Lunchroom Woonboulevard Oss in Oss

Lunchroom La Promenade in Winterswijk

Lunchroom La Promenade

Markt 24

7101 DB Winterswijk

543524276

Informatie over Lunchroom La Promenade in Winterswijk

Om alvast wat informatie in te winnen over Lunchroom La Promenade kun je even de webpagina van de brasserie in Winterswijk bekijken. Hier vind je de menukaart, zo kun je alvast even spieken wat Lunchroom La Promenade je te bieden heeft. Je kunt er terecht voor een snelle hap en of een lekker lang geniet moment en bij Lunchroom La Promenade kun je zowel in de winter als in de zomer terecht voor een lunch. Ben je opzoek naar een goede plek om je zakelijke deal te kunnen sluiten tijdens een lekkere lunch, ook daarvoor kun je bij brasserie in Winterswijk terecht. Door het design van het Lunchroom La Promenade in Winterswijk is het geschikt voor zowel een luchtige gezellige lunch als een wat serieuzere zakenlunch.

Top lunchplek in Winterswijk

Als je een gezellig dagje gaat shoppen of een fietsritje gaat maken in of rondom Winterswijk, is het leuk om even een pitstop te maken. Of het nou winter of zomer is, even een gezellige lunch meepikken is altijd leuk. In Winterswijk is een ruime keuze aan brasseries en grand cafés waar je even een snelle hap kunt krijgen, maar ook uitgebreid kunt lunchen. Voor de echte levensgenieters of de snelle zakenlunch bij Lunchroom La Promenade in Winterswijk is er voor ieder wat wils. De keuze voor het juiste lunchplekje is vaak wat lastig, daarom helpen wij je hier een handje.

Lunchroom La Promenade in Winterswijk om gezellige te lunchen

Een goed voorbeeld van zo’n gezellige lunchroom is Lunchroom La Promenade. Wanneer je hier gaat lunchen, voel je je ook echt welkom. Door de luchtige en relaxte sfeer die er hangt, voel je je welkom zodra je over de drempel bent. Lunchroom La Promenade is een ware hotspot. Je kan gezellig even met z’n tweeën een middagmaal scoren, maar ook voor een hele groep is de brasserie Lunchroom La Promenade zeer geschikt. Je kunt bij Lunchroom La Promenade zowel doordeweeks als in het weekend terecht voor een smakelijke lunch. Bovendien heeft brasserie in Winterswijk een top ligging en is hierdoor makkelijk bereikbaar. Zo ben je makkelijk en snel weer op weg.

Lunchroom La Promenade in Winterswijk

Alvast de sfeer proeven voor je lunch in Winterswijk

Voor een kleine sfeerimpressie van de brasserie in Winterswijk kun je voor dat je gaat lunchen in Winterswijk alvast even op de website kijken. Zo kun je alvast de sfeer proeven en kun je vaak wel inschatten of Lunchroom La Promenade in Winterswijk voor jou de juiste keuze is. Daarnaast kun je op de website vinden welke gerechten voor jou te eten zijn wanneer je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten. Bij deze gerechten staan symbolen, waaraan je kunt herkennen wat je veilig zonder zorgen kunt bestellen.

Contact met Lunchroom La Promenade in Winterswijk

Vind hier de contactgegevens van Lunchroom La Promenade aan de Markt 24 in Winterswijk heerlijke lunchroom. Aangezien het echt wel een zeer goed bezochte plek is vooral in de zomer, kun je het beste even een tafeltje boeken zodat je verzekert bent van een plekje op het gezellige terras. Je kunt via de webpagina reserveren of gewoon even bellen 543524276 om een tafeltje te bespreken. Op de webpagina van Lunchroom La Promenade kun je ook de openingstijden vinden en de dagen dat Lunchroom La Promenade geopend is. Ook kun je op de website de recentste deals voor in Winterswijk vinden, want wie houdt er nu niet van een mooie aanbieding? Op de website vind je alles wat Lunchroom La Promenade te bieden heeft om jouw lunch gezellig te maken.

Kijk wat anderen van Lunchroom La Promenade in Winterswijk vinden

Naast alle informatie van Lunchroom La Promenade kun je op de webpagina ook reviews vinden van klanten die jou al voorgingen. Deze kunnen erg nuttig zijn bij je keuze voor Lunchroom La Promenade in Winterswijk. Jouw voorgangers weten precies hoe het er aan toe gaat bij brasserie in Winterswijk en hebben al handig voor je online opgeschreven hoe zij het hebben beleefd. Op de website zie je de hele verzameling van reviews zodat jij weet wat je mag verwachten als je bij Lunchroom La Promenade gaat lunchen. Als je langs ben geweest bij de lunchroom in Winterswijk, geef dan zelf ook even een review van je ervaringen. Hier kunnen toekomstige bezoekers veel aan hebben bij hun beslissing, maar ook Lunchroom La Promenade kan lering trekken uit de positieve en eventuele negatieve reviews.

Gezellig lunchen bij: Lunchroom La Promenade aan de Markt 24  in Winterswijk. Bel 543524276 om te reserveren. Of kom gezellig langs.