KFC Almere in Almere

Lunchroom De Koffiemolen in Cuijk

Lunchroom De Koffiemolen

Korte Molenstraat 9

5431DT Cuijk

485320003

Lunchroom De Koffiemolen in Cuijk om gezellige te lunchen

Een goed voorbeeld van zo’n gezellige lunchroom is Lunchroom De Koffiemolen. Wanneer je hier gaat lunchen, voel je je ook echt welkom. Door de luchtige en relaxte sfeer die er hangt, voel je je welkom zodra je over de drempel bent. Lunchroom De Koffiemolen is een ware hotspot. Je kan gezellig even met z’n tweeën een middagmaal scoren, maar ook voor een hele groep is de brasserie Lunchroom De Koffiemolen zeer geschikt. Je kunt bij Lunchroom De Koffiemolen zowel doordeweeks als in het weekend terecht voor een smakelijke lunch. Bovendien heeft brasserie in Cuijk een top ligging en is hierdoor makkelijk bereikbaar. Zo ben je makkelijk en snel weer op weg.

Top lunchroom in Cuijk

Als je een gezellig dagje gaat shoppen of een fietsritje gaat maken in of rondom Cuijk, is het leuk om even een pitstop te maken. Of het nou winter of zomer is, even een gezellige lunch meepikken is altijd leuk. In Cuijk is een ruime keuze aan brasseries en grand cafés waar je even een snelle hap kunt krijgen, maar ook uitgebreid kunt lunchen. Voor de echte levensgenieters of de snelle zakenlunch bij Lunchroom De Koffiemolen in Cuijk is er voor ieder wat wils. De keuze voor het juiste lunchplekje is vaak wat lastig, daarom helpen wij je hier een handje.

Lunchroom De Koffiemolen in Cuijk

Info over Lunchroom De Koffiemolen in Cuijk

Om alvast wat informatie in te winnen over Lunchroom De Koffiemolen kun je even de webpagina van de brasserie in Cuijk bekijken. Hier vind je de menukaart, zo kun je alvast even spieken wat Lunchroom De Koffiemolen je te bieden heeft. Je kunt er terecht voor een snelle hap en of een lekker lang geniet moment en bij Lunchroom De Koffiemolen kun je zowel in de winter als in de zomer terecht voor een lunch. Ben je opzoek naar een goede plek om je zakelijke deal te kunnen sluiten tijdens een lekkere lunch, ook daarvoor kun je bij brasserie in Cuijk terecht. Door het design van het Lunchroom De Koffiemolen in Cuijk is het geschikt voor zowel een luchtige gezellige lunch als een wat serieuzere zakenlunch.

Proef de sfeer alvast voor je lunch in Cuijk

Voor een kleine sfeerimpressie van de brasserie in Cuijk kun je voor dat je gaat lunchen in Cuijk alvast even op de website kijken. Zo kun je alvast de sfeer proeven en kun je vaak wel inschatten of Lunchroom De Koffiemolen in Cuijk voor jou de juiste keuze is. Daarnaast kun je op de website vinden welke gerechten voor jou te eten zijn wanneer je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten. Bij deze gerechten staan symbolen, waaraan je kunt herkennen wat je veilig zonder zorgen kunt bestellen.

Contact opnemen met Lunchroom De Koffiemolen in Cuijk

Vind hier de contactgegevens van Lunchroom De Koffiemolen aan de Korte Molenstraat 9 in Cuijk heerlijke lunchroom. Aangezien het echt wel een zeer goed bezochte plek is vooral in de zomer, kun je het beste even een tafeltje boeken zodat je verzekert bent van een plekje op het gezellige terras. Je kunt via de webpagina reserveren of gewoon even bellen 485320003 om een tafeltje te bespreken. Op de webpagina van Lunchroom De Koffiemolen kun je ook de openingstijden vinden en de dagen dat Lunchroom De Koffiemolen geopend is. Ook kun je op de website de recentste deals voor in Cuijk vinden, want wie houdt er nu niet van een mooie aanbieding? Op de website vind je alles wat Lunchroom De Koffiemolen te bieden heeft om jouw lunch gezellig te maken.

Kijk wat andere mensen van Lunchroom De Koffiemolen in Cuijk vonden

Naast alle informatie van Lunchroom De Koffiemolen kun je op de webpagina ook reviews vinden van klanten die jou al voorgingen. Deze kunnen erg nuttig zijn bij je keuze voor Lunchroom De Koffiemolen in Cuijk. Jouw voorgangers weten precies hoe het er aan toe gaat bij brasserie in Cuijk en hebben al handig voor je online opgeschreven hoe zij het hebben beleefd. Op de website zie je de hele verzameling van reviews zodat jij weet wat je mag verwachten als je bij Lunchroom De Koffiemolen gaat lunchen. Als je langs ben geweest bij de lunchroom in Cuijk, geef dan zelf ook even een review van je ervaringen. Hier kunnen toekomstige bezoekers veel aan hebben bij hun beslissing, maar ook Lunchroom De Koffiemolen kan lering trekken uit de positieve en eventuele negatieve reviews.

Gezellig lunchen bij: Lunchroom De Koffiemolen aan de Korte Molenstraat 9  in Cuijk. Bel 485320003 om te reserveren. Of kom gezellig langs.