Hoe vind je een kindvriendelijk restaurant?

Hoe vind je een kindvriendelijk restaurant?

Je wilt gaan uiteten met kinderen. Een restaurant vinden waar kinderen het ook naar hun zin hebben is soms lastig. Een restaurant voor kinderen is wel te vinden. Voor kleine kinderen en ook grote kinderen is het fijn als ze ook kunnen spelen na het eten bijvoorbeeld. Uiteten met kinderen wordt op deze manier een leuk uitje samen. 

Een dagje uit eten met kinderen bij De IJ-kantine in Amsterdam

Een leuk restaurant voor kinderen in Amsterdam is De IJ-kantine. Het restaurant is vrolijk ingericht en kindvriendelijk. Je kunt er terecht voor een ontbijt, lunch of diner samen met je kinderen. De IJ-kantine heeft een ruim kindermenu waaruit de kinderen kunnen kiezen. Als de kinderen klaar zijn met eten kunnen ze naar de leuke kinderhoek waar tafeltjes staan met stoelen. 

Er liggen leuke kinderboeken en er is speelgoed voor de kinderen. Het gezinsvriendelijke restaurant biedt een prachtig uitzicht. Bij mooi weer kunnen de kinderen in de zandbak spelen die op het terras is. Op het terras ligt voor de kinderen nog meer speelgoed waarmee ze naar hartenlust mee kunnen spelen. Elke zaterdag en zondagmiddag kunnen de kinderen gaan knutselen. 

Het Boscafé in Oisterwijk is kindvriendelijk

Ga je uiteten met kinderen? Is dat in Oisterwijk? Dan is het Boscafé een ideale plek voor je kinderen. Je kunt hier genieten van een hapje en een drankje samen met de kinderen. Uiteten met kinderen in dit restaurantje zal zeker niet vervelend zijn. Er grenst aan Het Boscafé namelijk een grote speeltuin waar ze heerlijk in kunnen spelen. Het Boscafé heeft ook een kindermenu. 

Ga naar Hilversum uiteten met kinderen bij Tiramisu by George

Tiramisu by George is een leuk restaurant voor kinderen. Je kunt samen met je kinderen genieten van heerlijk Italiaans eten. Het restaurant heeft een kindermenu die bestaat uit pasta of pizza met een heerlijk ijsje en een verrassing. Soms als het niet erg druk is mogen de kinderen zelf hun pizza maken. 

Het restaurant Tiramisu by George heeft een leuke speelkamer waar de kinderen zich kunnen vermaken. In de speelkamer staat een televisie en een playstation. Er staat een ballenbak waar de kinderen zich goed in kunnen vermaken. Willen de kinderen gaan kleuren dan zijn er kleurplaten en stiften voor. Het is een restaurant dat kindvriendelijk is.

Restaurant De Beren

Het restaurant De Beren kun je vinden door heel Nederland. Je kunt in dit restaurant uiteten met kinderen. De Beren heeft een uitgebreid kindermenu. Er zal voor je kind een geschikt menu erbij zitten die ze ook lekker vinden. De porties zijn groot. Het restaurant De Beren heeft een leuke speelhoek waar de kinderen zich in kunnen vermaken. Wanneer je met de kinderen naar huis gaat krijgen ze nog een heerlijke berenijsbeker mee naar huis.

In Zwolle ligt het Familierestaurant de Wildebras

Zoek je een perfect restaurant voor kinderen dan is het Familierestaurant de Wildebras in Zwolle iets voor jouw gezin. Het restaurant heeft met een 170 vierkante meter oppervlakte de grootste speelzolder. Ga je uiteten met kinderen is dat wel een van de mooiste restaurants. Het Familierestaurant heeft een bioscoop en een gamecafé. 

Er is een indoor speeltuin waar je kinderen zich kunnen uitleven. Buiten het restaurant kunnen de kinderen spelen op allerlei toestellen. Is dat nog niet genoeg? Dan kunnen de kinderen naar het Klimbos van Garderen. Dat ligt tegenover het restaurant. Er is in dit kindvriendelijke restaurant genoeg te beleven voor je kinderen. Uiteten met kinderen in dit restaurant zal niet snel vervelen.

Uiteten met kinderen bij Cathay

Cathay ligt in Rotterdam. Het is een leuk speelparadijs. Het speelparadijs heeft bijvoorbeeld een ballenbak en springkussen waar de kinderen urenlang plezier van kunnen hebben. Ze hebben een leuk buffet voor de kinderen dat verlaagd is voor kinderen tot 12 jaar. Ze kunnen gemakkelijk bij hun snacks als ze willen eten. Mocht je een kinderstoel nodig hebben dan is dat geen enkel probleem in dit kindvriendelijke speelparadijs.

Het Bospaviljoen in Bakkeveen

Wil je naar een restaurant voor kinderen? Ben je in de buurt van Bakkeveen en wil je uiteten met kinderen? Ga dan naar het Bospaviljoen. Je kunt onbeperkt barbecueën samen met je kinderen. Het Bospaviljoen heeft een speeltuin. Er is een doolhofpark, een evenwichtsbalk, een slingertouw en een loopbrug waar je kinderen kunnen spelen. Je kunt wel ervoor zorgen dat je een setje schone kleding mee hebt voor je kinderen. Je zult weten dat de kinderen daar gespeeld hebben. 

In Den Bosch vind je De Verkadefabriek

De Verkadefabriek bestaat niet meer in Den Bosch. Het voormalig pand is nu een bioscoop met theaterzalen. Je kunt er ook een restaurant vinden waar je heerlijk kunt genieten van een hapje en drankje. Samen uit eten met kinderen kan hier gewoon. Na het eten kun je genieten van een leuke film. Op de woensdag, zaterdag en zondagmiddag worden in de kinderkunstfabriek allerlei jeugdfilms getoond.

De Zijdewinde is prettig voor kinderen

Het restaurant de Zijdewinde ligt in Bemmel. De ligging van het restaurant ligt mooi aan de dijk. Je hebt uitzicht over de Waalbrug, het water en de boomgaarden. Het restaurant heeft een mooi terras. De Zijdewinde is ook geschikt voor kinderen want daar hebben ze aan gedacht. Er is bij het restaurant een mooie speeltuin waar ze lekker kunnen spelen.

Lekker uiteten met kinderen kun je hier goed. De Zijdewinde heeft voor de kinderen een speciale kindermenukaart. De kinderen kunnen zelf hun gerecht uit de kaart kiezen. De keuze uit de menu’s is groot. Je zult samen met je kinderen heerlijk kunnen genieten in dit restaurant. Als je naar huis gaat zullen de kinderen lekker moe zijn van het spelen.

De Dwaze Herder in Maastricht

De Dwaze Herder is leuk voor kinderen. Je kunt heerlijk uit eten met kinderen op deze plek. Na het eten kunnen de kinderen in de zomer en de winter lekker spelen in de speeltuin. De Dwaze Herder

heeft een kinderboerderij met dieren en er is een springkastelen park. De Dwaze Herder is ook zeven dagen per week geopend. Dat is fijn!