Lunchroom Woonboulevard Oss in Oss

Lunchroom Restaurant Happetit in Eindhoven

Lunchroom Restaurant Happetit

Piazza 21

5611 AE Eindhoven

0492-554673

Informatie over Lunchroom Restaurant Happetit in Eindhoven

Om alvast wat informatie in te winnen over Lunchroom Restaurant Happetit kun je even de webpagina van de brasserie in Eindhoven bekijken. Hier vind je de menukaart, zo kun je alvast even spieken wat Lunchroom Restaurant Happetit je te bieden heeft. Je kunt er terecht voor een snelle hap en of een lekker lang geniet moment en bij Lunchroom Restaurant Happetit kun je zowel in de winter als in de zomer terecht voor een lunch. Ben je opzoek naar een goede plek om je zakelijke deal te kunnen sluiten tijdens een lekkere lunch, ook daarvoor kun je bij brasserie in Eindhoven terecht. Door het design van het Lunchroom Restaurant Happetit in Eindhoven is het geschikt voor zowel een luchtige gezellige lunch als een wat serieuzere zakenlunch.

Top lunchplek in Eindhoven

Als je een gezellig dagje gaat shoppen of een fietsritje gaat maken in of rondom Eindhoven, is het leuk om even een pitstop te maken. Of het nou winter of zomer is, even een gezellige lunch meepikken is altijd leuk. In Eindhoven is een ruime keuze aan brasseries en grand cafés waar je even een snelle hap kunt krijgen, maar ook uitgebreid kunt lunchen. Voor de echte levensgenieters of de snelle zakenlunch bij Lunchroom Restaurant Happetit in Eindhoven is er voor ieder wat wils. De keuze voor het juiste lunchplekje is vaak wat lastig, daarom helpen wij je hier een handje.

Lunchroom Restaurant Happetit in Eindhoven om gezellige te lunchen

Een goed voorbeeld van zo’n gezellige lunchroom is Lunchroom Restaurant Happetit. Wanneer je hier gaat lunchen, voel je je ook echt welkom. Door de luchtige en relaxte sfeer die er hangt, voel je je welkom zodra je over de drempel bent. Lunchroom Restaurant Happetit is een ware hotspot. Je kan gezellig even met z’n tweeën een middagmaal scoren, maar ook voor een hele groep is de brasserie Lunchroom Restaurant Happetit zeer geschikt. Je kunt bij Lunchroom Restaurant Happetit zowel doordeweeks als in het weekend terecht voor een smakelijke lunch. Bovendien heeft brasserie in Eindhoven een top ligging en is hierdoor makkelijk bereikbaar. Zo ben je makkelijk en snel weer op weg.

Lunchroom Restaurant Happetit in Eindhoven

Alvast de sfeer proeven voor je lunch in Eindhoven

Voor een kleine sfeerimpressie van de brasserie in Eindhoven kun je voor dat je gaat lunchen in Eindhoven alvast even op de website kijken. Zo kun je alvast de sfeer proeven en kun je vaak wel inschatten of Lunchroom Restaurant Happetit in Eindhoven voor jou de juiste keuze is. Daarnaast kun je op de website vinden welke gerechten voor jou te eten zijn wanneer je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten. Bij deze gerechten staan symbolen, waaraan je kunt herkennen wat je veilig zonder zorgen kunt bestellen.

Contact met Lunchroom Restaurant Happetit in Eindhoven

Vind hier de contactgegevens van Lunchroom Restaurant Happetit aan de Piazza 21 in Eindhoven heerlijke lunchroom. Aangezien het echt wel een zeer goed bezochte plek is vooral in de zomer, kun je het beste even een tafeltje boeken zodat je verzekert bent van een plekje op het gezellige terras. Je kunt via de webpagina reserveren of gewoon even bellen 0492-554673 om een tafeltje te bespreken. Op de webpagina van Lunchroom Restaurant Happetit kun je ook de openingstijden vinden en de dagen dat Lunchroom Restaurant Happetit geopend is. Ook kun je op de website de recentste deals voor in Eindhoven vinden, want wie houdt er nu niet van een mooie aanbieding? Op de website vind je alles wat Lunchroom Restaurant Happetit te bieden heeft om jouw lunch gezellig te maken.

Kijk wat anderen van Lunchroom Restaurant Happetit in Eindhoven vinden

Naast alle informatie van Lunchroom Restaurant Happetit kun je op de webpagina ook reviews vinden van klanten die jou al voorgingen. Deze kunnen erg nuttig zijn bij je keuze voor Lunchroom Restaurant Happetit in Eindhoven. Jouw voorgangers weten precies hoe het er aan toe gaat bij brasserie in Eindhoven en hebben al handig voor je online opgeschreven hoe zij het hebben beleefd. Op de website zie je de hele verzameling van reviews zodat jij weet wat je mag verwachten als je bij Lunchroom Restaurant Happetit gaat lunchen. Als je langs ben geweest bij de lunchroom in Eindhoven, geef dan zelf ook even een review van je ervaringen. Hier kunnen toekomstige bezoekers veel aan hebben bij hun beslissing, maar ook Lunchroom Restaurant Happetit kan lering trekken uit de positieve en eventuele negatieve reviews.

Gezellig lunchen bij: Lunchroom Restaurant Happetit aan de Piazza 21  in Eindhoven. Bel 0492-554673 om te reserveren. Of kom gezellig langs.