KFC Almere in Almere

Stichting De Rozelaar in Barneveld

Stichting De Rozelaar

Rozenstraat 9

3772 JH Barneveld

0342-408440

Stichting De Rozelaar in Barneveld om gezellige te lunchen

Een goed voorbeeld van zo’n gezellige lunchroom is Stichting De Rozelaar. Wanneer je hier gaat lunchen, voel je je ook echt welkom. Door de luchtige en relaxte sfeer die er hangt, voel je je welkom zodra je over de drempel bent. Stichting De Rozelaar is een ware hotspot. Je kan gezellig even met z’n tweeën een middagmaal scoren, maar ook voor een hele groep is de brasserie Stichting De Rozelaar zeer geschikt. Je kunt bij Stichting De Rozelaar zowel doordeweeks als in het weekend terecht voor een smakelijke lunch. Bovendien heeft brasserie in Barneveld een top ligging en is hierdoor makkelijk bereikbaar. Zo ben je makkelijk en snel weer op weg.

Top lunchroom in Barneveld

Als je een gezellig dagje gaat shoppen of een fietsritje gaat maken in of rondom Barneveld, is het leuk om even een pitstop te maken. Of het nou winter of zomer is, even een gezellige lunch meepikken is altijd leuk. In Barneveld is een ruime keuze aan brasseries en grand cafés waar je even een snelle hap kunt krijgen, maar ook uitgebreid kunt lunchen. Voor de echte levensgenieters of de snelle zakenlunch bij Stichting De Rozelaar in Barneveld is er voor ieder wat wils. De keuze voor het juiste lunchplekje is vaak wat lastig, daarom helpen wij je hier een handje.

Stichting De Rozelaar in Barneveld

Info over Stichting De Rozelaar in Barneveld

Om alvast wat informatie in te winnen over Stichting De Rozelaar kun je even de webpagina van de brasserie in Barneveld bekijken. Hier vind je de menukaart, zo kun je alvast even spieken wat Stichting De Rozelaar je te bieden heeft. Je kunt er terecht voor een snelle hap en of een lekker lang geniet moment en bij Stichting De Rozelaar kun je zowel in de winter als in de zomer terecht voor een lunch. Ben je opzoek naar een goede plek om je zakelijke deal te kunnen sluiten tijdens een lekkere lunch, ook daarvoor kun je bij brasserie in Barneveld terecht. Door het design van het Stichting De Rozelaar in Barneveld is het geschikt voor zowel een luchtige gezellige lunch als een wat serieuzere zakenlunch.

Proef de sfeer alvast voor je lunch in Barneveld

Voor een kleine sfeerimpressie van de brasserie in Barneveld kun je voor dat je gaat lunchen in Barneveld alvast even op de website kijken. Zo kun je alvast de sfeer proeven en kun je vaak wel inschatten of Stichting De Rozelaar in Barneveld voor jou de juiste keuze is. Daarnaast kun je op de website vinden welke gerechten voor jou te eten zijn wanneer je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten. Bij deze gerechten staan symbolen, waaraan je kunt herkennen wat je veilig zonder zorgen kunt bestellen.

Contact opnemen met Stichting De Rozelaar in Barneveld

Vind hier de contactgegevens van Stichting De Rozelaar aan de Rozenstraat 9 in Barneveld heerlijke lunchroom. Aangezien het echt wel een zeer goed bezochte plek is vooral in de zomer, kun je het beste even een tafeltje boeken zodat je verzekert bent van een plekje op het gezellige terras. Je kunt via de webpagina reserveren of gewoon even bellen 0342-408440 om een tafeltje te bespreken. Op de webpagina van Stichting De Rozelaar kun je ook de openingstijden vinden en de dagen dat Stichting De Rozelaar geopend is. Ook kun je op de website de recentste deals voor in Barneveld vinden, want wie houdt er nu niet van een mooie aanbieding? Op de website vind je alles wat Stichting De Rozelaar te bieden heeft om jouw lunch gezellig te maken.

Kijk wat andere mensen van Stichting De Rozelaar in Barneveld vonden

Naast alle informatie van Stichting De Rozelaar kun je op de webpagina ook reviews vinden van klanten die jou al voorgingen. Deze kunnen erg nuttig zijn bij je keuze voor Stichting De Rozelaar in Barneveld. Jouw voorgangers weten precies hoe het er aan toe gaat bij brasserie in Barneveld en hebben al handig voor je online opgeschreven hoe zij het hebben beleefd. Op de website zie je de hele verzameling van reviews zodat jij weet wat je mag verwachten als je bij Stichting De Rozelaar gaat lunchen. Als je langs ben geweest bij de lunchroom in Barneveld, geef dan zelf ook even een review van je ervaringen. Hier kunnen toekomstige bezoekers veel aan hebben bij hun beslissing, maar ook Stichting De Rozelaar kan lering trekken uit de positieve en eventuele negatieve reviews.

Gezellig lunchen bij: Stichting De Rozelaar aan de Rozenstraat 9  in Barneveld. Bel 0342-408440 om te reserveren. Of kom gezellig langs.