Contactgegevens van Snoeks CafÈ en Snookercenter in Venray

De Haagsche Kluis BV in Den Haag

De Haagsche Kluis BV

Plein 20

2511 CS Den Haag

070-3614766

De Haagsche Kluis BV in Den Haag heeft voor elk wat wils!

In De Haagsche Kluis BV ben je aan het juiste adres als je van een lekker biertje houdt. In café in Den Haag hebben ze een ruim assortiment aan biertjes, dus er zit altijd wel iets tussen wat jou kan bekoren. Ook heeft De Haagsche Kluis BV een uitgebreide wijnkaart en kun je zelf de juiste wijn uitkiezen. Ook wijn waar je tenminste geen koppijn van krijgt de volgende ochtend. Zijn bier en wijn niet helemaal jouw smaak? Geen probleem, ook voor mixdrankjes ben je bij De Haagsche Kluis BV op de juiste plek.

Of jouw voorkeur nu uitgaat naar binnenlands- of buitenlands gedistilleerd, bij De Haagsche Kluis BV is er altijd iets wat jou zal smaken. Ben je de BOB? Ook dan heb je een ruime keuze uit verschillende soorten frisdrank en alcohovrije drankjes. Zo kun jij met een gerust hart achter het stuur kruipen, terwijl je wel een ontzettend leuke avond hebt gehad bij De Haagsche Kluis BV in Den Haag.

Voor een avond stappen in Den Haag ga je naar De Haagsche Kluis BV in Den Haag

Vroeger was een café een plek waar je koffie dronk gaande de jaren is dit veranderd in een plek waar je je favoriete biertje, wijntje of mixdrankje kunt drinken. Het typische beeld van een cafe ken je wel. De vaste kroeggasten zitten altijd op dezelfde plek aan het schap. Vertellen hun dagelijkse sores en bespreken de dorps of stadszaken met hun favoriete drankje in de hand. Ook in café in Den Haag is dit het geval. Het gezellige De Haagsche Kluis BV is een gezellige kroeg. Waar je zeer welkom bent en zo binnen kunt lopen. Je zult je gelijk op je gemak voelen zodra je binnenloopt in cafe De Haagsche Kluis BV. En je zult er makkelijk in gesprek komen met de dorpelingen die in De Haagsche Kluis BV in Den Haag de gezelligheid op komen zoeken.

Bar in Den Haag voor een leuk avondje uit

Naast het café De Haagsche Kluis BV in Den Haag. Is net zoals het cafe een uitgaansgelegenheid, maar hier kun je naast gezellig kletsen ook nog een dansje wagen. De Haagsche Kluis BV draait plezierige muziek. Maar wel op zo’n geluidsniveau dat je toch nog goed met elkaar kunt blijven praten. Bar De Haagsche Kluis BV is de ideale uitgaansplek om even gezellig een drankje te doen en even een lekker relaxt avondje uit te beleven. Ook al is het in bar in Den Haag wel ons kent ons, de gasten staan wel open voor outsiders. Je kunt heel makkelijk met de locals een gesprek aangaan onder het genot van een heerlijk drankje in Den Haag.

De Haagsche Kluis BV in Den Haag

Contact opnemen met De Haagsche Kluis BV in het mooie Den Haag

Als je in contact wil komen met De Haagsche Kluis BV kun je via de website een contactformulier invullen, een email sturen. Of gewoon even de telefoon oppakken en bellen 070-3614766. Zo kan cafe in Den Haag al je vragen beantwoorden en al deze contactinformatie staat ook op de webpagina van De Haagsche Kluis BV. Op de website kun je ook eventuele evenementen vinden die gehouden worden. Bij De Haagsche Kluis BV aan de Plein 20 in Den Haag. Zo wordt er naast gewone muziek in de bar in Den Haag soms ook live muziek gespeeld en speciale thema avonden gehouden. In de agenda kun je precies zien wat er te doen is en kun je kiezen wat jij bij wilt wonen.

Reviews van De Haagsche Kluis BV in Den Haag

Om je te helpen te zoeken naar een Cafe in Den Haag hebben bezoekers van De Haagsche Kluis BV beoordelingen online geplaatst. Om potentiële gasten een idee te geven hoe De Haagsche Kluis BV in het mooie Den Haag is. Voor je keuze is natuurlijk van belang dat een cafe of bar in Den Haag gastvrij is. En wie kan dat beter beoordelen dan de gasten zelf. Op de website van De Haagsche Kluis BV en verscheidene vergelijkingswebsites kun je reviews vinden. Waarin je alles kunt vinden wat jij nodig bent om je keuze voor De Haagsche Kluis BV te maken.

Ook De Haagsche Kluis BV bekijkt deze reviews. En haalt hier zaken uit waardoor De Haagsche Kluis BV bijvoorbeeld verbeteringen toe kan passen in het cafe. Daarom is het van belang om zelf na je bezoek aan De Haagsche Kluis BV een review te schrijven. Niet alleen om soortgelijke mensen een idee te geven van cafe in Den Haag. Maar ook om De Haagsche Kluis BV voort te helpen. Schrijf hieronder je review.

Zin in een avondje stappen? Kom gezellig naar De Haagsche Kluis BV aan de Plein 20  in het prachtige Den Haag. Biertje, baco of wijntje wij hebben het klaarstaan! Vragen? Bel ons op: 070-3614766.