Contactgegevens van Snoeks CafÈ en Snookercenter in Venray

VOF De Dissel in Staphorst

VOF De Dissel

Gemeenteweg 127

7951 CH Staphorst

0522-464447

VOF De Dissel in Staphorst heeft voor elk wat wils!

In VOF De Dissel ben je aan het juiste adres als je van een lekker biertje houdt. In café in Staphorst hebben ze een ruim assortiment aan biertjes, dus er zit altijd wel iets tussen wat jou kan bekoren. Ook heeft VOF De Dissel een uitgebreide wijnkaart en kun je zelf de juiste wijn uitkiezen. Ook wijn waar je tenminste geen koppijn van krijgt de volgende ochtend. Zijn bier en wijn niet helemaal jouw smaak? Geen probleem, ook voor mixdrankjes ben je bij VOF De Dissel op de juiste plek.

Of jouw voorkeur nu uitgaat naar binnenlands- of buitenlands gedistilleerd, bij VOF De Dissel is er altijd iets wat jou zal smaken. Ben je de BOB? Ook dan heb je een ruime keuze uit verschillende soorten frisdrank en alcohovrije drankjes. Zo kun jij met een gerust hart achter het stuur kruipen, terwijl je wel een ontzettend leuke avond hebt gehad bij VOF De Dissel in Staphorst.

Voor een avond stappen in Staphorst ga je naar VOF De Dissel in Staphorst

Vroeger was een café een plek waar je koffie dronk gaande de jaren is dit veranderd in een plek waar je je favoriete biertje, wijntje of mixdrankje kunt drinken. Het typische beeld van een cafe ken je wel. De vaste kroeggasten zitten altijd op dezelfde plek aan het schap. Vertellen hun dagelijkse sores en bespreken de dorps of stadszaken met hun favoriete drankje in de hand. Ook in café in Staphorst is dit het geval. Het gezellige VOF De Dissel is een gezellige kroeg. Waar je zeer welkom bent en zo binnen kunt lopen. Je zult je gelijk op je gemak voelen zodra je binnenloopt in cafe VOF De Dissel. En je zult er makkelijk in gesprek komen met de dorpelingen die in VOF De Dissel in Staphorst de gezelligheid op komen zoeken.

Bar in Staphorst voor een leuk avondje uit

Naast het café VOF De Dissel in Staphorst. Is net zoals het cafe een uitgaansgelegenheid, maar hier kun je naast gezellig kletsen ook nog een dansje wagen. VOF De Dissel draait plezierige muziek. Maar wel op zo’n geluidsniveau dat je toch nog goed met elkaar kunt blijven praten. Bar VOF De Dissel is de ideale uitgaansplek om even gezellig een drankje te doen en even een lekker relaxt avondje uit te beleven. Ook al is het in bar in Staphorst wel ons kent ons, de gasten staan wel open voor outsiders. Je kunt heel makkelijk met de locals een gesprek aangaan onder het genot van een heerlijk drankje in Staphorst.

VOF De Dissel in Staphorst

Contact opnemen met VOF De Dissel in het mooie Staphorst

Als je in contact wil komen met VOF De Dissel kun je via de website een contactformulier invullen, een email sturen. Of gewoon even de telefoon oppakken en bellen 0522-464447. Zo kan cafe in Staphorst al je vragen beantwoorden en al deze contactinformatie staat ook op de webpagina van VOF De Dissel. Op de website kun je ook eventuele evenementen vinden die gehouden worden. Bij VOF De Dissel aan de Gemeenteweg 127 in Staphorst. Zo wordt er naast gewone muziek in de bar in Staphorst soms ook live muziek gespeeld en speciale thema avonden gehouden. In de agenda kun je precies zien wat er te doen is en kun je kiezen wat jij bij wilt wonen.

Reviews van VOF De Dissel in Staphorst

Om je te helpen te zoeken naar een Cafe in Staphorst hebben bezoekers van VOF De Dissel beoordelingen online geplaatst. Om potentiële gasten een idee te geven hoe VOF De Dissel in het mooie Staphorst is. Voor je keuze is natuurlijk van belang dat een cafe of bar in Staphorst gastvrij is. En wie kan dat beter beoordelen dan de gasten zelf. Op de website van VOF De Dissel en verscheidene vergelijkingswebsites kun je reviews vinden. Waarin je alles kunt vinden wat jij nodig bent om je keuze voor VOF De Dissel te maken.

Ook VOF De Dissel bekijkt deze reviews. En haalt hier zaken uit waardoor VOF De Dissel bijvoorbeeld verbeteringen toe kan passen in het cafe. Daarom is het van belang om zelf na je bezoek aan VOF De Dissel een review te schrijven. Niet alleen om soortgelijke mensen een idee te geven van cafe in Staphorst. Maar ook om VOF De Dissel voort te helpen. Schrijf hieronder je review.

Zin in een avondje stappen? Kom gezellig naar VOF De Dissel aan de Gemeenteweg 127  in het prachtige Staphorst. Biertje, baco of wijntje wij hebben het klaarstaan! Vragen? Bel ons op: 0522-464447.