Lunchroom Woonboulevard Oss in Oss

Le Papillon Lunchroom Brasserie in Eindhoven

Le Papillon Lunchroom Brasserie

Luchthavenweg 48

5657 EA Eindhoven

402520480

Informatie over Le Papillon Lunchroom Brasserie in Eindhoven

Om alvast wat informatie in te winnen over Le Papillon Lunchroom Brasserie kun je even de webpagina van de brasserie in Eindhoven bekijken. Hier vind je de menukaart, zo kun je alvast even spieken wat Le Papillon Lunchroom Brasserie je te bieden heeft. Je kunt er terecht voor een snelle hap en of een lekker lang geniet moment en bij Le Papillon Lunchroom Brasserie kun je zowel in de winter als in de zomer terecht voor een lunch. Ben je opzoek naar een goede plek om je zakelijke deal te kunnen sluiten tijdens een lekkere lunch, ook daarvoor kun je bij brasserie in Eindhoven terecht. Door het design van het Le Papillon Lunchroom Brasserie in Eindhoven is het geschikt voor zowel een luchtige gezellige lunch als een wat serieuzere zakenlunch.

Top lunchplek in Eindhoven

Als je een gezellig dagje gaat shoppen of een fietsritje gaat maken in of rondom Eindhoven, is het leuk om even een pitstop te maken. Of het nou winter of zomer is, even een gezellige lunch meepikken is altijd leuk. In Eindhoven is een ruime keuze aan brasseries en grand cafés waar je even een snelle hap kunt krijgen, maar ook uitgebreid kunt lunchen. Voor de echte levensgenieters of de snelle zakenlunch bij Le Papillon Lunchroom Brasserie in Eindhoven is er voor ieder wat wils. De keuze voor het juiste lunchplekje is vaak wat lastig, daarom helpen wij je hier een handje.

Le Papillon Lunchroom Brasserie in Eindhoven om gezellige te lunchen

Een goed voorbeeld van zo’n gezellige lunchroom is Le Papillon Lunchroom Brasserie. Wanneer je hier gaat lunchen, voel je je ook echt welkom. Door de luchtige en relaxte sfeer die er hangt, voel je je welkom zodra je over de drempel bent. Le Papillon Lunchroom Brasserie is een ware hotspot. Je kan gezellig even met z’n tweeën een middagmaal scoren, maar ook voor een hele groep is de brasserie Le Papillon Lunchroom Brasserie zeer geschikt. Je kunt bij Le Papillon Lunchroom Brasserie zowel doordeweeks als in het weekend terecht voor een smakelijke lunch. Bovendien heeft brasserie in Eindhoven een top ligging en is hierdoor makkelijk bereikbaar. Zo ben je makkelijk en snel weer op weg.

Le Papillon Lunchroom Brasserie in Eindhoven

Alvast de sfeer proeven voor je lunch in Eindhoven

Voor een kleine sfeerimpressie van de brasserie in Eindhoven kun je voor dat je gaat lunchen in Eindhoven alvast even op de website kijken. Zo kun je alvast de sfeer proeven en kun je vaak wel inschatten of Le Papillon Lunchroom Brasserie in Eindhoven voor jou de juiste keuze is. Daarnaast kun je op de website vinden welke gerechten voor jou te eten zijn wanneer je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten. Bij deze gerechten staan symbolen, waaraan je kunt herkennen wat je veilig zonder zorgen kunt bestellen.

Contact met Le Papillon Lunchroom Brasserie in Eindhoven

Vind hier de contactgegevens van Le Papillon Lunchroom Brasserie aan de Luchthavenweg 48 in Eindhoven heerlijke lunchroom. Aangezien het echt wel een zeer goed bezochte plek is vooral in de zomer, kun je het beste even een tafeltje boeken zodat je verzekert bent van een plekje op het gezellige terras. Je kunt via de webpagina reserveren of gewoon even bellen 402520480 om een tafeltje te bespreken. Op de webpagina van Le Papillon Lunchroom Brasserie kun je ook de openingstijden vinden en de dagen dat Le Papillon Lunchroom Brasserie geopend is. Ook kun je op de website de recentste deals voor in Eindhoven vinden, want wie houdt er nu niet van een mooie aanbieding? Op de website vind je alles wat Le Papillon Lunchroom Brasserie te bieden heeft om jouw lunch gezellig te maken.

Kijk wat anderen van Le Papillon Lunchroom Brasserie in Eindhoven vinden

Naast alle informatie van Le Papillon Lunchroom Brasserie kun je op de webpagina ook reviews vinden van klanten die jou al voorgingen. Deze kunnen erg nuttig zijn bij je keuze voor Le Papillon Lunchroom Brasserie in Eindhoven. Jouw voorgangers weten precies hoe het er aan toe gaat bij brasserie in Eindhoven en hebben al handig voor je online opgeschreven hoe zij het hebben beleefd. Op de website zie je de hele verzameling van reviews zodat jij weet wat je mag verwachten als je bij Le Papillon Lunchroom Brasserie gaat lunchen. Als je langs ben geweest bij de lunchroom in Eindhoven, geef dan zelf ook even een review van je ervaringen. Hier kunnen toekomstige bezoekers veel aan hebben bij hun beslissing, maar ook Le Papillon Lunchroom Brasserie kan lering trekken uit de positieve en eventuele negatieve reviews.

Gezellig lunchen bij: Le Papillon Lunchroom Brasserie aan de Luchthavenweg 48  in Eindhoven. Bel 402520480 om te reserveren. Of kom gezellig langs.