Hotello BV in Lisse

La Spezia in Leeuwarden

La Spezia

Groot Schavernek 31 

8911 BW Leeuwarden

058-2129132

Gezellig wat eten in Leeuwarden

Of je nu even gezellig wat wilt eten met z’n tweeën of een uitgebreid maal met de familie wilt nuttigen, bij La Spezia in Leeuwarden ben je aan het juiste adres. Doordat La Spezia een erg uitgebreide dinerkaart heeft, staat er altijd wel iets op het menu dat aansluit bij jouw voorkeuren. Ook voor de kinderen heeft La Spezia in Leeuwarden een goedgevulde kinderkaart, zo beleven zowel jij als je kroost een avond vol heerlijke gerechten. Kortom, voor een gezellig en lekker avondje uit moet je bij La Spezia zijn.

La Spezia in Leeuwarden

Lees alle informatie over La Spezia in Leeuwarden op de website

Als je opzoek bent naar informatie over La Spezia in Leeuwarden is online erg veel te vinden. La Spezia heeft een website waar je alvast van te voren kunt bekijken welke lekkere gerechten La Spezia te bieden heeft. Daar kun je ook gelijk kijken of La Spezia eventuele arrangementen of aanbiedingen heeft. Eveneens kun je gelijk een inkijkje krijgen over wat de kosten van een avondje eten zijn. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan en kun je met een gerust hart smullen van het menu van La Spezia in het mooie Leeuwarden.

Contactgegevens van La Spezia in Leeuwarden

Voor het reserveren bij kun je online terecht. Op de website van La Spezia vind je alles wat je nodig bent. De adresgegevens Groot Schavernek 31 in Leeuwarden om in te voeren in de navigatie, het telefoonnummer 058-2129132 om te reserveren, het email-adres  en natuurlijk de menukaart. Wanneer je allergieën hebt is het van belang dit door te geven aan La Spezia zodat de chef koks hier rekening mee kunnen houden. Je kunt op de menukaart van La Spezia zien welke gerechten geschikt zijn voor jou door de aangegeven symbolen. Ook kun je op de website vinden van hoe laat tot hoe laat La Spezia open is en op welke dagen ze eventueel gesloten is. Voorkom teleurstellingen en informeer alvast online.

Kom proeven bij La Spezia van Leeuwarden

Moeilijk is dat altijd hè een keuze te maken waar je uit eten moet gaan? Het is vaak een hele zoektocht om het juiste restaurant te vinden. Zoek niet verder! Als je nog niet bij La Spezia bent geweest, wordt het de hoogste tijd een bezoekje te plannen. La Spezia is namelijk het beste restaurant van Leeuwarden! La Spezia heeft de meest overheerlijke gerechten op de kaart staan en zodra je het restaurant betreedt, voel je je gelijk op je gemak en begint voor jouw een avondje ontstressen. La Spezia gelegen in Leeuwarden is the place to be. De locatie, de sfeer, het eten en de goede service is wat La Spezia het beste restaurant van Leeuwarden maakt.

Bekijk de sfeerimpressie van La Spezia in Leeuwarden!

Op de website van La Spezia in het prachtige Leeuwarden kun je ook alvast een kijkje binnen nemen. Door middel van sfeerbeelden heb je alvast een idee hoe het restaurant eruit ziet en kun je alvast een keuze maken wat voor tafel je graag wil in Leeuwarden, bijvoorbeeld een ronde tafel of een warm en gezellig plekje aan het raam. Wees wel op tijd met reserveren, La Spezia is een veel bezocht restaurant en om een tegenvaller te voorkomen kun je beter even een tafeltje vastleggen voor jouw diner.

Reviews online van La Spezia in Leeuwarden

Mochten we via onze website je nog niet genoeg overtuigt hebben om te gaan eten bij La Spezia kijk dan eens online naar alle reviews die er over La Spezia geschreven zijn. Als je ons niet op ons woord vertrouwt, vertrouw dan op de vele bezoekers die wel al hebben mogen verwelkomen in La Spezia. Veel gasten zijn je al voorgegaan en hebben hun mening over La Spezia online gezet om jou voort te helpen met jouw keuze voor het juiste restaurant.

Hierbij moet je niet alleen denken aan het eten zelf, maar ook of La Spezia in Leeuwarden goed bereikbaar is, hoe de parkeergelegenheid is, hoe de sfeer is en of er voor de kids ook genoeg te doen is.La Spezia zou het waarderen als jij ook na je bezoek even een review achterlaat. Zo kun jij ook weer toekomstige gasten het juiste idee geven over La Spezia. Net als jij zullen namelijk potentiële eters online kijken hoe La Spezia gewaardeerd wordt door bezoekers.

Gezellig uit eten bij: La Spezia aan de Groot Schavernek 31  in Leeuwarden. Bel 058-2129132 om te reserveren.