Hotello BV in Lisse

Peking Garden in Stramproy

Peking Garden

Frans Strouxstraat 32 

6039 GK Stramproy

0495-562459

Gezellig wat eten in Stramproy

Of je nu even gezellig wat wilt eten met z’n tweeën of een uitgebreid maal met de familie wilt nuttigen, bij Peking Garden in Stramproy ben je aan het juiste adres. Doordat Peking Garden een erg uitgebreide dinerkaart heeft, staat er altijd wel iets op het menu dat aansluit bij jouw voorkeuren. Ook voor de kinderen heeft Peking Garden in Stramproy een goedgevulde kinderkaart, zo beleven zowel jij als je kroost een avond vol heerlijke gerechten. Kortom, voor een gezellig en lekker avondje uit moet je bij Peking Garden zijn.

Peking Garden in Stramproy

Lees alle informatie over Peking Garden in Stramproy op de website

Als je opzoek bent naar informatie over Peking Garden in Stramproy is online erg veel te vinden. Peking Garden heeft een website waar je alvast van te voren kunt bekijken welke lekkere gerechten Peking Garden te bieden heeft. Daar kun je ook gelijk kijken of Peking Garden eventuele arrangementen of aanbiedingen heeft. Eveneens kun je gelijk een inkijkje krijgen over wat de kosten van een avondje eten zijn. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan en kun je met een gerust hart smullen van het menu van Peking Garden in het mooie Stramproy.

Contactgegevens van Peking Garden in Stramproy

Voor het reserveren bij kun je online terecht. Op de website van Peking Garden vind je alles wat je nodig bent. De adresgegevens Frans Strouxstraat 32 in Stramproy om in te voeren in de navigatie, het telefoonnummer 0495-562459 om te reserveren, het email-adres  en natuurlijk de menukaart. Wanneer je allergieën hebt is het van belang dit door te geven aan Peking Garden zodat de chef koks hier rekening mee kunnen houden. Je kunt op de menukaart van Peking Garden zien welke gerechten geschikt zijn voor jou door de aangegeven symbolen. Ook kun je op de website vinden van hoe laat tot hoe laat Peking Garden open is en op welke dagen ze eventueel gesloten is. Voorkom teleurstellingen en informeer alvast online.

Kom proeven bij Peking Garden van Stramproy

Moeilijk is dat altijd hè een keuze te maken waar je uit eten moet gaan? Het is vaak een hele zoektocht om het juiste restaurant te vinden. Zoek niet verder! Als je nog niet bij Peking Garden bent geweest, wordt het de hoogste tijd een bezoekje te plannen. Peking Garden is namelijk het beste restaurant van Stramproy! Peking Garden heeft de meest overheerlijke gerechten op de kaart staan en zodra je het restaurant betreedt, voel je je gelijk op je gemak en begint voor jouw een avondje ontstressen. Peking Garden gelegen in Stramproy is the place to be. De locatie, de sfeer, het eten en de goede service is wat Peking Garden het beste restaurant van Stramproy maakt.

Bekijk de sfeerimpressie van Peking Garden in Stramproy!

Op de website van Peking Garden in het prachtige Stramproy kun je ook alvast een kijkje binnen nemen. Door middel van sfeerbeelden heb je alvast een idee hoe het restaurant eruit ziet en kun je alvast een keuze maken wat voor tafel je graag wil in Stramproy, bijvoorbeeld een ronde tafel of een warm en gezellig plekje aan het raam. Wees wel op tijd met reserveren, Peking Garden is een veel bezocht restaurant en om een tegenvaller te voorkomen kun je beter even een tafeltje vastleggen voor jouw diner.

Reviews online van Peking Garden in Stramproy

Mochten we via onze website je nog niet genoeg overtuigt hebben om te gaan eten bij Peking Garden kijk dan eens online naar alle reviews die er over Peking Garden geschreven zijn. Als je ons niet op ons woord vertrouwt, vertrouw dan op de vele bezoekers die wel al hebben mogen verwelkomen in Peking Garden. Veel gasten zijn je al voorgegaan en hebben hun mening over Peking Garden online gezet om jou voort te helpen met jouw keuze voor het juiste restaurant.

Hierbij moet je niet alleen denken aan het eten zelf, maar ook of Peking Garden in Stramproy goed bereikbaar is, hoe de parkeergelegenheid is, hoe de sfeer is en of er voor de kids ook genoeg te doen is.Peking Garden zou het waarderen als jij ook na je bezoek even een review achterlaat. Zo kun jij ook weer toekomstige gasten het juiste idee geven over Peking Garden. Net als jij zullen namelijk potentiële eters online kijken hoe Peking Garden gewaardeerd wordt door bezoekers.

Gezellig uit eten bij: Peking Garden aan de Frans Strouxstraat 32  in Stramproy. Bel 0495-562459 om te reserveren.