KFC Almere in Almere

Museum restaurant het Rozendaal in Enschede

Museum restaurant het Rozendaal

Het Rozendaal 10

7523 XG Enschede

534807695

Museum restaurant het Rozendaal in Enschede om gezellige te lunchen

Een goed voorbeeld van zo’n gezellige lunchroom is Museum restaurant het Rozendaal. Wanneer je hier gaat lunchen, voel je je ook echt welkom. Door de luchtige en relaxte sfeer die er hangt, voel je je welkom zodra je over de drempel bent. Museum restaurant het Rozendaal is een ware hotspot. Je kan gezellig even met z’n tweeën een middagmaal scoren, maar ook voor een hele groep is de brasserie Museum restaurant het Rozendaal zeer geschikt. Je kunt bij Museum restaurant het Rozendaal zowel doordeweeks als in het weekend terecht voor een smakelijke lunch. Bovendien heeft brasserie in Enschede een top ligging en is hierdoor makkelijk bereikbaar. Zo ben je makkelijk en snel weer op weg.

Top lunchroom in Enschede

Als je een gezellig dagje gaat shoppen of een fietsritje gaat maken in of rondom Enschede, is het leuk om even een pitstop te maken. Of het nou winter of zomer is, even een gezellige lunch meepikken is altijd leuk. In Enschede is een ruime keuze aan brasseries en grand cafés waar je even een snelle hap kunt krijgen, maar ook uitgebreid kunt lunchen. Voor de echte levensgenieters of de snelle zakenlunch bij Museum restaurant het Rozendaal in Enschede is er voor ieder wat wils. De keuze voor het juiste lunchplekje is vaak wat lastig, daarom helpen wij je hier een handje.

Museum restaurant het Rozendaal in Enschede

Info over Museum restaurant het Rozendaal in Enschede

Om alvast wat informatie in te winnen over Museum restaurant het Rozendaal kun je even de webpagina van de brasserie in Enschede bekijken. Hier vind je de menukaart, zo kun je alvast even spieken wat Museum restaurant het Rozendaal je te bieden heeft. Je kunt er terecht voor een snelle hap en of een lekker lang geniet moment en bij Museum restaurant het Rozendaal kun je zowel in de winter als in de zomer terecht voor een lunch. Ben je opzoek naar een goede plek om je zakelijke deal te kunnen sluiten tijdens een lekkere lunch, ook daarvoor kun je bij brasserie in Enschede terecht. Door het design van het Museum restaurant het Rozendaal in Enschede is het geschikt voor zowel een luchtige gezellige lunch als een wat serieuzere zakenlunch.

Proef de sfeer alvast voor je lunch in Enschede

Voor een kleine sfeerimpressie van de brasserie in Enschede kun je voor dat je gaat lunchen in Enschede alvast even op de website kijken. Zo kun je alvast de sfeer proeven en kun je vaak wel inschatten of Museum restaurant het Rozendaal in Enschede voor jou de juiste keuze is. Daarnaast kun je op de website vinden welke gerechten voor jou te eten zijn wanneer je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten. Bij deze gerechten staan symbolen, waaraan je kunt herkennen wat je veilig zonder zorgen kunt bestellen.

Contact opnemen met Museum restaurant het Rozendaal in Enschede

Vind hier de contactgegevens van Museum restaurant het Rozendaal aan de Het Rozendaal 10 in Enschede heerlijke lunchroom. Aangezien het echt wel een zeer goed bezochte plek is vooral in de zomer, kun je het beste even een tafeltje boeken zodat je verzekert bent van een plekje op het gezellige terras. Je kunt via de webpagina reserveren of gewoon even bellen 534807695 om een tafeltje te bespreken. Op de webpagina van Museum restaurant het Rozendaal kun je ook de openingstijden vinden en de dagen dat Museum restaurant het Rozendaal geopend is. Ook kun je op de website de recentste deals voor in Enschede vinden, want wie houdt er nu niet van een mooie aanbieding? Op de website vind je alles wat Museum restaurant het Rozendaal te bieden heeft om jouw lunch gezellig te maken.

Kijk wat andere mensen van Museum restaurant het Rozendaal in Enschede vonden

Naast alle informatie van Museum restaurant het Rozendaal kun je op de webpagina ook reviews vinden van klanten die jou al voorgingen. Deze kunnen erg nuttig zijn bij je keuze voor Museum restaurant het Rozendaal in Enschede. Jouw voorgangers weten precies hoe het er aan toe gaat bij brasserie in Enschede en hebben al handig voor je online opgeschreven hoe zij het hebben beleefd. Op de website zie je de hele verzameling van reviews zodat jij weet wat je mag verwachten als je bij Museum restaurant het Rozendaal gaat lunchen. Als je langs ben geweest bij de lunchroom in Enschede, geef dan zelf ook even een review van je ervaringen. Hier kunnen toekomstige bezoekers veel aan hebben bij hun beslissing, maar ook Museum restaurant het Rozendaal kan lering trekken uit de positieve en eventuele negatieve reviews.

Gezellig lunchen bij: Museum restaurant het Rozendaal aan de Het Rozendaal 10  in Enschede. Bel 534807695 om te reserveren. Of kom gezellig langs.