Lekker Amerikaanse gerechten eten in Nederland

Lekker Amerikaanse gerechten eten in Nederland

Als we het over Amerika en eten gaan hebben dan denken we al gauw aan grote stukken vlees, spareribs, hamburgers en twisted fries. Natuurlijk zijn er nog veel meer lekkere gerechten in Amerika maar dit soort dingen zijn wel echt typerend voor dit geweldige land. In Nederland kan je ook Amerikaans eten. Hoe? Wij vertellen jou hoe je in Nederland kunt genieten van Amerikaanse lekkernijen zonder dat je een ESTA hoeft te regelen.

Een stukje Amerika in Nederland

In Nederland zijn er een aantal restaurants te vinden waar je typisch Amerikaanse dingen kunt eten. Allen de sfeer al wanneer je daar binnen stapt zorgt ervoor dat je een hele andere eetervaring gaat beleven. Gerechten die worden geserveerd op ontzettend grote borden of grote planken. Een glas cola wat super groot is. Het zijn allemaal dingen die typisch Amerikaans zijn.

In deze restaurants zal vlees de boventoon voeren. Veel van deze gerechten zijn vaak ook bereid op de barbecue of op een grill. Ook dat is iets wat typisch Amerikaans is. Wanneer je een groot vleesliefhebber bent dan zit je in een Amerikaans restaurant goed.

Een ontbijtje, maar dan anders

Niet alleen het avondeten is anders in Amerika maar ook het ontbijt is totaal anders dan wat wij gewend zijn in Nederland. In Amerika wordt vaak ontbeten met wafels, donuts, pannenkoeken met spek en eieren. Wanneer ze daar een snel ontbijt maken dan doen ze dat met cornflakes. Een ontbijt wat bestaat uit vette dingen is hier dus niets raars. Dit zal je zeker merken wanneer je zelf eens naar Amerika gaat. Vergeet niet voordat je gaat een ESTA te regelen. Je hebt dit visum nodig om het land binnen te mogen gaan. Toch zijn er ook veel Amerikanen die erg op hun eetgewoonten letten en bijzonder gezond eten. 

Lekkere Amerikaanse tussendoortjes en taarten

Net zoals wij Nederlanders dat doen, vinden Amerikanen tussendoortjes ook erg lekker. Vaak is het dan een of andere pie die ze maken of een cheesecake. Ook hierbij geldt weer hoe groter hoe beter. Als we bijvoorbeeld gaan kijken naar de verjaardagstaarten die in Amerika worden gemaakt dan zijn deze vaak ook reusachtig van formaat. Ook worden deze vaak in allerlei vormen gemaakt. Soms is het zelfs niet van een beeld te onderscheiden.

Een Amerikaanse fuif

Een leuk feestje zijn we allemaal wel eens voor te porren. Wat is er dan leuker om eens een Amerikaanse fuif te organiseren. Fijn allemaal wat meenemen en genieten van een lekker feestje. Vergeet vooral de marshmallows niet want ook die zijn een groot favoriet in Amerika. Natuurlijk is het nog leuker om een echte Amerikaanse fuif mee te maken in Amerika zelf, maar als je dat wilt zul je eerst moeten zorgen voor een ESTA. Zonder dit visum mag je namelijk niet naar Amerika afreizen.

Het echt zelf gaan beleven

Het is natuurlijk veel leuker om het echt zelf te gaan beleven. Krijg je de kans om eens naar Amerika af te reizen en daar een rondreis te maken dan moet je dat zeker doen. Je moet dan alleen 1 ding niet vergeten. Een ESTA is verplicht om naar Amerika te reizen.

Dit visum moet je dus voordat je de reis wil gaan maken aanvragen. Als je met meerdere personen reist, is een ESTA groepsaanvraag ideaal. Heb je dit allemaal geregeld? Dan staat niets je meer in de weg om de reis te gaan maken en eens echt te gaan genieten van al dat heerlijke Amerikaanse eten. Je zult al heel gauw merken dat in Amerika echt bijna alles groter is en lekker eten daar bij velen op de voorgrond staat.