Eetcafé naar Huis in Maassluis

Restaurant De Dorsvlegel BV in Capelle Aan Den Ijssel

Restaurant De Dorsvlegel BV

‘s-Gravenweg 178 

2902 LG Capelle Aan Den Ijssel

010-4503060

Gezellig wat eten in Capelle Aan Den Ijssel

Of je nu even gezellig wat wilt eten met z’n tweeën of een uitgebreid maal met de familie wilt nuttigen, bij Restaurant De Dorsvlegel BV in Capelle Aan Den Ijssel ben je aan het juiste adres. Doordat Restaurant De Dorsvlegel BV een erg uitgebreide dinerkaart heeft, staat er altijd wel iets op het menu dat aansluit bij jouw voorkeuren. Ook voor de kinderen heeft Restaurant De Dorsvlegel BV in Capelle Aan Den Ijssel een goedgevulde kinderkaart, zo beleven zowel jij als je kroost een avond vol heerlijke gerechten. Kortom, voor een gezellig en lekker avondje uit moet je bij Restaurant De Dorsvlegel BV zijn.

Kom meer te weten over Restaurant De Dorsvlegel BV in Capelle Aan Den Ijssel

Als je opzoek bent naar informatie over Restaurant De Dorsvlegel BV in Capelle Aan Den Ijssel is online erg veel te vinden. Restaurant De Dorsvlegel BV heeft een website waar je alvast van te voren kunt bekijken welke lekkere gerechten Restaurant De Dorsvlegel BV te bieden heeft. Daar kun je ook gelijk kijken of Restaurant De Dorsvlegel BV eventuele arrangementen of aanbiedingen heeft. Eveneens kun je gelijk een inkijkje krijgen over wat de kosten van een avondje eten zijn. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan en kun je met een gerust hart smullen van het menu van Restaurant De Dorsvlegel BV in het mooie Capelle Aan Den Ijssel.

Restaurant De Dorsvlegel BV in Capelle Aan Den Ijssel

Kom proeven in het beste Restaurant De Dorsvlegel BV van Capelle Aan Den Ijssel

Moeilijk is dat altijd hè een keuze te maken waar je uit eten moet gaan? Het is vaak een hele zoektocht om het juiste restaurant te vinden. Zoek niet verder! Als je nog niet bij Restaurant De Dorsvlegel BV bent geweest, wordt het de hoogste tijd een bezoekje te plannen. Restaurant De Dorsvlegel BV is namelijk het beste restaurant van Capelle Aan Den Ijssel! Restaurant De Dorsvlegel BV heeft de meest overheerlijke gerechten op de kaart staan en zodra je het restaurant betreedt, voel je je gelijk op je gemak en begint voor jouw een avondje ontstressen. Restaurant De Dorsvlegel BV gelegen in Capelle Aan Den Ijssel is the place to be. De locatie, de sfeer, het eten en de goede service is wat Restaurant De Dorsvlegel BV het beste restaurant van Capelle Aan Den Ijssel maakt.

Contactgegevens van Restaurant De Dorsvlegel BV in Capelle Aan Den Ijssel

Voor het reserveren bij kun je online terecht. Op de website van Restaurant De Dorsvlegel BV vind je alles wat je nodig bent. De adresgegevens ‘s-Gravenweg 178 in Capelle Aan Den Ijssel om in te voeren in de navigatie, het telefoonnummer 010-4503060 om te reserveren, het email-adres  en natuurlijk de menukaart. Wanneer je allergieën hebt is het van belang dit door te geven aan Restaurant De Dorsvlegel BV zodat de chef koks hier rekening mee kunnen houden. Je kunt op de menukaart van Restaurant De Dorsvlegel BV zien welke gerechten geschikt zijn voor jou door de aangegeven symbolen. Ook kun je op de website vinden van hoe laat tot hoe laat Restaurant De Dorsvlegel BV open is en op welke dagen ze eventueel gesloten is. Voorkom teleurstellingen en informeer alvast online.

Reviews online van Restaurant De Dorsvlegel BV in Capelle Aan Den Ijssel

Mochten we via onze website je nog niet genoeg overtuigt hebben om te gaan eten bij Restaurant De Dorsvlegel BV kijk dan eens online naar alle reviews die er over Restaurant De Dorsvlegel BV geschreven zijn. Als je ons niet op ons woord vertrouwt, vertrouw dan op de vele bezoekers die wel al hebben mogen verwelkomen in Restaurant De Dorsvlegel BV. Veel gasten zijn je al voorgegaan en hebben hun mening over Restaurant De Dorsvlegel BV online gezet om jou voort te helpen met jouw keuze voor het juiste restaurant.

Hierbij moet je niet alleen denken aan het eten zelf, maar ook of Restaurant De Dorsvlegel BV in Capelle Aan Den Ijssel goed bereikbaar is, hoe de parkeergelegenheid is, hoe de sfeer is en of er voor de kids ook genoeg te doen is.Restaurant De Dorsvlegel BV zou het waarderen als jij ook na je bezoek even een review achterlaat. Zo kun jij ook weer toekomstige gasten het juiste idee geven over Restaurant De Dorsvlegel BV. Net als jij zullen namelijk potentiële eters online kijken hoe Restaurant De Dorsvlegel BV gewaardeerd wordt door bezoekers.

Proef de sfeerimpressie op de website van Restaurant De Dorsvlegel BV in Capelle Aan Den Ijssel

Op de website van Restaurant De Dorsvlegel BV in het prachtige Capelle Aan Den Ijssel kun je ook alvast een kijkje binnen nemen. Door middel van sfeerbeelden heb je alvast een idee hoe het restaurant eruit ziet en kun je alvast een keuze maken wat voor tafel je graag wil in Capelle Aan Den Ijssel, bijvoorbeeld een ronde tafel of een warm en gezellig plekje aan het raam. Wees wel op tijd met reserveren, Restaurant De Dorsvlegel BV is een veel bezocht restaurant en om een tegenvaller te voorkomen kun je beter even een tafeltje vastleggen voor jouw diner.

Gezellig uit eten bij: Restaurant De Dorsvlegel BV aan de ‘s-Gravenweg 178  in Capelle Aan Den Ijssel. Bel 010-4503060 om te reserveren.