Chinees Indisch Restaurant Azie in Ijsselstein

Chinees Indisch Restaurant NI Hao in Leeuwarden

Chinees Indisch Restaurant NI Hao

Groningerstraatweg 22 -24

8921 TP Leeuwarden

058-2159763

Kom genieten in het beste Chinees Indisch Restaurant NI Hao van Leeuwarden

Moeilijk is dat altijd hè een keuze te maken waar je uit eten moet gaan? Het is vaak een hele zoektocht om het juiste restaurant te vinden. Zoek niet verder! Als je nog niet bij Chinees Indisch Restaurant NI Hao bent geweest, wordt het de hoogste tijd een bezoekje te plannen. Chinees Indisch Restaurant NI Hao is namelijk het beste restaurant van Leeuwarden! Chinees Indisch Restaurant NI Hao heeft de meest overheerlijke gerechten op de kaart staan en zodra je het restaurant betreedt, voel je je gelijk op je gemak en begint voor jouw een avondje ontstressen. Chinees Indisch Restaurant NI Hao gelegen in Leeuwarden is the place to be. De locatie, de sfeer, het eten en de goede service is wat Chinees Indisch Restaurant NI Hao het beste restaurant van Leeuwarden maakt.

Gezellig wat eten in Leeuwarden bij Chinees Indisch Restaurant NI Hao

Of je nu even gezellig wat wilt eten met z’n tweeën of een uitgebreid maal met de familie wilt nuttigen, bij Chinees Indisch Restaurant NI Hao in Leeuwarden ben je aan het juiste adres. Doordat Chinees Indisch Restaurant NI Hao een erg uitgebreide dinerkaart heeft, staat er altijd wel iets op het menu dat aansluit bij jouw voorkeuren. Ook voor de kinderen heeft Chinees Indisch Restaurant NI Hao in Leeuwarden een goedgevulde kinderkaart, zo beleven zowel jij als je kroost een avond vol heerlijke gerechten. Kortom, voor een gezellig en lekker avondje uit moet je bij Chinees Indisch Restaurant NI Hao zijn.

Chinees Indisch Restaurant NI Hao in Leeuwarden

Lees de website van Chinees Indisch Restaurant NI Hao in Leeuwarden

Als je opzoek bent naar informatie over Chinees Indisch Restaurant NI Hao in Leeuwarden is online erg veel te vinden. Chinees Indisch Restaurant NI Hao heeft een website waar je alvast van te voren kunt bekijken welke lekkere gerechten Chinees Indisch Restaurant NI Hao te bieden heeft. Daar kun je ook gelijk kijken of Chinees Indisch Restaurant NI Hao eventuele arrangementen of aanbiedingen heeft. Eveneens kun je gelijk een inkijkje krijgen over wat de kosten van een avondje eten zijn. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan en kun je met een gerust hart smullen van het menu van Chinees Indisch Restaurant NI Hao in het mooie Leeuwarden.

Contact opnemen met Chinees Indisch Restaurant NI Hao in Leeuwarden

Voor het reserveren bij kun je online terecht. Op de website van Chinees Indisch Restaurant NI Hao vind je alles wat je nodig bent. De adresgegevens Groningerstraatweg 22 -24 in Leeuwarden om in te voeren in de navigatie, het telefoonnummer 058-2159763 om te reserveren, het email-adres  en natuurlijk de menukaart. Wanneer je allergieën hebt is het van belang dit door te geven aan Chinees Indisch Restaurant NI Hao zodat de chef koks hier rekening mee kunnen houden. Je kunt op de menukaart van Chinees Indisch Restaurant NI Hao zien welke gerechten geschikt zijn voor jou door de aangegeven symbolen. Ook kun je op de website vinden van hoe laat tot hoe laat Chinees Indisch Restaurant NI Hao open is en op welke dagen ze eventueel gesloten is. Voorkom teleurstellingen en informeer alvast online.

Reviews van Chinees Indisch Restaurant NI Hao in Leeuwarden

Mochten we via onze website je nog niet genoeg overtuigt hebben om te gaan eten bij Chinees Indisch Restaurant NI Hao kijk dan eens online naar alle reviews die er over Chinees Indisch Restaurant NI Hao geschreven zijn. Als je ons niet op ons woord vertrouwt, vertrouw dan op de vele bezoekers die wel al hebben mogen verwelkomen in Chinees Indisch Restaurant NI Hao. Veel gasten zijn je al voorgegaan en hebben hun mening over Chinees Indisch Restaurant NI Hao online gezet om jou voort te helpen met jouw keuze voor het juiste restaurant.

Hierbij moet je niet alleen denken aan het eten zelf, maar ook of Chinees Indisch Restaurant NI Hao in Leeuwarden goed bereikbaar is, hoe de parkeergelegenheid is, hoe de sfeer is en of er voor de kids ook genoeg te doen is.Chinees Indisch Restaurant NI Hao zou het waarderen als jij ook na je bezoek even een review achterlaat. Zo kun jij ook weer toekomstige gasten het juiste idee geven over Chinees Indisch Restaurant NI Hao. Net als jij zullen namelijk potentiële eters online kijken hoe Chinees Indisch Restaurant NI Hao gewaardeerd wordt door bezoekers.

Bezoek Chinees Indisch Restaurant NI Hao in Leeuwarden met hun unieke sfeer!

Op de website van Chinees Indisch Restaurant NI Hao in het prachtige Leeuwarden kun je ook alvast een kijkje binnen nemen. Door middel van sfeerbeelden heb je alvast een idee hoe het restaurant eruit ziet en kun je alvast een keuze maken wat voor tafel je graag wil in Leeuwarden, bijvoorbeeld een ronde tafel of een warm en gezellig plekje aan het raam. Wees wel op tijd met reserveren, Chinees Indisch Restaurant NI Hao is een veel bezocht restaurant en om een tegenvaller te voorkomen kun je beter even een tafeltje vastleggen voor jouw diner.

Gezellig uit eten bij: Chinees Indisch Restaurant NI Hao aan de Groningerstraatweg 22 -24 in Leeuwarden. Bel 058-2159763 om te reserveren.