Vennootschap Onder Firma Ekkersplaza in Son En Breugel

Lunchroom Olympia in Alphen Aan Den Rijn

Lunchroom Olympia

Raadhuisstraat 273

2406 AE Alphen Aan Den Rijn

172494491

Contactgegevens van Lunchroom Olympia in Alphen Aan Den Rijn

Vind hier de contactgegevens van Lunchroom Olympia aan de Raadhuisstraat 273 in Alphen Aan Den Rijn heerlijke lunchroom. Aangezien het echt wel een zeer goed bezochte plek is vooral in de zomer, kun je het beste even een tafeltje boeken zodat je verzekert bent van een plekje op het gezellige terras. Je kunt via de webpagina reserveren of gewoon even bellen 172494491 om een tafeltje te bespreken. Op de webpagina van Lunchroom Olympia kun je ook de openingstijden vinden en de dagen dat Lunchroom Olympia geopend is. Ook kun je op de website de recentste deals voor in Alphen Aan Den Rijn vinden, want wie houdt er nu niet van een mooie aanbieding? Op de website vind je alles wat Lunchroom Olympia te bieden heeft om jouw lunch gezellig te maken.

Lunchroom Olympia in Alphen Aan Den Rijn voor een super lekkere lunch

Een goed voorbeeld van zo’n gezellige lunchroom is Lunchroom Olympia. Wanneer je hier gaat lunchen, voel je je ook echt welkom. Door de luchtige en relaxte sfeer die er hangt, voel je je welkom zodra je over de drempel bent. Lunchroom Olympia is een ware hotspot. Je kan gezellig even met z’n tweeën een middagmaal scoren, maar ook voor een hele groep is de brasserie Lunchroom Olympia zeer geschikt. Je kunt bij Lunchroom Olympia zowel doordeweeks als in het weekend terecht voor een smakelijke lunch. Bovendien heeft brasserie in Alphen Aan Den Rijn een top ligging en is hierdoor makkelijk bereikbaar. Zo ben je makkelijk en snel weer op weg.

Lunchroom Olympia in Alphen Aan Den Rijn

Top brasserie in Alphen Aan Den Rijn

Als je een gezellig dagje gaat shoppen of een fietsritje gaat maken in of rondom Alphen Aan Den Rijn, is het leuk om even een pitstop te maken. Of het nou winter of zomer is, even een gezellige lunch meepikken is altijd leuk. In Alphen Aan Den Rijn is een ruime keuze aan brasseries en grand cafés waar je even een snelle hap kunt krijgen, maar ook uitgebreid kunt lunchen. Voor de echte levensgenieters of de snelle zakenlunch bij Lunchroom Olympia in Alphen Aan Den Rijn is er voor ieder wat wils. De keuze voor het juiste lunchplekje is vaak wat lastig, daarom helpen wij je hier een handje.

Proef de sfeer voor je lunch in Alphen Aan Den Rijn bij Lunchroom Olympia

Voor een kleine sfeerimpressie van de brasserie in Alphen Aan Den Rijn kun je voor dat je gaat lunchen in Alphen Aan Den Rijn alvast even op de website kijken. Zo kun je alvast de sfeer proeven en kun je vaak wel inschatten of Lunchroom Olympia in Alphen Aan Den Rijn voor jou de juiste keuze is. Daarnaast kun je op de website vinden welke gerechten voor jou te eten zijn wanneer je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten. Bij deze gerechten staan symbolen, waaraan je kunt herkennen wat je veilig zonder zorgen kunt bestellen.

Informatie over Lunchroom Olympia in Alphen Aan Den Rijn

Om alvast wat informatie in te winnen over Lunchroom Olympia kun je even de webpagina van de brasserie in Alphen Aan Den Rijn bekijken. Hier vind je de menukaart, zo kun je alvast even spieken wat Lunchroom Olympia je te bieden heeft. Je kunt er terecht voor een snelle hap en of een lekker lang geniet moment en bij Lunchroom Olympia kun je zowel in de winter als in de zomer terecht voor een lunch. Ben je opzoek naar een goede plek om je zakelijke deal te kunnen sluiten tijdens een lekkere lunch, ook daarvoor kun je bij brasserie in Alphen Aan Den Rijn terecht. Door het design van het Lunchroom Olympia in Alphen Aan Den Rijn is het geschikt voor zowel een luchtige gezellige lunch als een wat serieuzere zakenlunch.

Kijk wat andere gasten van Lunchroom Olympia in Alphen Aan Den Rijn vinden

Naast alle informatie van Lunchroom Olympia kun je op de webpagina ook reviews vinden van klanten die jou al voorgingen. Deze kunnen erg nuttig zijn bij je keuze voor Lunchroom Olympia in Alphen Aan Den Rijn. Jouw voorgangers weten precies hoe het er aan toe gaat bij brasserie in Alphen Aan Den Rijn en hebben al handig voor je online opgeschreven hoe zij het hebben beleefd. Op de website zie je de hele verzameling van reviews zodat jij weet wat je mag verwachten als je bij Lunchroom Olympia gaat lunchen. Als je langs ben geweest bij de lunchroom in Alphen Aan Den Rijn, geef dan zelf ook even een review van je ervaringen. Hier kunnen toekomstige bezoekers veel aan hebben bij hun beslissing, maar ook Lunchroom Olympia kan lering trekken uit de positieve en eventuele negatieve reviews.

Gezellig lunchen bij: Lunchroom Olympia aan de Raadhuisstraat 273  in Alphen Aan Den Rijn. Bel 172494491 om te reserveren. Of kom gezellig langs.