Chinees Indisch Restaurant "HOI Shan" in Roelofarendsveen

De Roskam in Kollum

De Roskam

Voorstraat 63 

9291 CD Kollum

594249555

Gezellig wat eten in Kollum

Of je nu even gezellig wat wilt eten met z’n tweeën of een uitgebreid maal met de familie wilt nuttigen, bij De Roskam in Kollum ben je aan het juiste adres. Doordat De Roskam een erg uitgebreide dinerkaart heeft, staat er altijd wel iets op het menu dat aansluit bij jouw voorkeuren. Ook voor de kinderen heeft De Roskam in Kollum een goedgevulde kinderkaart, zo beleven zowel jij als je kroost een avond vol heerlijke gerechten. Kortom, voor een gezellig en lekker avondje uit moet je bij De Roskam zijn.

Kom meer te weten over De Roskam in Kollum kijk op hun website

Als je opzoek bent naar informatie over De Roskam in Kollum is online erg veel te vinden. De Roskam heeft een website waar je alvast van te voren kunt bekijken welke lekkere gerechten De Roskam te bieden heeft. Daar kun je ook gelijk kijken of De Roskam eventuele arrangementen of aanbiedingen heeft. Eveneens kun je gelijk een inkijkje krijgen over wat de kosten van een avondje eten zijn. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan en kun je met een gerust hart smullen van het menu van De Roskam in het mooie Kollum.

Kom genieten bij De Roskam van Kollum

Moeilijk is dat altijd hè een keuze te maken waar je uit eten moet gaan? Het is vaak een hele zoektocht om het juiste restaurant te vinden. Zoek niet verder! Als je nog niet bij De Roskam bent geweest, wordt het de hoogste tijd een bezoekje te plannen. De Roskam is namelijk het beste restaurant van Kollum! De Roskam heeft de meest overheerlijke gerechten op de kaart staan en zodra je het restaurant betreedt, voel je je gelijk op je gemak en begint voor jouw een avondje ontstressen. De Roskam gelegen in Kollum is the place to be. De locatie, de sfeer, het eten en de goede service is wat De Roskam het beste restaurant van Kollum maakt.

De Roskam in Kollum

Contactgegevens van De Roskam in Kollum

Voor het reserveren bij kun je online terecht. Op de website van De Roskam vind je alles wat je nodig bent. De adresgegevens Voorstraat 63 in Kollum om in te voeren in de navigatie, het telefoonnummer 594249555 om te reserveren, het email-adres  en natuurlijk de menukaart. Wanneer je allergieën hebt is het van belang dit door te geven aan De Roskam zodat de chef koks hier rekening mee kunnen houden. Je kunt op de menukaart van De Roskam zien welke gerechten geschikt zijn voor jou door de aangegeven symbolen. Ook kun je op de website vinden van hoe laat tot hoe laat De Roskam open is en op welke dagen ze eventueel gesloten is. Voorkom teleurstellingen en informeer alvast online.

Erfaar de sfeer bij De Roskam in het prachtige Kollum

Op de website van De Roskam in het prachtige Kollum kun je ook alvast een kijkje binnen nemen. Door middel van sfeerbeelden heb je alvast een idee hoe het restaurant eruit ziet en kun je alvast een keuze maken wat voor tafel je graag wil in Kollum, bijvoorbeeld een ronde tafel of een warm en gezellig plekje aan het raam. Wees wel op tijd met reserveren, De Roskam is een veel bezocht restaurant en om een tegenvaller te voorkomen kun je beter even een tafeltje vastleggen voor jouw diner.

Reviews online van De Roskam in Kollum

Mochten we via onze website je nog niet genoeg overtuigt hebben om te gaan eten bij De Roskam kijk dan eens online naar alle reviews die er over De Roskam geschreven zijn. Als je ons niet op ons woord vertrouwt, vertrouw dan op de vele bezoekers die wel al hebben mogen verwelkomen in De Roskam. Veel gasten zijn je al voorgegaan en hebben hun mening over De Roskam online gezet om jou voort te helpen met jouw keuze voor het juiste restaurant.

Hierbij moet je niet alleen denken aan het eten zelf, maar ook of De Roskam in Kollum goed bereikbaar is, hoe de parkeergelegenheid is, hoe de sfeer is en of er voor de kids ook genoeg te doen is.De Roskam zou het waarderen als jij ook na je bezoek even een review achterlaat. Zo kun jij ook weer toekomstige gasten het juiste idee geven over De Roskam. Net als jij zullen namelijk potentiële eters online kijken hoe De Roskam gewaardeerd wordt door bezoekers.

Gezellig uit eten bij: De Roskam aan de Voorstraat 63  in Kollum. Bel 594249555 om te reserveren.