Chinees Indisch Restaurant "HOI Shan" in Roelofarendsveen

VOF Restaurant Bibelot in Waddinxveen

VOF Restaurant Bibelot

Limaweg 54 

2743 CD Waddinxveen

0182-616695

Gezellig wat eten in Waddinxveen

Of je nu even gezellig wat wilt eten met z’n tweeën of een uitgebreid maal met de familie wilt nuttigen, bij VOF Restaurant Bibelot in Waddinxveen ben je aan het juiste adres. Doordat VOF Restaurant Bibelot een erg uitgebreide dinerkaart heeft, staat er altijd wel iets op het menu dat aansluit bij jouw voorkeuren. Ook voor de kinderen heeft VOF Restaurant Bibelot in Waddinxveen een goedgevulde kinderkaart, zo beleven zowel jij als je kroost een avond vol heerlijke gerechten. Kortom, voor een gezellig en lekker avondje uit moet je bij VOF Restaurant Bibelot zijn.

Kom meer te weten over VOF Restaurant Bibelot in Waddinxveen kijk op hun website

Als je opzoek bent naar informatie over VOF Restaurant Bibelot in Waddinxveen is online erg veel te vinden. VOF Restaurant Bibelot heeft een website waar je alvast van te voren kunt bekijken welke lekkere gerechten VOF Restaurant Bibelot te bieden heeft. Daar kun je ook gelijk kijken of VOF Restaurant Bibelot eventuele arrangementen of aanbiedingen heeft. Eveneens kun je gelijk een inkijkje krijgen over wat de kosten van een avondje eten zijn. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan en kun je met een gerust hart smullen van het menu van VOF Restaurant Bibelot in het mooie Waddinxveen.

Kom genieten bij VOF Restaurant Bibelot van Waddinxveen

Moeilijk is dat altijd hè een keuze te maken waar je uit eten moet gaan? Het is vaak een hele zoektocht om het juiste restaurant te vinden. Zoek niet verder! Als je nog niet bij VOF Restaurant Bibelot bent geweest, wordt het de hoogste tijd een bezoekje te plannen. VOF Restaurant Bibelot is namelijk het beste restaurant van Waddinxveen! VOF Restaurant Bibelot heeft de meest overheerlijke gerechten op de kaart staan en zodra je het restaurant betreedt, voel je je gelijk op je gemak en begint voor jouw een avondje ontstressen. VOF Restaurant Bibelot gelegen in Waddinxveen is the place to be. De locatie, de sfeer, het eten en de goede service is wat VOF Restaurant Bibelot het beste restaurant van Waddinxveen maakt.

VOF Restaurant Bibelot in Waddinxveen

Contactgegevens van VOF Restaurant Bibelot in Waddinxveen

Voor het reserveren bij kun je online terecht. Op de website van VOF Restaurant Bibelot vind je alles wat je nodig bent. De adresgegevens Limaweg 54 in Waddinxveen om in te voeren in de navigatie, het telefoonnummer 0182-616695 om te reserveren, het email-adres  en natuurlijk de menukaart. Wanneer je allergieën hebt is het van belang dit door te geven aan VOF Restaurant Bibelot zodat de chef koks hier rekening mee kunnen houden. Je kunt op de menukaart van VOF Restaurant Bibelot zien welke gerechten geschikt zijn voor jou door de aangegeven symbolen. Ook kun je op de website vinden van hoe laat tot hoe laat VOF Restaurant Bibelot open is en op welke dagen ze eventueel gesloten is. Voorkom teleurstellingen en informeer alvast online.

Erfaar de sfeer bij VOF Restaurant Bibelot in het prachtige Waddinxveen

Op de website van VOF Restaurant Bibelot in het prachtige Waddinxveen kun je ook alvast een kijkje binnen nemen. Door middel van sfeerbeelden heb je alvast een idee hoe het restaurant eruit ziet en kun je alvast een keuze maken wat voor tafel je graag wil in Waddinxveen, bijvoorbeeld een ronde tafel of een warm en gezellig plekje aan het raam. Wees wel op tijd met reserveren, VOF Restaurant Bibelot is een veel bezocht restaurant en om een tegenvaller te voorkomen kun je beter even een tafeltje vastleggen voor jouw diner.

Reviews online van VOF Restaurant Bibelot in Waddinxveen

Mochten we via onze website je nog niet genoeg overtuigt hebben om te gaan eten bij VOF Restaurant Bibelot kijk dan eens online naar alle reviews die er over VOF Restaurant Bibelot geschreven zijn. Als je ons niet op ons woord vertrouwt, vertrouw dan op de vele bezoekers die wel al hebben mogen verwelkomen in VOF Restaurant Bibelot. Veel gasten zijn je al voorgegaan en hebben hun mening over VOF Restaurant Bibelot online gezet om jou voort te helpen met jouw keuze voor het juiste restaurant.

Hierbij moet je niet alleen denken aan het eten zelf, maar ook of VOF Restaurant Bibelot in Waddinxveen goed bereikbaar is, hoe de parkeergelegenheid is, hoe de sfeer is en of er voor de kids ook genoeg te doen is.VOF Restaurant Bibelot zou het waarderen als jij ook na je bezoek even een review achterlaat. Zo kun jij ook weer toekomstige gasten het juiste idee geven over VOF Restaurant Bibelot. Net als jij zullen namelijk potentiële eters online kijken hoe VOF Restaurant Bibelot gewaardeerd wordt door bezoekers.

Gezellig uit eten bij: VOF Restaurant Bibelot aan de Limaweg 54  in Waddinxveen. Bel 0182-616695 om te reserveren.