Lunchroom Woonboulevard Oss in Oss

Het Eeser Hepke in Eys

Het Eeser Hepke

Wittemerweg 29

6287 AA Eys

043-4512287

Informatie over Het Eeser Hepke in Eys

Om alvast wat informatie in te winnen over Het Eeser Hepke kun je even de webpagina van de brasserie in Eys bekijken. Hier vind je de menukaart, zo kun je alvast even spieken wat Het Eeser Hepke je te bieden heeft. Je kunt er terecht voor een snelle hap en of een lekker lang geniet moment en bij Het Eeser Hepke kun je zowel in de winter als in de zomer terecht voor een lunch. Ben je opzoek naar een goede plek om je zakelijke deal te kunnen sluiten tijdens een lekkere lunch, ook daarvoor kun je bij brasserie in Eys terecht. Door het design van het Het Eeser Hepke in Eys is het geschikt voor zowel een luchtige gezellige lunch als een wat serieuzere zakenlunch.

Top lunchplek in Eys

Als je een gezellig dagje gaat shoppen of een fietsritje gaat maken in of rondom Eys, is het leuk om even een pitstop te maken. Of het nou winter of zomer is, even een gezellige lunch meepikken is altijd leuk. In Eys is een ruime keuze aan brasseries en grand cafés waar je even een snelle hap kunt krijgen, maar ook uitgebreid kunt lunchen. Voor de echte levensgenieters of de snelle zakenlunch bij Het Eeser Hepke in Eys is er voor ieder wat wils. De keuze voor het juiste lunchplekje is vaak wat lastig, daarom helpen wij je hier een handje.

Het Eeser Hepke in Eys om gezellige te lunchen

Een goed voorbeeld van zo’n gezellige lunchroom is Het Eeser Hepke. Wanneer je hier gaat lunchen, voel je je ook echt welkom. Door de luchtige en relaxte sfeer die er hangt, voel je je welkom zodra je over de drempel bent. Het Eeser Hepke is een ware hotspot. Je kan gezellig even met z’n tweeën een middagmaal scoren, maar ook voor een hele groep is de brasserie Het Eeser Hepke zeer geschikt. Je kunt bij Het Eeser Hepke zowel doordeweeks als in het weekend terecht voor een smakelijke lunch. Bovendien heeft brasserie in Eys een top ligging en is hierdoor makkelijk bereikbaar. Zo ben je makkelijk en snel weer op weg.

Het Eeser Hepke in Eys

Alvast de sfeer proeven voor je lunch in Eys

Voor een kleine sfeerimpressie van de brasserie in Eys kun je voor dat je gaat lunchen in Eys alvast even op de website kijken. Zo kun je alvast de sfeer proeven en kun je vaak wel inschatten of Het Eeser Hepke in Eys voor jou de juiste keuze is. Daarnaast kun je op de website vinden welke gerechten voor jou te eten zijn wanneer je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten. Bij deze gerechten staan symbolen, waaraan je kunt herkennen wat je veilig zonder zorgen kunt bestellen.

Contact met Het Eeser Hepke in Eys

Vind hier de contactgegevens van Het Eeser Hepke aan de Wittemerweg 29 in Eys heerlijke lunchroom. Aangezien het echt wel een zeer goed bezochte plek is vooral in de zomer, kun je het beste even een tafeltje boeken zodat je verzekert bent van een plekje op het gezellige terras. Je kunt via de webpagina reserveren of gewoon even bellen 043-4512287 om een tafeltje te bespreken. Op de webpagina van Het Eeser Hepke kun je ook de openingstijden vinden en de dagen dat Het Eeser Hepke geopend is. Ook kun je op de website de recentste deals voor in Eys vinden, want wie houdt er nu niet van een mooie aanbieding? Op de website vind je alles wat Het Eeser Hepke te bieden heeft om jouw lunch gezellig te maken.

Kijk wat anderen van Het Eeser Hepke in Eys vinden

Naast alle informatie van Het Eeser Hepke kun je op de webpagina ook reviews vinden van klanten die jou al voorgingen. Deze kunnen erg nuttig zijn bij je keuze voor Het Eeser Hepke in Eys. Jouw voorgangers weten precies hoe het er aan toe gaat bij brasserie in Eys en hebben al handig voor je online opgeschreven hoe zij het hebben beleefd. Op de website zie je de hele verzameling van reviews zodat jij weet wat je mag verwachten als je bij Het Eeser Hepke gaat lunchen. Als je langs ben geweest bij de lunchroom in Eys, geef dan zelf ook even een review van je ervaringen. Hier kunnen toekomstige bezoekers veel aan hebben bij hun beslissing, maar ook Het Eeser Hepke kan lering trekken uit de positieve en eventuele negatieve reviews.

Gezellig lunchen bij: Het Eeser Hepke aan de Wittemerweg 29  in Eys. Bel 043-4512287 om te reserveren. Of kom gezellig langs.