Chinees Indisch Restaurant Azie in Ijsselstein

Den Tempel in Sittard

Den Tempel

Gruizenstraat 27 

6131 EH Sittard

464582216

Kom genieten in het beste Den Tempel van Sittard

Moeilijk is dat altijd hè een keuze te maken waar je uit eten moet gaan? Het is vaak een hele zoektocht om het juiste restaurant te vinden. Zoek niet verder! Als je nog niet bij Den Tempel bent geweest, wordt het de hoogste tijd een bezoekje te plannen. Den Tempel is namelijk het beste restaurant van Sittard! Den Tempel heeft de meest overheerlijke gerechten op de kaart staan en zodra je het restaurant betreedt, voel je je gelijk op je gemak en begint voor jouw een avondje ontstressen. Den Tempel gelegen in Sittard is the place to be. De locatie, de sfeer, het eten en de goede service is wat Den Tempel het beste restaurant van Sittard maakt.

Gezellig wat eten in Sittard bij Den Tempel

Of je nu even gezellig wat wilt eten met z’n tweeën of een uitgebreid maal met de familie wilt nuttigen, bij Den Tempel in Sittard ben je aan het juiste adres. Doordat Den Tempel een erg uitgebreide dinerkaart heeft, staat er altijd wel iets op het menu dat aansluit bij jouw voorkeuren. Ook voor de kinderen heeft Den Tempel in Sittard een goedgevulde kinderkaart, zo beleven zowel jij als je kroost een avond vol heerlijke gerechten. Kortom, voor een gezellig en lekker avondje uit moet je bij Den Tempel zijn.

Den Tempel in Sittard

Lees de website van Den Tempel in Sittard

Als je opzoek bent naar informatie over Den Tempel in Sittard is online erg veel te vinden. Den Tempel heeft een website waar je alvast van te voren kunt bekijken welke lekkere gerechten Den Tempel te bieden heeft. Daar kun je ook gelijk kijken of Den Tempel eventuele arrangementen of aanbiedingen heeft. Eveneens kun je gelijk een inkijkje krijgen over wat de kosten van een avondje eten zijn. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan en kun je met een gerust hart smullen van het menu van Den Tempel in het mooie Sittard.

Contact opnemen met Den Tempel in Sittard

Voor het reserveren bij kun je online terecht. Op de website van Den Tempel vind je alles wat je nodig bent. De adresgegevens Gruizenstraat 27 in Sittard om in te voeren in de navigatie, het telefoonnummer 464582216 om te reserveren, het email-adres  en natuurlijk de menukaart. Wanneer je allergieën hebt is het van belang dit door te geven aan Den Tempel zodat de chef koks hier rekening mee kunnen houden. Je kunt op de menukaart van Den Tempel zien welke gerechten geschikt zijn voor jou door de aangegeven symbolen. Ook kun je op de website vinden van hoe laat tot hoe laat Den Tempel open is en op welke dagen ze eventueel gesloten is. Voorkom teleurstellingen en informeer alvast online.

Reviews van Den Tempel in Sittard

Mochten we via onze website je nog niet genoeg overtuigt hebben om te gaan eten bij Den Tempel kijk dan eens online naar alle reviews die er over Den Tempel geschreven zijn. Als je ons niet op ons woord vertrouwt, vertrouw dan op de vele bezoekers die wel al hebben mogen verwelkomen in Den Tempel. Veel gasten zijn je al voorgegaan en hebben hun mening over Den Tempel online gezet om jou voort te helpen met jouw keuze voor het juiste restaurant.

Hierbij moet je niet alleen denken aan het eten zelf, maar ook of Den Tempel in Sittard goed bereikbaar is, hoe de parkeergelegenheid is, hoe de sfeer is en of er voor de kids ook genoeg te doen is.Den Tempel zou het waarderen als jij ook na je bezoek even een review achterlaat. Zo kun jij ook weer toekomstige gasten het juiste idee geven over Den Tempel. Net als jij zullen namelijk potentiële eters online kijken hoe Den Tempel gewaardeerd wordt door bezoekers.

Bezoek Den Tempel in Sittard met hun unieke sfeer!

Op de website van Den Tempel in het prachtige Sittard kun je ook alvast een kijkje binnen nemen. Door middel van sfeerbeelden heb je alvast een idee hoe het restaurant eruit ziet en kun je alvast een keuze maken wat voor tafel je graag wil in Sittard, bijvoorbeeld een ronde tafel of een warm en gezellig plekje aan het raam. Wees wel op tijd met reserveren, Den Tempel is een veel bezocht restaurant en om een tegenvaller te voorkomen kun je beter even een tafeltje vastleggen voor jouw diner.

Gezellig uit eten bij: Den Tempel aan de Gruizenstraat 27  in Sittard. Bel 464582216 om te reserveren.