Contactgegevens van Microbar in Weert

Van Oort-vd Putten / H F in Boekel

Van Oort-vd Putten / H F

Kerkstraat 24

5427 BC Boekel

492321990

Gezelligheid in Boekel. Denk eens aan Van Oort-vd Putten / H F in Boekel

Vroeger was een café een plek waar je koffie dronk gaande de jaren is dit veranderd in een plek waar je je favoriete biertje, wijntje of mixdrankje kunt drinken. Het typische beeld van een cafe ken je wel. De vaste kroeggasten zitten altijd op dezelfde plek aan het schap. Vertellen hun dagelijkse sores en bespreken de dorps of stadszaken met hun favoriete drankje in de hand. Ook in café in Boekel is dit het geval. Het gezellige Van Oort-vd Putten / H F is een gezellige kroeg. Waar je zeer welkom bent en zo binnen kunt lopen. Je zult je gelijk op je gemak voelen zodra je binnenloopt in cafe Van Oort-vd Putten / H F. En je zult er makkelijk in gesprek komen met de dorpelingen die in Van Oort-vd Putten / H F in Boekel de gezelligheid op komen zoeken.

Van Oort-vd Putten / H F in Boekel heeft ruim assortiment!

In Van Oort-vd Putten / H F ben je aan het juiste adres als je van een lekker biertje houdt. In café in Boekel hebben ze een ruim assortiment aan biertjes, dus er zit altijd wel iets tussen wat jou kan bekoren. Ook heeft Van Oort-vd Putten / H F een uitgebreide wijnkaart en kun je zelf de juiste wijn uitkiezen. Ook wijn waar je tenminste geen koppijn van krijgt de volgende ochtend. Zijn bier en wijn niet helemaal jouw smaak? Geen probleem, ook voor mixdrankjes ben je bij Van Oort-vd Putten / H F op de juiste plek.

Of jouw voorkeur nu uitgaat naar binnenlands- of buitenlands gedistilleerd, bij Van Oort-vd Putten / H F is er altijd iets wat jou zal smaken. Ben je de BOB? Ook dan heb je een ruime keuze uit verschillende soorten frisdrank en alcohovrije drankjes. Zo kun jij met een gerust hart achter het stuur kruipen, terwijl je wel een ontzettend leuke avond hebt gehad bij Van Oort-vd Putten / H F in Boekel.

Bar in Boekel voor een gezellig avondje met vrienden

Naast het café Van Oort-vd Putten / H F in Boekel. Is net zoals het cafe een uitgaansgelegenheid, maar hier kun je naast gezellig kletsen ook nog een dansje wagen. Van Oort-vd Putten / H F draait plezierige muziek. Maar wel op zo’n geluidsniveau dat je toch nog goed met elkaar kunt blijven praten. Bar Van Oort-vd Putten / H F is de ideale uitgaansplek om even gezellig een drankje te doen en even een lekker relaxt avondje uit te beleven. Ook al is het in bar in Boekel wel ons kent ons, de gasten staan wel open voor outsiders. Je kunt heel makkelijk met de locals een gesprek aangaan onder het genot van een heerlijk drankje in Boekel.

Van Oort-vd Putten / H F in Boekel

 

Contact met Van Oort-vd Putten / H F in het leuke Boekel

Als je in contact wil komen met Van Oort-vd Putten / H F kun je via de website een contactformulier invullen, een email sturen. Of gewoon even de telefoon oppakken en bellen 492321990. Zo kan cafe in Boekel al je vragen beantwoorden en al deze contactinformatie staat ook op de webpagina van Van Oort-vd Putten / H F. Op de website kun je ook eventuele evenementen vinden die gehouden worden. Bij Van Oort-vd Putten / H F aan de Kerkstraat 24 in Boekel. Zo wordt er naast gewone muziek in de bar in Boekel soms ook live muziek gespeeld en speciale thema avonden gehouden. In de agenda kun je precies zien wat er te doen is en kun je kiezen wat jij bij wilt wonen.

Reviews lezen en schrijven over Van Oort-vd Putten / H F in Boekel

Om je te helpen te zoeken naar een Cafe in Boekel hebben bezoekers van Van Oort-vd Putten / H F beoordelingen online geplaatst. Om potentiële gasten een idee te geven hoe Van Oort-vd Putten / H F in Boekel is. Voor je keuze is natuurlijk van belang dat een cafe of bar in Boekel gastvrij is. En wie kan dat beter beoordelen dan de gasten zelf. Op de website van Van Oort-vd Putten / H F en verscheidene vergelijkingswebsites kun je reviews vinden. Waarin je alles kunt vinden wat jij nodig bent om je keuze voor Van Oort-vd Putten / H F te maken.

Ook Van Oort-vd Putten / H F bekijkt deze reviews. En haalt hier zaken uit waardoor Van Oort-vd Putten / H F bijvoorbeeld verbeteringen toe kan passen in het cafe. Daarom is het van belang om zelf na je bezoek aan Van Oort-vd Putten / H F een review te schrijven. Niet alleen om soortgelijke mensen een idee te geven van cafe in Boekel. Maar ook om Van Oort-vd Putten / H F voort te helpen. Schrijf hieronder je review.

Zin in een avondje stappen? Kom gezellig naar Van Oort-vd Putten / H F aan de Kerkstraat 24  in het prachtige Boekel. Biertje, baco of wijntje wij hebben het klaarstaan! Vragen? Bel ons op: 492321990.