Contactgegevens van Snoeks CafÈ en Snookercenter in Venray

In de Moriaan in Maastricht

In de Moriaan

Stokstraat 12

6211 GD Maastricht

043-3211177

In de Moriaan in Maastricht heeft voor elk wat wils!

In In de Moriaan ben je aan het juiste adres als je van een lekker biertje houdt. In café in Maastricht hebben ze een ruim assortiment aan biertjes, dus er zit altijd wel iets tussen wat jou kan bekoren. Ook heeft In de Moriaan een uitgebreide wijnkaart en kun je zelf de juiste wijn uitkiezen. Ook wijn waar je tenminste geen koppijn van krijgt de volgende ochtend. Zijn bier en wijn niet helemaal jouw smaak? Geen probleem, ook voor mixdrankjes ben je bij In de Moriaan op de juiste plek.

Of jouw voorkeur nu uitgaat naar binnenlands- of buitenlands gedistilleerd, bij In de Moriaan is er altijd iets wat jou zal smaken. Ben je de BOB? Ook dan heb je een ruime keuze uit verschillende soorten frisdrank en alcohovrije drankjes. Zo kun jij met een gerust hart achter het stuur kruipen, terwijl je wel een ontzettend leuke avond hebt gehad bij In de Moriaan in Maastricht.

Voor een avond stappen in Maastricht ga je naar In de Moriaan in Maastricht

Vroeger was een café een plek waar je koffie dronk gaande de jaren is dit veranderd in een plek waar je je favoriete biertje, wijntje of mixdrankje kunt drinken. Het typische beeld van een cafe ken je wel. De vaste kroeggasten zitten altijd op dezelfde plek aan het schap. Vertellen hun dagelijkse sores en bespreken de dorps of stadszaken met hun favoriete drankje in de hand. Ook in café in Maastricht is dit het geval. Het gezellige In de Moriaan is een gezellige kroeg. Waar je zeer welkom bent en zo binnen kunt lopen. Je zult je gelijk op je gemak voelen zodra je binnenloopt in cafe In de Moriaan. En je zult er makkelijk in gesprek komen met de dorpelingen die in In de Moriaan in Maastricht de gezelligheid op komen zoeken.

Bar in Maastricht voor een leuk avondje uit

Naast het café In de Moriaan in Maastricht. Is net zoals het cafe een uitgaansgelegenheid, maar hier kun je naast gezellig kletsen ook nog een dansje wagen. In de Moriaan draait plezierige muziek. Maar wel op zo’n geluidsniveau dat je toch nog goed met elkaar kunt blijven praten. Bar In de Moriaan is de ideale uitgaansplek om even gezellig een drankje te doen en even een lekker relaxt avondje uit te beleven. Ook al is het in bar in Maastricht wel ons kent ons, de gasten staan wel open voor outsiders. Je kunt heel makkelijk met de locals een gesprek aangaan onder het genot van een heerlijk drankje in Maastricht.

In de Moriaan in Maastricht

Contact opnemen met In de Moriaan in het mooie Maastricht

Als je in contact wil komen met In de Moriaan kun je via de website een contactformulier invullen, een email sturen. Of gewoon even de telefoon oppakken en bellen 043-3211177. Zo kan cafe in Maastricht al je vragen beantwoorden en al deze contactinformatie staat ook op de webpagina van In de Moriaan. Op de website kun je ook eventuele evenementen vinden die gehouden worden. Bij In de Moriaan aan de Stokstraat 12 in Maastricht. Zo wordt er naast gewone muziek in de bar in Maastricht soms ook live muziek gespeeld en speciale thema avonden gehouden. In de agenda kun je precies zien wat er te doen is en kun je kiezen wat jij bij wilt wonen.

Reviews van In de Moriaan in Maastricht

Om je te helpen te zoeken naar een Cafe in Maastricht hebben bezoekers van In de Moriaan beoordelingen online geplaatst. Om potentiële gasten een idee te geven hoe In de Moriaan in het mooie Maastricht is. Voor je keuze is natuurlijk van belang dat een cafe of bar in Maastricht gastvrij is. En wie kan dat beter beoordelen dan de gasten zelf. Op de website van In de Moriaan en verscheidene vergelijkingswebsites kun je reviews vinden. Waarin je alles kunt vinden wat jij nodig bent om je keuze voor In de Moriaan te maken.

Ook In de Moriaan bekijkt deze reviews. En haalt hier zaken uit waardoor In de Moriaan bijvoorbeeld verbeteringen toe kan passen in het cafe. Daarom is het van belang om zelf na je bezoek aan In de Moriaan een review te schrijven. Niet alleen om soortgelijke mensen een idee te geven van cafe in Maastricht. Maar ook om In de Moriaan voort te helpen. Schrijf hieronder je review.

Zin in een avondje stappen? Kom gezellig naar In de Moriaan aan de Stokstraat 12  in het prachtige Maastricht. Biertje, baco of wijntje wij hebben het klaarstaan! Vragen? Bel ons op: 043-3211177.