Contactgegevens van Snoeks CafÈ en Snookercenter in Venray

Cafe Hooghoudt in Amsterdam

Cafe Hooghoudt

Reguliersgracht 11

1017 LJ Amsterdam

020-4204041

Cafe Hooghoudt in Amsterdam heeft voor elk wat wils!

In Cafe Hooghoudt ben je aan het juiste adres als je van een lekker biertje houdt. In café in Amsterdam hebben ze een ruim assortiment aan biertjes, dus er zit altijd wel iets tussen wat jou kan bekoren. Ook heeft Cafe Hooghoudt een uitgebreide wijnkaart en kun je zelf de juiste wijn uitkiezen. Ook wijn waar je tenminste geen koppijn van krijgt de volgende ochtend. Zijn bier en wijn niet helemaal jouw smaak? Geen probleem, ook voor mixdrankjes ben je bij Cafe Hooghoudt op de juiste plek.

Of jouw voorkeur nu uitgaat naar binnenlands- of buitenlands gedistilleerd, bij Cafe Hooghoudt is er altijd iets wat jou zal smaken. Ben je de BOB? Ook dan heb je een ruime keuze uit verschillende soorten frisdrank en alcohovrije drankjes. Zo kun jij met een gerust hart achter het stuur kruipen, terwijl je wel een ontzettend leuke avond hebt gehad bij Cafe Hooghoudt in Amsterdam.

Voor een avond stappen in Amsterdam ga je naar Cafe Hooghoudt in Amsterdam

Vroeger was een café een plek waar je koffie dronk gaande de jaren is dit veranderd in een plek waar je je favoriete biertje, wijntje of mixdrankje kunt drinken. Het typische beeld van een cafe ken je wel. De vaste kroeggasten zitten altijd op dezelfde plek aan het schap. Vertellen hun dagelijkse sores en bespreken de dorps of stadszaken met hun favoriete drankje in de hand. Ook in café in Amsterdam is dit het geval. Het gezellige Cafe Hooghoudt is een gezellige kroeg. Waar je zeer welkom bent en zo binnen kunt lopen. Je zult je gelijk op je gemak voelen zodra je binnenloopt in cafe Cafe Hooghoudt. En je zult er makkelijk in gesprek komen met de dorpelingen die in Cafe Hooghoudt in Amsterdam de gezelligheid op komen zoeken.

Bar in Amsterdam voor een leuk avondje uit

Naast het café Cafe Hooghoudt in Amsterdam. Is net zoals het cafe een uitgaansgelegenheid, maar hier kun je naast gezellig kletsen ook nog een dansje wagen. Cafe Hooghoudt draait plezierige muziek. Maar wel op zo’n geluidsniveau dat je toch nog goed met elkaar kunt blijven praten. Bar Cafe Hooghoudt is de ideale uitgaansplek om even gezellig een drankje te doen en even een lekker relaxt avondje uit te beleven. Ook al is het in bar in Amsterdam wel ons kent ons, de gasten staan wel open voor outsiders. Je kunt heel makkelijk met de locals een gesprek aangaan onder het genot van een heerlijk drankje in Amsterdam.

Cafe Hooghoudt in Amsterdam

Contact opnemen met Cafe Hooghoudt in het mooie Amsterdam

Als je in contact wil komen met Cafe Hooghoudt kun je via de website een contactformulier invullen, een email sturen. Of gewoon even de telefoon oppakken en bellen 020-4204041. Zo kan cafe in Amsterdam al je vragen beantwoorden en al deze contactinformatie staat ook op de webpagina van Cafe Hooghoudt. Op de website kun je ook eventuele evenementen vinden die gehouden worden. Bij Cafe Hooghoudt aan de Reguliersgracht 11 in Amsterdam. Zo wordt er naast gewone muziek in de bar in Amsterdam soms ook live muziek gespeeld en speciale thema avonden gehouden. In de agenda kun je precies zien wat er te doen is en kun je kiezen wat jij bij wilt wonen.

Reviews van Cafe Hooghoudt in Amsterdam

Om je te helpen te zoeken naar een Cafe in Amsterdam hebben bezoekers van Cafe Hooghoudt beoordelingen online geplaatst. Om potentiële gasten een idee te geven hoe Cafe Hooghoudt in het mooie Amsterdam is. Voor je keuze is natuurlijk van belang dat een cafe of bar in Amsterdam gastvrij is. En wie kan dat beter beoordelen dan de gasten zelf. Op de website van Cafe Hooghoudt en verscheidene vergelijkingswebsites kun je reviews vinden. Waarin je alles kunt vinden wat jij nodig bent om je keuze voor Cafe Hooghoudt te maken.

Ook Cafe Hooghoudt bekijkt deze reviews. En haalt hier zaken uit waardoor Cafe Hooghoudt bijvoorbeeld verbeteringen toe kan passen in het cafe. Daarom is het van belang om zelf na je bezoek aan Cafe Hooghoudt een review te schrijven. Niet alleen om soortgelijke mensen een idee te geven van cafe in Amsterdam. Maar ook om Cafe Hooghoudt voort te helpen. Schrijf hieronder je review.

Zin in een avondje stappen? Kom gezellig naar Cafe Hooghoudt aan de Reguliersgracht 11  in het prachtige Amsterdam. Biertje, baco of wijntje wij hebben het klaarstaan! Vragen? Bel ons op: 020-4204041.