezellige terras. Je kunt via de webpagina reserveren of gewoon even bellen 053-4761281 om een tafeltje te bespreken. Op de webpagina van De Fifties kun je ook de openingstijden vinden en de dagen dat De Fifties geopend is. Ook kun je op de website de recentste deals voor in Enschede vinden, want wie houdt er nu niet van een mooie aanbieding? Op de website vind je alles wat De Fifties te bieden heeft om jouw lunch gezellig te maken.

Kijk wat anderen van De Fifties in Enschede vinden

Naast alle informatie van De Fifties kun je op de webpagina ook reviews vinden van klanten die jou al voorgingen. Deze kunnen erg nuttig zijn bij je keuze voor De Fifties in Enschede. Jouw voorgangers weten precies hoe het er aan toe gaat bij brasserie in Enschede en hebben al handig voor je online opgeschreven hoe zij het hebben beleefd. Op de website zie je de hele verzameling van reviews zodat jij weet wat je mag verwachten als je bij De Fifties gaat lunchen. Als je langs ben geweest bij de lunchroom in Enschede, geef dan zelf ook even een review van je ervaringen. Hier kunnen toekomstige bezoekers veel aan hebben bij hun beslissing, maar ook De Fifties kan lering trekken uit de positieve en eventuele negatieve reviews.

Gezellig lunchen bij: De Fifties aan de Campelhofhoek 40  in Enschede. Bel 053-4761281 om te reserveren. Of kom gezellig langs.