Chinees Indisch Restaurant "HOI Shan" in Roelofarendsveen

THE Bombay Spice in Hengelo

THE Bombay Spice

Wemenstraat 59 

7551 EW Hengelo

074-2433669

Gezellig wat eten in Hengelo

Of je nu even gezellig wat wilt eten met z’n tweeën of een uitgebreid maal met de familie wilt nuttigen, bij THE Bombay Spice in Hengelo ben je aan het juiste adres. Doordat THE Bombay Spice een erg uitgebreide dinerkaart heeft, staat er altijd wel iets op het menu dat aansluit bij jouw voorkeuren. Ook voor de kinderen heeft THE Bombay Spice in Hengelo een goedgevulde kinderkaart, zo beleven zowel jij als je kroost een avond vol heerlijke gerechten. Kortom, voor een gezellig en lekker avondje uit moet je bij THE Bombay Spice zijn.

Kom meer te weten over THE Bombay Spice in Hengelo kijk op hun website

Als je opzoek bent naar informatie over THE Bombay Spice in Hengelo is online erg veel te vinden. THE Bombay Spice heeft een website waar je alvast van te voren kunt bekijken welke lekkere gerechten THE Bombay Spice te bieden heeft. Daar kun je ook gelijk kijken of THE Bombay Spice eventuele arrangementen of aanbiedingen heeft. Eveneens kun je gelijk een inkijkje krijgen over wat de kosten van een avondje eten zijn. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan en kun je met een gerust hart smullen van het menu van THE Bombay Spice in het mooie Hengelo.

Kom genieten bij THE Bombay Spice van Hengelo

Moeilijk is dat altijd hè een keuze te maken waar je uit eten moet gaan? Het is vaak een hele zoektocht om het juiste restaurant te vinden. Zoek niet verder! Als je nog niet bij THE Bombay Spice bent geweest, wordt het de hoogste tijd een bezoekje te plannen. THE Bombay Spice is namelijk het beste restaurant van Hengelo! THE Bombay Spice heeft de meest overheerlijke gerechten op de kaart staan en zodra je het restaurant betreedt, voel je je gelijk op je gemak en begint voor jouw een avondje ontstressen. THE Bombay Spice gelegen in Hengelo is the place to be. De locatie, de sfeer, het eten en de goede service is wat THE Bombay Spice het beste restaurant van Hengelo maakt.

THE Bombay Spice in Hengelo

Contactgegevens van THE Bombay Spice in Hengelo

Voor het reserveren bij kun je online terecht. Op de website van THE Bombay Spice vind je alles wat je nodig bent. De adresgegevens Wemenstraat 59 in Hengelo om in te voeren in de navigatie, het telefoonnummer 074-2433669 om te reserveren, het email-adres  en natuurlijk de menukaart. Wanneer je allergieën hebt is het van belang dit door te geven aan THE Bombay Spice zodat de chef koks hier rekening mee kunnen houden. Je kunt op de menukaart van THE Bombay Spice zien welke gerechten geschikt zijn voor jou door de aangegeven symbolen. Ook kun je op de website vinden van hoe laat tot hoe laat THE Bombay Spice open is en op welke dagen ze eventueel gesloten is. Voorkom teleurstellingen en informeer alvast online.

Erfaar de sfeer bij THE Bombay Spice in het prachtige Hengelo

Op de website van THE Bombay Spice in het prachtige Hengelo kun je ook alvast een kijkje binnen nemen. Door middel van sfeerbeelden heb je alvast een idee hoe het restaurant eruit ziet en kun je alvast een keuze maken wat voor tafel je graag wil in Hengelo, bijvoorbeeld een ronde tafel of een warm en gezellig plekje aan het raam. Wees wel op tijd met reserveren, THE Bombay Spice is een veel bezocht restaurant en om een tegenvaller te voorkomen kun je beter even een tafeltje vastleggen voor jouw diner.

Reviews online van THE Bombay Spice in Hengelo

Mochten we via onze website je nog niet genoeg overtuigt hebben om te gaan eten bij THE Bombay Spice kijk dan eens online naar alle reviews die er over THE Bombay Spice geschreven zijn. Als je ons niet op ons woord vertrouwt, vertrouw dan op de vele bezoekers die wel al hebben mogen verwelkomen in THE Bombay Spice. Veel gasten zijn je al voorgegaan en hebben hun mening over THE Bombay Spice online gezet om jou voort te helpen met jouw keuze voor het juiste restaurant.

Hierbij moet je niet alleen denken aan het eten zelf, maar ook of THE Bombay Spice in Hengelo goed bereikbaar is, hoe de parkeergelegenheid is, hoe de sfeer is en of er voor de kids ook genoeg te doen is.THE Bombay Spice zou het waarderen als jij ook na je bezoek even een review achterlaat. Zo kun jij ook weer toekomstige gasten het juiste idee geven over THE Bombay Spice. Net als jij zullen namelijk potentiële eters online kijken hoe THE Bombay Spice gewaardeerd wordt door bezoekers.

Gezellig uit eten bij: THE Bombay Spice aan de Wemenstraat 59  in Hengelo. Bel 074-2433669 om te reserveren.